Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרתי את הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנת 2001, צבע כסף, יד 1, ללא תאונות.

רוצים מחירון.

אה! הק"מ הוא : 2000.

אה! וזה רק על המנוע החדש... :shock:

זה רכב שישב שם שנה וחצי לאחר שהלקוח הקודם פוצץ את המנוע .

הוא ו"קרסו "נכנסו למערבולת תביעות ומשפטים ועד כמה שידוע לי הוא זכה.

הרכב רקוב,היה עומד מלא קורוזיה שהפגוש הקדמי על הספסל הקדמי :shock: ומתחת למכסה המנוע כלום מאשר חוטי חשמל,לא לגעת!

כללית בקליאו הכי חשוב לבדוק תקינות של הגיר:

העברות הילוכים שני ושלישי מעל 4,000 סל"ד תחשוף האם יש בעיה (במקרה הגרוע תשמע חריקה).

אל תוותר על בדיקה בשום פנים ואופן,גם אם המוכר הוא לה קווימה(המעצב שלה).

רב הרכבים עברו התעללות קשה עד כדי גסיסה ורובם לאחר תאונות (שלא לומר שלדה).

ברר מול המוסך לפי מספר מנוע באיזה דגם מדובר (באמצע 2001 הוחלף רכיב כלשהו שלפני כן אהב לגרום למנוע להיות שהיד),בדגם הבעייתי ישנה נורה שנדלקת כאשר הגעת לקו האדום במד הסל"ד,אלו הישנים.

גם בחדשים יותר קיימת הנורה בצד שמאל של לוח השעונים (צורת מוט הילוכים),אך היא לא בשימוש.

מזל טוב על המכירה ובהצלחה בחיפוש!

נ.ב:אם אני לא טועה אז בלוח פוקוס יש אחת כסופה.

נדיר שיש כאלו שמורות כמו שלי,אחרי הכל אין הרבה פסיכים שנכנסים לדיכאון מיתושים על הפגוש הקדמי :oops: ,יד 1,שנת 2001,ק"מ:26,000.

אבל............לא מוכר עד היום שאני אהיה מחובר לקטטר והשיניים יהיו בכוס.

my clio 2CF.JPG

פורסם

הצחת אותי עם היתושים. אני כמוך.

ההיא בלוח פוקוס: יד שניה, עם 55K, החלפת פגוש קדמי, ומכסה:

נשמע רע:

בידיעות : יד שניה, 44K, אגזוז לחץ והנמכה: החחפת מכסה מנוע, ופגוש קדמי....

תודה על הדברים שיש לבדוק. לקחתי לתשומת ליבי! :D

רון

פורסם
הצחת אותי עם היתושים. אני כמוך.

ההיא בלוח פוקוס: יד שניה, עם 55K, החלפת פגוש קדמי, ומכסה:

נשמע רע:

בידיעות : יד שניה, 44K, אגזוז לחץ והנמכה: החחפת מכסה מנוע, ופגוש קדמי....

תודה על הדברים שיש לבדוק. לקחתי לתשומת ליבי! :D

כמו שאתה רואה,קליאו בלי תאונה קשה למצוא,לא סתם אמרתי לך לשים לב,מדובר ברכב מהיר ומסוכן לנהג לא מיומן ונשלט הרבה פחות טוב מאחיותיו הצרפתיות סיטרואן\פיז'ו.

ההבדל בין להנות בלי סוף לבין להגיע לסוף הוא עניין של מ"מ לחיצה על הגז.

מה גם שה-ABS אוהב להיכנס מוקדם מידיי (דיי מפריע,דורש הסתגלות),

לכן גם בדוושת הבלם וגם התאוצה חייבים להיות מדויקים וכאמור רוב הבעלים לרכב ממש לא כאלה.

אבל כשנוהגים....אחחחח....כשנוהגים,גם אם החברה תזרוק אותך כשאתה נוהג אתה לא תשים לב.

אם אתה רואה אחת לא למכירה,שים לה פתק בעצמך,יש גם הרבה לקוחות בני 40+ שלא מסתדרים עם הרכב ואין להם כח להתחיל לנסות למכור,הזדמנות טובה לשחרר מהם את המפתח.

• תוכן חדש...