Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש כיום מזדה 6 "לקשורי" (Luxury) שנת 03 עם 40 אלף ק"מ על השעון. מכיוון שהחבר שלה (שגר איתנו) קנה השבוע פוקוס לצורכי עבודה, אז היא רוצה למכור את המזדה כי היא לא צריכה כזה רכב גדול (הרכב שימש יותר את החבר בעבודה ולכן הק"מ הגבוהה). בקיצור היא רוצה למכור כנראה ולקנות משהו סגנון פיאסטה וחשוב לה האמינות, עכשיו אני זומם על לקחת ממנה את ההפרש שבין המכירה של המזדה לבין השניה את הפיאסטה (או כל רכב אחר בסגנון היא נדלקה היום על C3) אז יש לכם הצעה בשבילה מה לקנות אוטומטי עד 1600 (חדש מהחברה) ולתת לי הערכה כמה ישאר בצד ההפרש מהמכירה של המזדה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל נראה אותה מוכרת מזדה 6 כמעט חדשה עם קילומטרז' גבוה...

ואחר כך , אם היא חייבת אוטומט, לא הייתי הולך על הC3.

אם כבר, שווה לנסות את היאריס או אולי אפילו רכב קומפקטי אם כבר, כגון טויוטה קורולה או פורד פוקוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לאמא שלי יש כיום מזדה 6 אלקצ'ורי שנת 03 עם 40 אלף ק"מ על השעון. מכיוון שהחבר שלה (שגר איתנו) קנה השבוע פוקוס לצורכי עבודה, אז היא רוצה למכור את המזדה כי היא לא צריכה כזה רכב גדול (הרכב שימש יותר את החבר בעבודה ולכן הק"מ הגבוהה). בקיצור היא רוצה למכור כנראה ולקנות משהו סגנון פיאסטה וחשוב לה האמינות, עכשיו אני זומם על לקחת ממנה את ההפרש שבין המכירה של המזדה לבין השניה את הפיאסטה (או כל רכב אחר בסגנון היא נדלקה היום על C3) אז יש לכם הצעה בשבילה מה לקנות אוטומטי עד 1600 (חדש מהחברה) ולתת לי הערכה כמה ישאר בצד ההפרש מהמכירה של המזדה?

המחירון שלה 125K ואם יש חישוקי מגנזיום אז 128K.

הקילומטרז של המכונית גבוה מאוד והרבה מעל הממוצע, אתה יכול לבקש מעל מחירון אבל קח בחשבון שלא הרבה יסכימו בגלל הקילומטרז.

בקשר לרכב שהיא רוצה לקנות, לא הבנתי האם היא רוצה לקנות חדש?

אם כן אז יש כמה אופציות טובות:

1) יאריס אוטומטית 1.3- 100K .

2) C3 חצי אוטומטית 1.6 - 104K

3) קליאו 1.4- 99K או 1.6- 103K.

4) 206 1.4 103K.

5) אם אין לך בעיות עם תוצרת קוראנית אז גם יונדאי גטס 1.6- 99K.

כל האופציות הנ"ל אופציות טובות ולדעתי הכי משתלמת היא היאריס.

פורסם

מה דעתך על ההונדה ג'אז. אם אני לא טועה היא עולה בסביבות 107,000 ש"ח. גיר רציף ואופציה לא רעה בכלל.

בהצלחה

פורסם
כן היא רוצה חדש, ולקחנו בחשבון שהמזדה תימכר בכ 120 אלף.

צריך להיות מאוד מאוד אופטימי בשביל לחשוב שתוכל למכור רכב בן שנה עם 40 אלף ק"מ ב-4% בלבד מתחת למחירון.

יהיה לכם המון מזל לדעתי, אם תצליחו למכור אותה ב-15% מתחת למחירון (כ-106 אלף שקל).

פורסם
כן היא רוצה חדש, ולקחנו בחשבון שהמזדה תימכר בכ 120 אלף.

צריך להיות מאוד מאוד אופטימי בשביל לחשוב שתוכל למכור רכב בן שנה עם 40 אלף ק"מ ב-4% בלבד מתחת למחירון.

יהיה לכם המון מזל לדעתי, אם תצליחו למכור אותה ב-15% מתחת למחירון (כ-106 אלף שקל).

גם 15% כאמור יהיה סוג של מזל ראה ציטוט של יצחק לוי מאתר YNET

"הפחתת ערכה של מכונית שנת ייצור 2002/2003 בהתאם לחודשי שימושה - מערכה כחדשה

בשימוש עד 3 חודשים - 5% פחות./ מעל ל-3 חודשים - הפחתה נוספת של 1/2% לחודש. / עד לתקופה של 11 חודש, בתנאי שהמכונית גמעה לא יותר מ- 1700 ק"מ לחודש בממוצע"

אין אפשרות לחשב מחירון משוקלל לרכבים בדגמי 2003 משום שאלו נחשבים רכב חדש.אולם ממוצע הקילומטרים של מכוניתך הוא גבוה מאוד לממוצע.

פורסם

אז אם לא נשאר כסף אני אשאר עם הטרנטה שלי, ואני מאמין שאין משהו ששווה לחפש ב 40 אלף ש"ח. כיום יש לי פונטו ספייס (2001) גיר רגיל מהשכרה צמיגים חדשים (מקדימה) והרכב עבר טיפול לפני 5 אלף ק"מ כשיש לו עוד 15 לטיפול הבא.

in the face

with a chair

פורסם
אז אם לא נשאר כסף אני אשאר עם הטרנטה שלי, ואני מאמין שאין משהו ששווה לחפש ב 40 אלף ש"ח. כיום יש לי פונטו ספייס (2001) גיר רגיל מהשכרה צמיגים חדשים (מקדימה) והרכב עבר טיפול לפני 5 אלף ק"מ כשיש לו עוד 15 לטיפול הבא.

הלוואי על כולם "טרנטה" כזאת....

מי אמר מפונק?

:evil:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני לא מפונק, פשוט אני רוצה משהו ספורטיבי ולא רכב בקושי סוחב כמו הטרנטה שלי (וזה אכן טרנטה!)

in the face

with a chair

פורסם
אייל אני לא מפונק, פשוט אני רוצה משהו ספורטיבי ולא רכב בקושי סוחב כמו הטרנטה שלי (וזה אכן טרנטה!)

עם כל הכבוד, רכב שנת 2001 הוא לא טרנטה ולא משנה איזה רכב הוא...

טרנטה זה פיאסטה שנת 79 (סתם דוגמא)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוצה להחליף מכוניות? קח מכונית חדשה תביא לי את הישנה שלך (הכוונה לפולו)

in the face

with a chair

פורסם
רוצה להחליף מכוניות? קח מכונית חדשה תביא לי את הישנה שלך (הכוונה לפולו)

מה , להחליף את הפולו בטרנטה? :lol:

לא תודה.

:wink:

סתם. אם היא לא היתה מהשכרה, לא הייתי חושב פעמיים...

(ואז מוכר אותה ומביא פולו שנה יותר מתקדמת + רווח כספי)

מעניין אותי אם עבדת פעם בחייך בשביל לרכוש את הטרנטה או שההורים סגרו לך את הפינה הזאת....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז יש לכם הצעה בשבילה מה לקנות אוטומטי עד 1600 (חדש מהחברה)

MINI של BMW אחלה רכב

חזק, נוח, אמין

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...