Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 99 - חלון בעייתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי איביזה 99 בעלת 3 דלתות.

בעבר התקנתי מרימי חלונות אוטומטיים ע"מ להיות יותר מבטוח שהרכב נעול וחלונותיו סגורים.

המרים בחלון הימני עובד יופי ללא שום בעיה.

המרים בחלון שמאלי בעייתי:

הגומיה שמקיפה את החלון ובעצם יוצרת לו "מסילה" לעלות בה התייבשה, הדבר גרם למאמץ במנוע של המרים וגרם לשבירת אחד הפלסטיקים שמחברים את החלון לכבל שנע.

הייתי אצל זגג (חאפר אני חייב לציין) שהחליף לי את החלק הבעייתי ואת הגומיה המשמשת כמסילה.

הדבר עזר במעט החלון נסגר עד הסוף לגמרי (ידעתי זאת לפי מיקום המדבקה שעל החלון) אך הוא איטי הרבה יותר מהימני ומרימי החלונות האוטומטים לא סוגרים את החלון עד הסוף (בגלל ההגנה שברגע שהם מרגישים התנגדות הם מפסיקים את פעולתם).

אני חייב לציין בנוסף, אחד הברגים שמחזיק את הזכוכית עצמה לא יושב טוב ומתנתק למרות שחוזק כבר פעמיים.

הייתי אצל אותו חאפר עשרות פעמים זה כבר הגיע למצב לא נעים בכלל, לכן כל אופציה לחזור אליו נשללת על הסף.

שאלתי היא כזאת, האם יש סיכוי להחזיר את החלון לקדמותו ללא צורך בהחלפת כל המנגנון לחדש (ידוע לי שמחירו נע סביב ה-1000 ש"ח) ?

במידה ואין ברירה, האם יש אופציה זולה יותר (לא יד שניה) למנגנון שכזה?

תודה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אצל רוב זגגי הרכב יש להשיג מנגנוני חלונת משופצים או משומשים מפרוקי רכב (טובים ותקינים) או שהם משפצים המנגנון שלך. דבר ראשון עבור לזגג מקצועי.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...