Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להיזהר בזה שהוא חזק אחי ? זה טוב .. הוא יספק אותי :)

ואני מביא אותו ב-1200 שקל מארה"ב .

במקום 3000 בארץ.

אחלה מחיר גם לארה"ב. מגברים טובים.

ופשוט תיזהר שלא לצלות את ה HYBRID שלך. גם במגבר של 50 וואט RMS תוכל לצלות אותם אם תגיע לקליפינג. פשוט במגבר שיכול להוציא 130, אין מקום לטעויות...זה אמור להיות בסדר, רק לכוון בזהירות.

תהנה. ציוד טוב.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הסט של מורל-הייבריד ישתלב עם המגבר של גי בי אל המפורסם?

כי אמרו לי שהוא שורף את הדוטקים או משהו כזה..ואני כבר לא יודע איזה סט כדאי להגביר איתו...

התקציב הוא עד 1500-1700

פורסם

אם הוא שורף אותם, זה בגלל כיוון לקוי.

אצלי יושב HYBRID על הגברה חזקה יותר ולא קורה לו כלום. צריך לדעת לכוון.

שמע, זה לא המגבר הכי טוב בעולם, שלא תהיה כאן טעות. הוא מעוות בגבול העליון של ההספק, פשוט לא צריך לתת לו להגיע לשם.

מורל HYBRID ישתלבו מעולה עליו, אבל זה לא נראה לי בתקציב שלך, אלא אם אתה קונה משומש (את שלי אני מוכר במחיר הזה...)

פורסם

א. שוב לך על הפייז cfs 165.25 הוא לא ישרף לך, סט מאוד מאוד איכותי לדעתי יותר מהייבריד.

ב. אם אין לך בעיית מקום בהתקנה אתה יכול ללכת על מק אודיו אולימפיק גולד 2.16 . סט טוב מאוד, הוא 3 ohm ו 160 W RMS .

יש לו טוויטר טיטניום 1" והסליל שלו בעובי 1.5" .

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=9&ser=122&nr=1104699&lang=EN

עדיין ההמלצה שלי לגבי הפייז עומדת ואני חושב שהוא הכי מומלץ ב 1500 ש"ח.

בברכה,

קורווין.

פורסם

הרמקולים של מורל נישרפים גם בלי כיוון ה"לא נכון". מספיק להפיל הכל על אנשים שמכוונים. כבר ים סיפורים אני שמעתי על שריפה של טוויטרים בדוטק, וופרים של הייבריד ו כאלה.

צרפת... צרפת... צרפת...

FOCAL FOCAL FOCAL

:evil:

פורסם

חברים אם כבר אנחנו בעיניין..אני מתכנן להביא את הרכיבים מליאור מולטימדיה..מה דעתכם על החנות?

אני גר בבאר שבע, האם הנסיעה עד אליו שווה ? המוצרים שלו לא זיופים או כאלה שטויות ?

והאחריות אצלו של אפליין היא אצל אפריל ?

(וכן מנהלים הרצתי חיפוש אבל אני רוצה תשובה יותר מדוייקת, תודה)

תודה

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
הרמקולים של מורל נישרפים גם בלי כיוון ה"לא נכון". מספיק להפיל הכל על אנשים שמכוונים. כבר ים סיפורים אני שמעתי על שריפה של טוויטרים בדוטק, וופרים של הייבריד ו כאלה.

צרפת... צרפת... צרפת...

FOCAL FOCAL FOCAL

ואני שמעתי ים סיפורים על מתקינים "מקצועיים" שלא יודעים את העבודה שלהם...וחוץ מזה דוטק זה לא HYBRID עם כל הכבוד. ה HYBRID יכול לקבל עוצמה כמעט כפולה. אני לא ראיתי וופר אחד של HYBRID שרוף, לא שזה לא יכול לקרות אבל לזה כבר באמת צריך להיות כישרון...

"תחי מדינת ישראל" מורל.. מורל.. מורל...:lol:

פורסם
ליאור מולטימדיה הא?

תקרא, תפנים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128046

בהצלחה

טוב .. קראתי כבר את האשכול הזה..אבל לעומת זאת בחיפוש המונים של אנשים ממליצים עליו כל כך

אולי פשוט צריך להיזהר עם מה שאני לוקח ולשים לב לאחריות ולהכל ?

המחירים שהוא עושה לי הם אחלה...קשה למצוא במקום אחר..

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

צרפת... צרפת... צרפת...

FOCAL FOCAL FOCAL

מצתרף לרומן!!!

פוקל פוקל פוקל... כוח POWER נשמה ... ועוד ועוד...!!!:twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
טוב .. קראתי כבר את האשכול הזה..אבל לעומת זאת בחיפוש המונים של אנשים ממליצים עליו כל כך

אולי פשוט צריך להיזהר עם מה שאני לוקח ולשים לב לאחריות ולהכל ?

המחירים שהוא עושה לי הם אחלה...קשה למצוא במקום אחר..

המחירים שהוא עושה לך הם אחלה?

בטח...

כי הוא לא יתן לך חשבונית על זה, וכי הוא לא נותן לך אחריות על זה.

אם אתה חושב שאני מנסה להניא אותך מדעתך - אל תטעה, אני לא.

ביקשת חוות דעת וקיבלת.

תעשה עם המידע הזה מה שבא לך, תמיד יש את אלו שילמדו דרך הרגליים (כדוגמת אדי)

אסיים בציטוט של ידידי:

"אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות דברים בזול"

בהצלחה

פורסם

"אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות דברים בזול"

זה משפט מעולה!!! אכן חבל שלומדים את הלקח רק כאשר זורקים כסף על זבל זול

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...