Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לבקש מחברי הפורום, אם אתם שמעתם על ספסרים או מקום מסוים שממנו אוכל לרכוש כרטיסים למימוש במונית הBMW בנורבורגרינג (M5), אני מתכנן נסיעה לתאריכים 2-3 אוקטובור, שכרגע לפי אתר BMW פנויים , אך אני צריך כרטיסים כדי לממש את הנסיעות האלה, מי שמכיר את זה מבין אותי.

תודה רבה למי שיעזור זה מאוד חשוב לי!!

עמרי

נ.ב.

http://ring-taxi.bmw-motorsport.com/04-2D029F7451C0C95EF45B4E23D4D8FEDB/ring-taxi/en/index.html

תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי שנגמרו להם הכרטיסים, והם עובדים בשיטה של מכירת קופונים(כרטיסים) ואז ניתן לממש אותם מתי שרוצים ולהזמין נסיעה.

פורסם

קראת את כל הפרטים באתר של המסלול? למיטב ידיעתי יש רשימת המתנה ענקית וזה לא עובד בשיטה של אם יש לך כרטיס...זה משהו רציני עם המתנה של המון המון המון זמן.

פורסם

תנסה את איביי..

פעם מצאתי שם מישהו שמכר את ה"תור" שלו ברשימה לתאריך מסויים ודי צחקתי על העניין.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מר אופל אסטרה, הכוונה לנסוע בM5 ברינג!!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן, אבל נוהג בזה מישהו שמכיר את המסלול כמו את כף היד שלו, הכיף זה נסיעה במהירות כזאת!

אתה רוצה לנהוג? תשכיר M5 וסע, רק תזהר לא לגמור בתוך הגדר!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין מה הכיף בלנסוע בקו ישר עם נהג מקצוען(כאשר אתה ל-א נוהג) בסופר מכונית כאשר אפשר להשכיר רכב שאפשר להסתדר איתו ולנסוע איתו איפה שרוצים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

רק חבל שהמחיר מופרז לגמרי.. איזור ה250 יורו אם אני זוכר נכון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עכשיו אני מבין למה לא הבנתי אותך :D

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא לא מבין מהחיים שלו, לך תעשה שיעורי בית.

א. מהו הנורבורגרינג (המסלול מירוצים הכי ארוך ומתאגר בעולם, 20 קילומטר הפרשי גובה 300מטר - 80 פניות, גבה הכי הרבה קורבנות ב100 שנה שהוא פועל כמדומני, והעיקר בלי הגבלת מהירות..)

ב. מהו הM5 (במוו, מנוע V10 מנוע השנה, מגיע לסל"דים כמו יפנית על אקסטות מוציא 500כ"ס אטמוספרים והעיקר הנעה אחורית)

עכשיו 1+1 + נהג מירוצים מיומן שמכיר את המסלול היטב = הנאה!

חברים תודה רבה לכל מי שהגיב, כבר פנינו לבמוו והשגנו כרטיסים (בעזרת השם בלי העין הרע).

רק נותר לי להופיע.

תודה רבה!!

עמרי:-)

פורסם
(בעזרת הסטיג בלי התת-היגוי הרע).

1סטיגי2סטיגי3סטיגי4סטיגי5סטיגי

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...