Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתחכמים, לא הגה של מחשב, לא פלייסטיישן, לא משחקי מחשב בקניון הקרוב לביתך, ובטח לא בהגה של האוטו של אבא שהרכב חונה.

הפעם הראשונה שקבלתי הזדמנות לנסות לנהוג היתה בערך בכיתה ד' עד כמה שאני זוכר נכון.

הייתי עם אבא באחד השטחים שלנו עם סיאט פורה צהובה והוא החליט לתת לי לנהוג, כמובן שלא ידעתי מה זה קלאץ או גז והרכב נכבה לי פעמיים ובסוף נסעתנו.

הפעם השניה שבאמת נהגתי היתה באחת השדות שלנו ביהוד שאבא לימד אותי לנהוג, זה היה בחופש הגדול בין כיתה ה' לכיתה ו' (משתלם לעבוד עם אבא בחופש) היתה לי הזכות ללמוד לנהוג על בהמה כחולה עם הנעה אחורית וגיר ידני (פלוץ טרנספוטר) ומייד למחרת למדתי לנהוג על הטרקטור שהיה לנו.

מאז ועד הרגע שקיבלתי רשיון לטרקטור ואח"כ לרכב יצא לי לנהוג המון אבל רק בשטחים נטולי אדם או מכוניות או כל דבר אחד.

אז מתי אתם התחלתם לנהוג :?:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי אז ככה, מחלת ההגה התעוררה בשלבי ילדות מוקדמים, ומגיל 6 עד גיל 10 בכל שדה אפשרי תמיד נהגתי על הברכיים של אבא.

הנסיעה הראשונה לבדי על הכסא הייתה על פורד סיירה צבאית אוט' שהייתה לאבא שלי, בשדות של בנימינה בגיל 10, כמובן ללא שום היסוס הדבקתי את דוושת הגז לרצפה וכמו שהדבקתי את הדוושה ככה אבי כמעט הדביק לי סטירה.

הפעם השנייה הייתי על האפלאוז הצבאית, שהייתה ידנית כחודשיים אח"כ, כמובן שהרכב כבה מספר פעמים, אבל בסוף הכול נפל על מקומו בשלום.

פורסם

על ברכיים של אבא לא זוכר 6 -7

בקיץ לפני כיתה ז' זכור לי שנהגתי לבד בחו"ל

סתם סיבובים באיזה שדה :) זה לא הולך כל כך על ידני בלי שיודעים מה מטרת הקלאץ'

התעללות רצינית באוטו :twisted:

פורסם

הפעם הראשונה שלי שיכולה להיחשב כ"נהיגה" הייתה נדמה לי בכיתה ה' או ו' כשאני ישוב על הברכיים של אבא שלי, הוא מתפעל את הדוושות ואני את ההגה.

אחרי שהפניתי כמה פעמים בפתאומיות את הרכב לכיוון המדרכה בשביל הכיף (כנראה שלא הפנמתי את ההבדל בין מכוניות מתנגשות לרגילות) אבא שלי החליט על הפוגה מסוימת בנסיונות החינוך המוטורי שלי.

עברו כמה שנים טובות ואני כבר הייתי בכיתה י'. עכשיו כבר עברנו להדרכה מלאה, כולל חניות ושאר מטעמים, רק במגרשים ללא הולכי רגל כמובן. טחנתי את הרכב המשפחתי באי אילו הזדמנויות שנקרו בדרכנו עד כדי כך שבשיעור הראשון שלי עם המורה לנהיגה הדבר הראשון שהוא אמר לי אחרי ההיכרות היה: "תגיד, זאת ממש לא הפעם הראשונה שאתה נוהג... הא?" :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לפני שנתיים וחצי, במגרש בוצי קמעא. באלנו בורדו ליסינג-ראלי.. כיף!

ת'אמת שתמיד הייתי להוט לנהוג.. איכשהוא זה לא יצא!

אבל עכשיו ברוך השם אני דופק רייסים בשיעורי נהיגה :lol:

טסט ראשון. אמן.

:wink:

172

פורסם

בגיל 16.5 על הרכב של המורה לנהיגה (אם לא מחשיבים בגיל 6 סיבוב וחצי של ההגה).

מה לעשות הקטע של החוק די הפחיד אותי (5-10 שנים שלילה).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אצלי זה היה אחרת לגמרי ההיתי נוהג עם אוטומט מגיך 13 כול פעם ההיתי חונה את האוטו ברוורס ואבא שלי מורה נהיגה אז הוא לימד אותי אחרי שנה לנהוג בגיר רגיל ואז ההיתי מסתובב בעיר חופשי לבד

איזה גאווה הרגשתי

פורסם

בגיל 5 נהגתי בעצמי לבד על הכסא. הייתה דיאטסו שרמאנט 1.3 שנת 83'!

עגלה רצינית שנמכרה כמה שנים אחרי זה ב4 אלף שקל, הייתה במצב מצוין!

אחרי זה בשיעורי נהיגה, ועוד שבוע וחצי (ה-2 לאוגוסט) נגמר לי המלווה..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מסיבות חוקיות אני לא יגיב ,

אבל בוא נגיד שבאזורים שאני גם אין הרבה משטרה :lol::lol::lol:

אבל עכשיו אני רואה שזאת שגיאה וזה לא שווה את הסיכון ,

אם הייתי פוגע חס וחלילה במישהו ... רק תחשבו על זה ...

בלי רישיון , בלי ביטוח .

פורסם

בגיל 10 הוצאתי בפעם הראשונה את האוטו מהחנייה,ישבתי על הברכיים של אבא שלי והוא הסביר לי מה לעשות...

ומגיל 15 שכבר הייתי מכור למכוניות,ובעיקר למכוניות נקיות הייתי שוטף בכל יום שישי את הרכב,פשוט שעות הייתי מנקה אותו,ואחרי זה עושה סיבוב קצר ברחוב (התירוץ היה שאחרי שמייבשים את האותו עם הג'ילדה תמיד יש את הטיפות המעצבנות האלה שצצות בנסיעה הראשונה אחרי השטיפה ופשוט עושות סימני מים מעצבנים מתחת למראות צד....) במטרה "לייבש" את הרכב...

כשהגעתי בגיל 16 ו-9 חודשים לשיעור נהיגה בראשון שלי המורה שלי התפלא ושאל אותי אם זו הפעם הראשונה שאני נוהג.....כמובן שאמרתי שברור....

אחרי 28 שעורים,עברתי טסט ראשון בהצלחה ובגיל 17 ויום היה לי רשיון נהיגה.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בכיתה ה או ו בערך יצאתי עם חברים של ההורים שלי שגרים בקיבוץ והם נתנו לי כמה סיבובים על DL אוטומטית בשדות של הקיבוץ. כמובן שזה נגמר בכך שכמעט נכנסתי במשאית חקלאית שלא נתתי לה זכות קדימה

פורסם

מה המטרה של הת'רד הזה?

להראות מי יותר טיפש, או עבריין?

אני נהגתי מגיל שנתיים, ושהמוצץ נפל לי, ובדיוק השתנתי בחיתול,

פגענו באישה זקנה שעפה לנו לתוך האוטו דרך השמשה הקדמית,

ישר עם הפה על הביצים של אבא שלי.

עכשיו אני גם מגניב? :p

תומר, אתה באמת חושב שבשיעורי נהיגה,

תוכל לעשות יותר מלנסוע על 50 בנתיב הימני,

ולעקוף אופניים ועגלות סוסים מסריחות?

אני בהנגאובר? :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

פעם ראשונה שלי היתה בשיעור נהיגה ולא על ברכיים של אף אחד

( אני מניח שזו גם היתה הפעם הראשונה שלכם במשהו אחר.... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...