Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני כשלושה שבועות פתאום באמצע הנסיעה נלדקה לי הנורת מצבר.

לא היה לי הגה כוח ולצערי הגעתי למצב שהמצבר התרוקן והנעתי בדחיפה.

הוחלף מצבר (הישן עשה את שלו כבר) ולאחר מכן שוב הנורה נדלקה לסירוגין.

נסעתי למוסך של אבי החלפנו אלטרנטור (משופץ ולא חדש) ורצועה כי הישנה הייתה בלוייה ,שבוע הרכב נסע בובה .

היום לפני בערך שעה שוב פעם הנורה נדלקה לי ממש באמצע הנסיעה -+ ב110-120קמ"ש ושוב לא היה לי הגה כוח שחניתי את הרכב ניסיתי להניע שוב והוא בקושי הניע לי.

אפשר עצות מכם חברים יקרים , לאיפה לגשת קודם ובמה לטפל ?

תודה, כפיר.

פורסם

זה שהתקינו אלטרנטור משופץ, עדיין לא מעידה על תקינותו, ועל כן , כפי שרשם Doubl3T יש לבצע איבחון מחדש לאותו תקלה (באלטרנטור) כנראה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תחליף אלטרנטור שוב פעם, תבדוק את המצבר,תאריך ועמידות שלו בעומס.

אם המצבר חלש, ואתה תחליף אלטרנטור שוב פעם, המצבר יכול לגמור לך את האלטרנטור שוב.

פורסם

תודה על התגובות והעזרה.

הבעיה שהרצועה נקרעה במהלך הנסיעה , שמתי לב שהגעתי ואין רצועה .

מעניין מאוד למה, היא חדשה והורכבה כמו שצריך !

האם זה יכול לגרום לבעיות נוספות שהרצועה נקרעת בנסיעה ?

הגעתי עם האוטו לצומת פלמחים ומשם המשכתי עד למערב ראשון ככה בלי רצועה.

פורסם

היא בד"כ מניעה מדחס של מזגן ואלטרנטור, לא?

אם כן - שום דבר לא קרה, כולה הלכה הטעינה, אם היה לך מצבר מספיק חזק, היית יכול לנסוע לכנרת :)

פורסם

לפני התקנת רצועה חדשה יש לבדוק האם ישנה גלגלת (פולי) או מותחן שפיתחו חופש ועלולים לגרום לקריעת הרצועה/החלקתה מהמקום.

פורסם

מסתבר שהרכבת רצועת מנוע זה לא משחק ילדים.

יש להשתמש ברצועה איכותית, לבדוק את כל הגלגלות שהיא מניעה, כולל גלגלת מנוע של גל הארכובה, לחופש, עקמומיות, מגביליות, מייסב או מיכלול תקינים, לכלוך בחריצ/ים וכמובן מתיחה נכונה.

עבודה לבעל מיקצוע!

• תוכן חדש...