Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל צמיג שלהם הדגם הספורטיבי שלהם (הוא ממש יפה ) ב250 שקל לצמיג החריצים הולכים באלכסון לכיוון האמצע .

הצעה אחרת שקיבלתי היא קלאבר דגם T86 ב 290 ש"ח

עוד הצעה היא פירלי ב290 ש"ח דגם 2500 משהו לא יודע מדוייק

על מה הכי שווה לי ללכת ?

המידה של הצמיג היא 165*65*14

התקציב שלי הוא 1000 ולא עובר אותו (הוא עלה מ800) תודה לכל העונים ..

(לא רוצה תצמיג הכי טוב אבל גם לא רוצה זבל סיני שאפשר לקנות ב600 שקל)

פורסם

הקלבר אינו 86T. זה מציין עומס ומהירות בה עומד הצמיג. נסה לברר שוב את הדגם.

לא כל צמיג יפה הוא גם צמיג טוב.

המידה שלך לא מאוד נפוצה,לכן המחיר יחסית גבוה.

פורסם

אני לא אמרתי שהוא טוב רק ציינתי שיש לו מראה ספורטיבי מכיוון שאיני מכיר את החברה שאלתי את השאלה ..

כל הפאנצריות שהלכתי אלהם כולם המליצו לי על מה שיש להם במלאי וכשאמרתי להם שם של חברה אחרת התחילו לצאת מזה שזה יהיה יקר ואני מחפש משהו זול .

הקיצור עלהם אני לא סומך מחפש משהו טוב וזה גם דיי דחוף היום התפנצר לי גלגל ואיני רוצה לתקן אותו אלא להחליף ואני חושב שזה קרה בגלל שהצמיג יותר מידי יבש (כולם באותו מצב) ונראה על הפנים גם לא מצאתי שום דבר כמו מסמר ודברים שונים שיכולים לגרום לזה .

פורסם

מתעלק על השירשור,

גם אני בתהליך בחירת צמיג לרכב במידה 195/60/R15

האם קיים toyo tr1 במידה הזו?

כעקרון אני מחפש צמיג איכותי עם סולייה "קרבית" הכי חשוב שיהיה שקט כמה שניתן בנסיעה.

אשמח לקבל המלצות על פנצ'ריות ומחירים מאנשים שקנו.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
ל צמיג שלהם הדגם הספורטיבי שלהם (הוא ממש יפה ) ב250 שקל לצמיג החריצים הולכים באלכסון לכיוון האמצע .

הצעה אחרת שקיבלתי היא קלאבר דגם T86 ב 290 ש"ח

עוד הצעה היא פירלי ב290 ש"ח דגם 2500 משהו לא יודע מדוייק

על מה הכי שווה לי ללכת ?

המידה של הצמיג היא 165*65*14

התקציב שלי הוא 1000 ולא עובר אותו (הוא עלה מ800) תודה לכל העונים ..

(לא רוצה תצמיג הכי טוב אבל גם לא רוצה זבל סיני שאפשר לקנות ב600 שקל)

קיבלת עוד התיחסות ב PSI

zx 1.8 coupe

• תוכן חדש...