Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי מספיק עם ה"איכות זה קלריון ודולפינים זה פיוניר"? זה לא יימאס אף פעם?

אלפיין 9855 או 9853, קלריון ופיוניר סדרות 8 ו 9 כולן עונות על הצרכים של המשתמש הממוצע ויתנו איכות קול טובה ופיצ'רים מספקים.

איתמר.

דווקא הפעם אני קצת חולק עלייך.

יצא לי השבוע לעבוד גם עם 8850 וגם עם 980 ו880 של פיוניר.

מה אני אגיד לך איתמר, גימור ברמה כזאת זבל באמת הרבה זמן שלא ראיתי.

המכשירים נראה כמו צעצועים בתחנה המרכזית הישנה של ת"א.

אגב,מבחינת סאונד, ויחלקו איתי הרבה על על הנושא, אבל למכשירים הללו יש בור במיד, ופיק מטורף בהיי, והצליל בלתי ניתן לריסון.

פעם פיוניר היו יותר משקיעים, עם מכשירים כמו ה9350 שהיה אחד המכשירים הכי טובים שפיוניר הוציאו, פשוט חבל שזה לא נשאר כך.

הסדרה הקודמת של פיוניר (ה7) הייתה מאוד מוצלחת כמו ה670/770/870-6700/7700/8700 וסידרה 6 הייתי עוד יותר מוצלחת כמו ה760/860/960-7600/8600/9600 .

אבל אכן כל HU של כל חברה ברמות הגבוהות יעשה את העבודה נהדר.

אגב, אני לא הייתי שוכח בהמלצה הקטנטונת גם את פאנאסוניק וסוני.

אגב, מבחינתי האידיאל להמלצה על קלריון הוא ה765 (או האירופאי 766).

זהה ל855/856-865/866 רק בלי מסך מגע מיותר.

ניר

under construction..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון!

כל מערכת שהכילה פיוניר ששמעתי נשמעה פחות טוב ממערכות שהכילו HU של פנסוניק וקלריון.

פחות טוב זה אומר צליל חסר חיות ועומק ואין לי שום דעות קדומות לגבי מכשיר זה או אחר פשוט ההבדל בסאונד בעומק שלו ובחיות שלו מורגש

ניצן

פורסם

לי אישית יש מכשיר של קלריון, המכשיר הוא משנת 2004 (יחסית ישן)

אומנם הוא לא קורא MP3 אבל מבחינת איכות- אי אפשר להגיד עליו משהו רע.

וזאת אחרי נסיון רב עם מכשירים של פיוניר,

מה שאני שומע מהרבה אנשים שהם מתלהבים מהדגמים שלהם.

(לא כולל סידרה 9).

נ.ב המכשיר שלי הוא 24 BIT.

פורסם

לא קורא Mp3 ?? מה זה השטויות האלה?

יש דגמים שזה כן קורא?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
לא קורא Mp3 ?? מה זה השטויות האלה?

יש דגמים שזה כן קורא?

שטויות? זאת מערכת שנחשבת high end לשנת 2004! אתה קורא לזה שטויות?

הרי ברור (לרובנו לפחות) לפורמט MP3 לא נחשב איכותי כמו "קובץ" AUDIO רגיל,

ובעיקר שזה מעבד 24 BIT.

וכן, יש דגמים שקוראים MP3.

פורסם

כל כך משקיעים במכשיר ולעשות תמיכה ב-mp3 היה קשה?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם
שטויות? זאת מערכת שנחשבת high end לשנת 2004! אתה קורא לזה שטויות?

הרי ברור (לרובנו לפחות) לפורמט MP3 לא נחשב איכותי כמו "קובץ" AUDIO רגיל,

ובעיקר שזה מעבד 24 BIT.

וכן, יש דגמים שקוראים MP3.

אני חושב שזה אכן שטויות.

אוקיי לגבי איכות פורמט אני אקבע מה טוב לי, אדם שצורב דיסק MP3 לוקח בחשבון שאיכות השמע

יורדת לעומת דיסק CD רגיל.

מכשיר שאין לו פונקציית MP3 נחשב מבחינתי כדגם עתיק ולא מפותח.

די נראה לי שבתקופת 2004 MP3 לא נכנס לתאוצה כמו היום, זה שהוא זכה להי אנד מפני שבתקופה

הזאת בעצם ה-MP3 לא היה בשנותיו המפותחות והנצילות כמו היום, אז השוו אותו למכשירים ללא MP3

ד"א הדירוג בכדי לקבוע מכשיר אם הוא HIGH END נמדד ע"פ דיסק CD רגיל ואורגינל ולא MP3.

MP3 זוהי תוספת לצרכן, כמו פורמטים שונים לדוגמאת WMA,ACC שהם פחות מפותחות, כמובן שגם

שונות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם
אני חושב שזה אכן שטויות.

אוקיי לגבי איכות פורמט אני אקבע מה טוב לי, אדם שצורב דיסק MP3 לוקח בחשבון שאיכות השמע

יורדת לעומת דיסק CD רגיל.

מכשיר שאין לו פונקציית MP3 נחשב מבחינתי כדגם עתיק ולא מפותח.

די נראה לי שבתקופת 2004 MP3 לא נכנס לתאוצה כמו היום, זה שהוא זכה להי אנד מפני שבתקופה

הזאת בעצם ה-MP3 לא היה בשנותיו המפותחות והנצילות כמו היום, אז השוו אותו למכשירים ללא MP3

ד"א הדירוג בכדי לקבוע מכשיר אם הוא HIGH END נמדד ע"פ דיסק CD רגיל ואורגינל ולא MP3.

MP3 זוהי תוספת לצרכן, כמו פורמטים שונים לדוגמאת WMA,ACC שהם פחות מפותחות, כמובן שגם

שונות.

ידידי היקר. כל מכשירי הHI-END, גם היום הם ללא MP3. וזה ממש לא בגלל שהם "לא מפותחים"

מדובר על מעבדים מטורפים ברמת HI DEFINITION - זה מיושן לטעמך?

המכשירים הטובים ביותר היום כמו ה Z1 של DENNON או 9255 של קלריון (HXD1/2), מכשירים של MCINTOSH, כולם קוראים CD רגיל. ולא רק זה, ברב המקרים גם לא קוראים צרובים.

אז אתה חושב שזו שטות...

נכון להגדיר זאת כחוסר פרקטיות מסויימת (וגם זה סובייקטיבי) אבל שטות? ממש לא.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

מה שקורה זה מכשירים שלא תומכים ב MP3 הם יותר איכותיים כי הם לינארים יותר מול הדיסק.

ב MP3 אתה זקוק לאנטישוק ואלגוריתם קריאה, כדי שהמכשיר לא יסבול מהנוכחות של כזה דבר אתה צריך להוסיף עוד ג'וק מעגל שלם במכשיר שיוצר הפראות והשראות , אלא אם אתה יוצר ניתוק פיזי בתוך המכשיר וזה דבר שיש רק במגברים לבית שעולים אלפי שקלים .

הרעיון במכשירי היי אנד זה סתמקדות בסאונד נטו , ולכן כל השראה והפרעה היא בעייתית.

מי שקונה מכשיר היי אנד לא ישמע בו MP3 .נקודה.

פורסם

מי שקונה מכשיר היי אנד לא ישמע בו MP3 .נקודה.

כל כך שטויות, בנאדם ממצוע שאוהב מוזיקה שאוהב לצרוב והוא רוצה איכות

זה לא שאני טחון בכסף, זה לא שאני איזה אחד שמרשה לעצמי הכל..אני בנאדם ממצוע שעבדתי וקרעתי ת'תחת בשביל הכסף למכשיר כזה..אני אחד שכן צורב שירים מהמחשב ורוצה mp3 .. אז אני לא יכול להנות ממכשיר כזה?

לפי דעתי זה טימטום

וזה כן מונע מקלריון להרוויח עוד כספים, מי שרוצה פשוט מאוד לא יצרוב mp3 ..

לא מבין מה קשה.

פורסם

דרור,

לא כל מכשירי קלריון לא קוראים MP3 או צרובים.

מדובר על מס' מכשירים מצומצם שמיועד לאודיופילים שלא מחפשים יותר מידי את הפרקטיקה אלא את האיכות.

מכשירים כמו ה935,9255,HX-D1,HX-D2,HX-D10L וכו'.

הרוב המוחץ של מכשירי ההיי-אנד כמו:

הA1,Z1,A100 של דנון למשל.

או הMX406 של מקינטוש.

הC90 מסדרת הMOBILE ES של סוני, ואף הZ50 של סוני מסדרת הXES.

אלו מכשירים שבד"כ יגיעו ללא מגבר פנימי,ללא תצוגות ופיצ'רים והרוב המוחץ הוא גם בד"כ ללא פאנל נשלף אפילו.

ישנם מכשירים אודיפילים בקטגוריית היי-אנד שאפילו קוראים DVD כמו ה55090 של אקליפס, אבל כמוהם מעטים מאוד.

יש כאלה שקוראים MP3, כמו הנקאמיצ'י CD700II.

אבל גם הוא די יחיד במינו.

מה לעשות, מי שמשקיע 1200-2000 דולר ביחידת ראש, לא ממש מתכוון לשמוע איתה MP3 שהורד מ128KBPS, מה לעשות, זה נשמע זבל טהור.

כבר נפתח פה תרד' שדיבר על דיסקים מקוריים שהוקלטו באופן זוועתי , ולכן מי שבאמת מחפש איכות ירכוש דיסקים שהם HDCD,SACD,24BIT,רימסטרד ל24 או 20 ביט.

מדובר על ממש משוגעים לדבר.

בגדול גם ה755 או מחליפו היותר מתקדם ה765(בעל מעבד 24 ביט).

ה855 ומחליפו ה865.

ה955 וה946 .

כולם קוראים MP3, וכולם איכותיים מאוד בהשוואה לשאר המוצרים הנמכרים בשוק.

אתה יכול לרכוש כמו אחד מאותם המכשירים, להנות מהם לאורך שנים.

ניר

under construction..

פורסם

אוקי ניר תודה רבה על התשובה :)

ואיך הגעת ל-1200-1000 דולר ? חחח מכשיר לדוגמא 865 עולה משהו כמו 340 דולר..

פורסם
אוקי ניר תודה רבה על התשובה :)

ואיך הגעת ל-1200-1000 דולר ? חחח מכשיר לדוגמא 865 עולה משהו כמו 340 דולר..

DRZ9255 וה HX-D2 עולים באיזור ה1200 דולר.

הA1 של DENON עולה משהוא כמו 900-1200 דולר.

Z1 של דנון יימכר באיזור ה1800-2000 דולר.

ואם אתה ביפן אז זה יכול להגיע ל3500 דולר.:).

ה55090 של אקליפס יעלה לך משומש באיזור ה 1000 דולר.

לא סתם הגעתי למחירים הללו.

under construction..

פורסם

אני אתן תשובה הרבה יותר פשוטה לגבי אלפיין וקלריון וגם פנסוניק וסוני

אני קניתי את ה9853 של אלפיין

כשחיברתי את המכשיר - אחרי שהיה לי HU ישן של פנסוניק

נדהמתי לגלות עד כמה ה9853 מוציא צליל מדהים וזה עוד בלי שכיוונתי שום דבר.

אבל! וזה אבל מאוד מאוד גדול - ה9853 וה9855 לפחות - לא נאמנים במיוחד למקור - הHU האלה על עקומה שטוחה לגמרי משנים את האות שיוצאת מהם.

אני לא האמנתי לזה בהתחלה, ישב אצלי ברכב, יאריק אם אני לא טועה - זה השם שלו - הבחור עם הפאסאט האפורה (הרוב כאן יודעים על מי אני מדבר) ושמע ביחד איתי טרק של אריק קלפטון והוא אמר לי "זה לא אריק קלפטון ששר - זה הHU שלך ששר את השיר הזה" לא הבנתי למה הוא מתכוון שהוא אומר שהוא שומע את הHU ולא את אריק קלפטון.

ישבתי אצלו ברכב (HU של סוני) ושמעתי פתאום משהו שונה לגמרי וזה לא בגלל הרמקולים וזה לא בגלל כיוונים שונים במיוחד. אח"כ הלכתי לרכב אחר שהיה בו HU של פנסוניק וזה היה נשמע מבחינת אריק קלפטון כמעט אותו הדבר כמו אצל יאריק.

המכשירים האלו של אלפיין גורמים לצליל להשמע "חם" יותר בצורה מסויימת ובכל פעם שאני בודק את זה אני נדהם לגלות שהHU שלי נותן תוצאה קצת אחרת.

הצליל שלו נהדר ואני מאוד נהנה ממנו - אבל אני חושב שHU של קלריון באותו טווח מחיר יוכיח את עצמו כמשתלם יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...