Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים של BOSCH ל-S40 ... וטיפה GTI .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן ...

רציתי לדעת אם BOSCH מייצרים פלאגים מסדרת SUPER4 (בעלי ארבע אלקטרודות) גם לוולוו S40-T . אם לא , האם יש פלאגים אחרים , לאו דווקא של BOSCH , המומלצים ומיוצרים לרכב הנ"ל ?

ורק כדי לא לפתוח ת'רד נוסף בשביל שתי שורות :

בקשר ל-GTI , מישהו אולי יודע איזו בוקסה צריך בשביל לפתוח את המיכל שמן מנוע (למטה,כמובן...) ? אני צריך לרוקן מעט שמן ואין לי בבית בוקסה בגודל המתאים , הכי גדול שיש לי זה 22 וצריך יותר ...

תודה .

עידו .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

היי עידו

בקשר לפלאגים, שני דברים:

א) תבצע חיפוש, מישהו פרסם פה פעם קטלוג של BOSCH-SUPER-4 שרשום בו

את כל סוגי המכוניות

ב) כשאתה הולך לקנות (נניח אצל הפרסי) רשום על האריזה של הפלאגים עבור איזה

רכב זה מיועד... כשנותנים לך אותם בחנות חלפים בדוק שאכן רשום את דגם הרכב על האריזה (היא נפתחת כמו ספר ויש שם את הדגמים)

בקשר לGTI, אני לא מכיר 106 בכלל ו GTI בפרט אבל למיטב ידיעתי אתה לא מתמקד

באום הנכון אם 22 לא מספיק לך...

בדרך כלל האום של הקרטר הוא בגודל 10.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר לפלאגים , כנראה שאין לוולוו , זה בשביל אבא שלי ומסתבר שהבוקר הוא היה אצל היבואן וזה הדגם היחיד של וולוו שאין בשבילו את הפלאגים המדוברים . מסכן אבא'לה , התבאס ... אז עכשיו ש-BOSCH ירד מהפרק , יש אולי פלאגים על אותו עקרון של חברה שונה ???

ובקשר ל-GTI , אני אבדוק שוב בעקבות תגובתך , אבל לדעתי אום 10 לא יכול להיות כי זה נורא קטן ואני גם התכוונתי לגודל של הבוקסה שמתלבשת עליו כך שהיא חייבת להיות הרבה יותר גדולה מהאום (אלא אם כן גודל הבוקסה נקבע לפי גודל האום שאליו היא מותאמת , אני לא בטוח בקשר לזה ... :? ) .

בכל אופן , תודה אייל .

עוד מישהו ?

...*106GTI*...

פורסם
בקשר לפלאגים , כנראה שאין לוולוו , זה בשביל אבא שלי ומסתבר שהבוקר הוא היה אצל היבואן וזה הדגם היחיד של וולוו שאין בשבילו את הפלאגים המדוברים . מסכן אבא'לה , התבאס ... אז עכשיו ש-BOSCH ירד מהפרק , יש אולי פלאגים על אותו עקרון של חברה שונה ???

ובקשר ל-GTI , אני אבדוק שוב בעקבות תגובתך , אבל לדעתי אום 10 לא יכול להיות כי זה נורא קטן ואני גם התכוונתי לגודל של הבוקסה שמתלבשת עליו כך שהיא חייבת להיות הרבה יותר גדולה מהאום (אלא אם כן גודל הבוקסה נקבע לפי גודל האום שאליו היא מותאמת , אני לא בטוח בקשר לזה ... :? ) .

בכל אופן , תודה אייל .

עוד מישהו ?

במחשבה שניה זה קצת יותר גדול מ10.

התבלבלתי לרגע.

בכל מקרה, חבר שלי עם 106 ראלי ואני החלפנו ביחד שמן במכוניות שלנו

והשתמשנו באותה בוקסה בדיוק...

ויש לי סט סטנדרטי ודיי מעפן....

בהצלחה :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

10 זו מידה לא הגיונית לבורג ניקוז שמן ב106ים.

האם יש לך כניסה למפתח ריבועי ?

במידה וכן (הגיוני שכן) מדובר במפתח 8 מ"מ SQUARE. בד"כ ניתן גם לפתוח על ידי בוקסה מהדופן החיצונית של בורג הניקוז.

פורסם
האם יש לך כניסה למפתח ריבועי ?

יש כניסה למפתח כוכב , לא ריבוע . מישהו אולי יודע לחילופין איזה גודל כוכב צריך ?

...*106GTI*...

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל, בורג אגן השמן הוא או 17 בד"כ או קצת פחות (בוולוו זה אפילו 22 אני מדבר על לפני דגמי הS )

אני יודע שבצרפתיות הולך בורג ריבוע, בורג כוכב עדיין לא ראיתי באגן השמן, תוודא שאתה לא מתבלבל עם בורג אחר.

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

לפני שיפורים אחרים תעשו את הצ'יפ... תגיעו כבר ל-200 כ"ס... לרכב ולכל מה שבו לא תהיה בעיה עם הכוח...

ינון.

פורסם

עוד מישהו ?

תנסה DENSO או NKG

קו---------------------------------------

פורסם

אני לא קראתי לו לפי מידה אלא יותר "הבורג שפותחים עם ידית של דלת"

אבל שוב... יכול להיות שאם מוכנים לשלם על מפתח מיוחד זה בטח יהיה מרובע 8 מ"מ...

אני בכל מקרה ממליץ על מתאם-ידיות-של-דלת-בשקל-מהטמבוריה-הקרובה... :wink:

אולי יש לך בורג תחליפי? :shock:

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...