Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים כשמשעממם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

העניין הוא כזה:

אני וכמה חברים שלי מרגישים שמיצינו את ראשון לציון מבחינת מקומות בילוי.

הגענו למצב שאנחנו מגיעים לימי שישי,כל אחד מגיע עם מכונית וחברים ויושבים כמו חבורה של מפגרים ולא מוצאים מה לעשות.

למועדון יוצאים פעם ב...,אנחנו מחפשים הצעות לדברים מעניינים שאפשר לעשות באזור המרכז,שלא יעלה 100-150 שקל לאירוע(עדיין תלמידים) .

מה אתם,החבר'ה הצעירים עושים בערביי שישי הפנויים?

בתודה מראש,

לירון

(מדובר על 10 חבר'ה בערך)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מועדונים וכאלה יוצאים פה ושם, בעיקרון אני לא ממש אוהב מעודונים, אני יותר איש של פאבים. יש הרבה מקומות בתל אביב, יש את הארצ'ר ליד אלנבי, יש את השוובלה במסגר ליד פורטל (אבל זה יותר בכיוון של ילדים בני 16), ויש עוד מלא מקומות ויש את הדבלין ברחובות, אךךך אבל קשה להיכנס לשם בגילאים שלנו (אלא אם כן מתחכמים ומראים תעודת סטודנט ללא ת"ז: ) )

אם לא פאב וכאלה נוסעים לאיזה משחק בלינקולן על איזה בירה, אם לא אז פשוט סתם נאספים עם מכוניות יושבים מדברים ומעשנים או לפעמים עושים איזה משחק קלפים טוב. אפשר גם לפעמים לארגן על האש או משהו בסגנון.

קיצר יש הרבה דברים, תהיו קצת יצירתיים, אם לא רוצים להיות יצירתיים סעו לת"א תמיד תמצאו מה לעשות שם בפחות מ100 ש"ח.

ROOONEEYY

פורסם

ברחובות יש מלא מקומות איכותיים, אני לא ידוע לגבי הגבלת גיל אבל כי אני בגיל שבד"כ נכנס כבר לכל מקום.

אופצייה נוספת זה תל אביב, אבל זה כאב ראש לא קטן מבחינת פקקים, חנייה וכו'.

מה הכיוון / סגנון של מקום מבחינת החברים שלך (מוזיקה וכו')?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני יכול להגיד לך מה אנחנו היינו עושים כשהמצב היה "דל"...

היינו ניפגשים כמה חברים, כל אחד היה פושט על המקרר של ההורים (טוב, אחרי שזה נהיה מינהג קבוע, כל אחד מאיתנו היה קונה בעצמו) ומביאים דברים...

היינו מחלקים רשימה של דברים לפי עלות, ככה שבסוף לכולם היה יוצא אותו הדבר פחות או יותר... היינו הולכים לאיזה מקום, יושבים בטבע, אוכלים, מעשנים נרגילה, מוזיקה, מנגנים וכו'...

כל פעם היינו מחפשים מקום אחר, יותר שקט, יש לציין שבעמק יזראל יש מלא מקומות שקטים...:wink:

סה"כ עלות "בילוי" כזה היא איזה 20-30 ש"ח, ראש נקי מדאגות, לינה בטבע, לא נידחסים במועדון וללא חשש שידקרו אותך...

תנסו את זה מידי פעם, זו אלטרנטיבה שהיתמעטה בשנים האחרונות, הרבה אנשים חושבים ש"בילוי" הוא מילה נירדפת להגעה למקום הומה אדם וציפיה תמידית לקבלת שירות ובסוף עוד לשלם עד זה מחיר מופקע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי אפשר לעשות את אותו הדבר בבית של מישהו. בדיוק אותו הדבר מינוס היתושים.

עמוס

אי אפשר לעשות מדורה... וכידוע, פוייקה אינה "שווה" ללא טעם הגחלים...

כמו כן, קפה שחור שבושל על גחלים... ;)

ו... כן, אני מסכים איתך, לאחר שנים מיספר, הייתי הראשון ששכר דירה, כל שבועיים-שלושה היו מיתכנסים אצלי מיספר חברים ובעלות מינימלית היינו (הייתי) מכינים ארוחות שחיתות, מרוקנים לקיבתינו ליטרים של אלכוהול מקומי "משובח" ולבסוף נירדמים איש בחיקו של השני (כי לא ממש היה מקום :lol:) שמחים ומאושרים. למזלי, לי היתה מיטה, וחלקתי אותה אח ורק עם חברתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בחורף אין כמו התנחלות באחד הבתים בתוספת סרטי אימה, כמה בחורות פחדניות לאפקט הצרחות, אוכל טוב, נרגליות וכו'..

אופציות נוספות, ללכת לסינימה סיטי, ללכת למסעדה על האש לפתוח שולחן עמוס בשר, ללכת לסנוקר ותפוס פינה עם כמה שולחנות, ללכת להתיישב במקום סטייל סמסרה הרצליה, צ'יף בר כפר סבא עם נרגילות בשאנטי ועוד ועוד...

פורסם
למזלי, לי היתה מיטה, וחלקתי אותה אח ורק עם חברתי...

גילי

לא סיכמנו שלא מזכירים גילוי עריות בפורום . אח שילו , אהההה?

פורסם

תעשו מה שעושים בחיפה: יושבים בבית קפה(ולפני חודש גם מדברים על המצב).

או סרט.

או כפי שהציע ידידי רדברון, "עלאש בטבע" נשמע ממש ממש נחמד.

באזור ראשון אם אינני טועה יש קצת חולות ליד הסופרלנד איפה שהוא, תתנחלו לכם שם בכיף, או ליד הים.

אין לי רעיונות לבילוי חורפי,HOWEVER.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה בים בחורף.

אם כבר זה הים הכי טוב של השנה. החופים ריקים. וכמובן שלא מוותרים על הטבילה (בסה"כ המים לא כ"כ קרים).

חודשים ניסיתי לשכנע חברים ללכת לים חורף, עד שזה הצליח. עכשיו הם גוררים אותי לשם בד"כ.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

חוף תל אביב- חוף וקרקס במחיר אחד. ויסקי בירות מהקיוסק (מראשון), אוטו במשטרה. ליגה.

כמו כן חוף פלמחים , או בשמו חוף סקין דיפינג.גיטרה, מסאז'. נוכחות בנים פחות מומלצת.

או שאפשר לצאת לחולון, ל...ל...אמ....אה...לזה....אמ... כן.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לירון, אתה נמצא כרגע בגיל בעייתי ואני מבין את המצוקה שלכם. לצערי בגלל שאתה עוד קטן אתה לא יכול לצאת לרוב המקומות ה"שווים". ולכן הפתרון הוא כמו שכבר הציעו לך, לייצר לעצמכם "אירוע". אני תמיד הכי אהבתי את ה"יציאות" כשהיינו נפגשים בבית של מישהו או יוצאים למנגל באיזשהו חור בשבת ב-5 בבוקר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...