Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר טיפול גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הצעת מחיר שקבלתי ממוסך מורשה ניסן אלמרה 1.8 עבור טיפול 120K

תיאור פעולת עבודה--------------זמן תקן -----------------סכום ללא מע"מ

טיפול מקיף הזרקה פ.מ---------- 3.50 ---------------------630

תיאור חלפים------------------- כמות---------------- מחיר יחידה-------------- סכום ללא מע"מ

מסנן אוויר----------------------- 1 ------------------------140 ----------------------140

שייבה לבורג נקו' ---------------1 -------------------------4 ---------------------------4

מצת אנ-ג'י-קי -------------------4---------------------------22------------------------88

פילטר שמן מנוע --------------- 1 -----------------------67 -------------------------67

שמן פז קר סינט--------------- 2.7 ----------------------45------------------------ 122

חומרי עזר---------------------- 1 -------------------------14 -------------------------14

שמן דקסרון 3 ----------------- 4 -------------------------52 ------------------------207

נוזל קירור--------------------- 6.6 -------------------------20 -----------------------130

נוזל פז-לון 2 ליטר------------ 1 --------------------------20 ------------------------20

תכשיר מסיר פיח חדשני----- 1 --------------------------81 ------------------------81

סה"כ חלפים: 873 ¤

סה"כ עבודה: 630 ¤

מע"מ: 232 ¤

סה"כ כולל מע"מ 1736 ¤

בעצם אני מנסה לברר האם המחירים כאן סבירים, והאם ניתן איכשהו לחסוך, הרי בכל זאת מדובר על מעל 1700 ¤ לטיפול....

תודה

פורסם

אני חושב שהמוסך הזה הם לא נורמאלים בעליל,וגם אתה אם אתה בכלל חושב לשלם סכום

לא הגיוני , מופרך,מגוכך,שערוריתי(הוסף כאוות נפשך...)זה.

לשם השוואה אני וחבר שלי עשינו שנינו טיפול בקילומטרז כזה לרכבים שלנו (לנטיס 01 וכריזמה 98 )

קנינו את החלקים בחנות לחלקי חילוף,במקרה זה בכרמיאל, למרות שבטוח שהמחיר דומה פחות או

יותר בכל הארץ,והנה כמה ששילמנו:

מסנן אויר : 20-40 שח

שמן גיר דקסטרון 3 (גלון): 60 שח

4 פלאגים(דנסו אנ גי קיי) : 50 שח

שמן מנוע ליקוי מולי (1גלון) : 75 שח

אילו המחירים רק שתדע את ההבדלים בין מה שהמוסך קונה את החלקים לבין מה שאתה משלם.

וזה תופס לגבי חלקים שגם לא הזכרתי מפאת חוסר חשק....

מקווה שעזרתי ושמהיום תהיה צרכן קצת יותר נבון....

בברכת נסיעה טובה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ממתי 2 ליטר של נוזל כחול לשמשות עולה 20 שקל.

בקיצור, המוסך צריך להתפרנס. אם אתה יודע להחליף לבד, תעשה לבד ותחסוך כסף במחיר החלפים ולא תשלם אפילו אגורה על העבודה.

אם אתה לא יודע, בגלל זה משלמים לאנשים שכן יודעים.

לי זה נראה כמו מחירים של כל מוסך

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שלום רב

מכיוון שלא רשמת את שם המוסך אוכל להתיחס

המחירים באמת גבוהים מאוד ויש מספר פריטים שהמחיר גבוה ב 200 אחוז

אפשר לבצע טיפול עים חלקים מקוריים (ועים שמן לא תוצרת הארץ ) במחיר פחות מחצי

לא הייתי ממליץ לבצע זאת לבד

בברכה זיסו יוסי

פורסם
שלום רב

מכיוון שלא רשמת את שם המוסך אוכל להתיחס

המחירים באמת גבוהים מאוד ויש מספר פריטים שהמחיר גבוה ב 200 אחוז

אפשר לבצע טיפול עים חלקים מקוריים (ועים שמן לא תוצרת הארץ ) במחיר פחות מחצי

לא הייתי ממליץ לבצע זאת לבד

בברכה זיסו יוסי

ראשית תודות לכל המתייחסים.

לגבי המוסך, מדובר על מוסך מורשה של ניסן באיזור הצפון. אני לא חושב ששמו רלונטי, הרי המחיר די אחיד במוסכים המורשים.

אין לי ספק שאוכל לטפל ברכב לבד, אבל כרגע אין לי כוונה לעשות זאת מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר את הרכב עדיין. וידוע לי לפחות על פעולה אחת שמתחייבת להעשות בקפדנות, אחרת הנזקים גדולים. ידוע לי שכאשר מחלפים נוזל קירור חייבים להחליף איזשהו בנד מקורי בפתח הניקוז. הרבה מוסכים לא מורשים לא מודעים לעובדה זאת וגורמים לנזילה קטנה שמשביתה עם הזמן את מדחס המזגן ועוד מרכיב שכרגע אני לא זוכר מה הוא.... ולכן אין לי כרגע כוונה לטפל ברכב לבד מחשש לגרימת נזקים גדולים יותר, מי יודע מה עוד חייבים לעשות בקפדנות...

אני גם לא יודע כיצד הם מחליפים את השמן גיר. הרי, לתת לשמן להתנקז זה לא מספיק כי עדיין 3/4 מהשמן נשאר בתיבה. אז יש בטח איזו דרך אחר.

אני מעוניין לשמוע על מוסך באיזור הצפון(חיפה צפונה) שמכיר את הרכב הזה, ועלות הטיפול(עבודה) בו קצת יותר הגיונית. אני לא יודע לגבי החלפים, אבל 700 ש"ח לעבודה שגרתית של כשעה וחצי נראה לי יקר(תקנו אותי אם אני טועה...)

פורסם

מחירי החלפים אחידים עפ"י מה שאני זוכר, למרות שזה נראה יקר בהשוואה לרכבים אחרים.

פילטר אוויר לא חייב מקורי ב140 ש"ח - אפשר לשים תחליפי תואם ב40 ש"ח, בכסף ששמים לך שמנים ונוזלים של פז - אתה יכול לקנות שמנים באיכות הרבה יותר גבוהה מחברות כמו ELF,LM,MOBIL,VALVOLINE,ESSO וכו'

וותר על התכשיר להסרת פיח ושים 400 ק"מ לפני הטיפול פחית של BG K44 על מיכל דלק מלא.

פילטר שמן מקורי בלבד, ופלאגים אפשר להשיג ב20 ש"ח פחות לרביעיה.

אני מכיר כמעט את כל מוסכי הרשת (קרסו) בצפון, באיזה איזור נמצא המוסך? טבריה/חיפה והקריות/קריית שמונה/קצרין...?

מתן.

מתעלק על השירשור--- גם אני מחפש מוסך טוב שעובד ומטפל ברכבים של ניסן, לא מורשה, אמין, ועבודה של מכונאים שיודעים מה הם עושים (תתפלאו כמה מכונאים גרועים יש ברשת קרסו).

באיזור חדרה-נתניה-בנימינה-זיכרון יעקב, לא יותר רחוק מזה.

פורסם
מחירי החלפים אחידים עפ"י מה שאני זוכר, למרות שזה נראה יקר בהשוואה לרכבים אחרים.

פילטר אוויר לא חייב מקורי ב140 ש"ח - אפשר לשים תחליפי תואם ב40 ש"ח, בכסף ששמים לך שמנים ונוזלים של פז - אתה יכול לקנות שמנים באיכות הרבה יותר גבוהה מחברות כמו ELF,LM,MOBIL,VALVOLINE,ESSO וכו'

וותר על התכשיר להסרת פיח ושים 400 ק"מ לפני הטיפול פחית של BG K44 על מיכל דלק מלא.

פילטר שמן מקורי בלבד, ופלאגים אפשר להשיג ב20 ש"ח פחות לרביעיה.

אני מכיר כמעט את כל מוסכי הרשת (קרסו) בצפון, באיזה איזור נמצא המוסך? טבריה/חיפה והקריות/קריית שמונה/קצרין...?

מתן.

.

עד כמה שאני זוכר, יש בעיה גדולה מאוד להשתמש בתוספים למנועים של ניסן אלמרה. ידוע לי שמותר להשתמש רק בתוספים מאוד מסויימים(בפרוש לא K44). כל תוסף אחר משמש את תזמון השסתומים המשתנה וגורם ליותר נזק(משהו עם פילטר מיוחד...).

כנראה שצריך מוסך שמכיר טוב את הרכב. אבל אם מוסך כזה, אז אין ברירה הולכים למורשה...

פורסם
עד כמה שאני זוכר, יש בעיה גדולה מאוד להשתמש בתוספים למנועים של ניסן אלמרה. ידוע לי שמותר להשתמש רק בתוספים מאוד מסויימים(בפרוש לא K44). כל תוסף אחר משמש את תזמון השסתומים המשתנה וגורם ליותר נזק(משהו עם פילטר מיוחד...).

כנראה שצריך מוסך שמכיר טוב את הרכב. אבל אם מוסך כזה, אז אין ברירה הולכים למורשה...

שמתי פעם אחת K44 ולא היה שינוי לרעה, אשמח לשמוע הסבר מוכח לגבי שימוש בתוספים באלמרה.

אני לפני החלפה של שמנים ברכב (גיר,בלמים,נוזל קירור ומנוע), והחלפת בלמים קדמיים

ומחפש מוסך לא מורשה שלא ישחוט אותי. השמנים אגב, הם של ELF, ונקנו מהיבואן במחירים הרבה יותר שפויים ממה שפירסמת.

פורסם

לא מספיק שהמחירים מעל לכל גבול סביר של היגיון.

מרבית הדברים\סעיפים שם, זה שטויות ,שאין בהם שום צורך.

טיפול לניסן אמור לעלות 500 שקל ולא 2000 שקל. וכל התוספים החדשניים והטיפולים המיוחדים שצויינו שם, הם שטויות בריבוע.

• תוכן חדש...