Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה, אתמול בדקתי ת'רכב (הלבנה)...הבוחן היה מופתע ממצב הרכב...לטענתו האוטו במצב מעולה...אין טיפת נזילה משום מקום (האמת זה גם הפתיע אותי)...

מנוע / קומפרסיה מצוינת

הגיר מצויין

הכל אחלה

חוץ ממכה בדלת (לא בשילדה) ושבר קטן בטמבון אין שום בעיה באוטו !!

:-)

סיכמנו מחיר....היום האוטו צריך לעבור טסט...ונקוה שחר הוא כבר אצלי

אעדכן בהמשך

יום טוב לכולם

לא אמרתה שהייתה בעיה בגיר? זה אוטומט או ידני?

עשיתה את הבדיקה בעיר אחרת או באותה עיר שבא גר בעל הרכב?

עם ב.מ.וו שמורה יש מצב שהאוטו במצע מעולה אבל כל תיקון גם אם זה טמבון, שריטה

או כל דבר אחר זה יוצא יקר רק אל תשכח להוריד מהמחיר על הטמבון ועל המכה!

בהצלחה עם הקניה והייתי ממליץ לך ללכת עם הבחור לעשות את הטסט לראות שהיא עוברת את הטסט

בקלות ואין שום בעיה.

נ.ב.

האם בדקו מערכת חשמל?

איזה שנה האוטו?

ואיזה מנוע?

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה...

את הבדיקה עשו במכון בעיר רחוקה לגמרי מהעיר של המוכר ואני בחרתי את המכון (דינמומטר).

בדקו הכל - חשמל, קומפרסייה, גיר, מתלים, חשמל, קרור, מיזוג, חלונות :-), דשבורד, מתגי חשמל וכפתורי הפעלה, אגזוז ופיח, צמיגים (רחבים), תאונות, נזילות, הכל הכל...וואלה בדקו ת'רכב שעה וחצי מכל הכיוונים...

ודרך אגב...לגביר הגיר - הכל תקין ואין בעיה

הבוחן עשה נסיעת מבחן חזר ואז שאלתי אם הוא שמע כך וכך...אמר שלא ואז נסענו יחד...

בדרך שאלתי אותו מה מצב הרכב והוא ענה לי חד משמעית - "האוטו פצצה, במצב מצויין".

זה בסדר...המכה בדלת והטמבון - התחשבנו על כך...

טסט הוא יעבור בלי בעיה ות'כלס - זו לא הבעיה שלי...אני צריך לקבל רכב מחר בבוקר עם רשיון בתוקף + מדבקת חלון...

(בעל הרכב איש בטחון :-) יהיה קצת בעייתי מצידו לזייף, לא ? :-)

פורסם

רבותי !

משהו "מסריח"...

התקשר אלי הרגע המוכר והחליט להעלות ת'מחיר ...

אתמול היה לנו משא ומתן על 1000 שקל כאשר בסופו הוחלט שנסגור באמצע

עד כאן הכל טוב ויפה...

היום הוא היה צריך להעביר ת'רכב טסט - לא עשה זאת...

דיברנו בטלפון אחר הצהריים וקבענו שמחר בבוקר הוא יעשה טסט ומשם העברת בעלות כסף ושלום שלום...

עברה שעה והאיש התקשר וטען שהוא מרגיש פרייר והוא רוצה עוד כסף על הג'אנטים מגנזיום...(שעל זה היה ויכוח שכל צד ויתר בחמש מאות שקלים)

זה כבר הרגיז אותי ואמרתי לו כך:

"המחיר שנסגר אתמול זה המחיר הסופי מבחינתי ואני לא מוסיף שקל !...אתה רוצה אז מחר בבוקר תעביר את האוטו טסט ותגיע אלי ונסגור עסקה..."

תזכרו מדובר על סה"כ 500 שקל מקסימום 1000 שקל...

שני דברים:

1. אולי הוא "נבהל" מהתגובה שלי שהיתה מאד נחרצת ולכן לא נותר לו מה לומר כי אין ספק שהוא יודע שאני רוצה ת'רכב וחשב לעצמו - יאללה, נוציא עד כמה מאות שקלים מהבחור...וזה לא כל כך הלך לו...

2. יש משהו מסריח ברכב שגורם לו לחתוך מהעסקה...אין לי מושג מה אבל אספר לכם כך: אתמול במכון בדיקה שאלתי אותו למה הוא לא מעביר כבר עכשיו ת'רכב טסט ואז הוא אמר שאין לו ויזה עליו וכו' וכו'....כשביקשתי לראות רישון רכב הוא הראה לי ת'רשיון לא על שמו אבל הראה לי ת'טופס העברת בעלות על שמו...

חברים - משהו מסריח ברכב ויצא לי כל החשק...

מה דעתכם ?

פורסם

בדקתה אם הרכב מעוקל?

אם הוא בא אליך עם הרכב תבדוק מחר שלא היו שינויים במנוע, גיר, תעשה נסיעת מבחן

לראות שאין פתאום הפתעות לא נעימות

ובקשר למחיר הוא מרגיש שהוא יצא מופסד בגלל המצב המעולה של הרכב

וגם בגלל שהוא רוצה להוציא ממך עוד כמה ג'ובות.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם
כשביקשתי לראות רישון רכב הוא הראה לי ת'רשיון לא על שמו אבל הראה לי ת'טופס העברת בעלות על שמו...

זה הדבר הראשון שמבקשים לראות :!::!::!:

לא האחרון :shock:

נ.ב. תוסיף עוד יד לזאת שעל הרשיון המקורי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת סדר הבדיקות שעשיתי אז דבר ראשון הלכתי על הרישיון...חברים...בואו לא נשכח שהאיש שוטר ואיתי היה גם שוטר...לפני כל הליך ביננו החבר שלי בדק ע"י גורמים שהאיש אכן שוטר...

יש כאן משהו מאד לא ברור...והייתי אומר - מריח לא טוב

יאללה...אין מה לעשות...נמשיך לחפש ואם מישהו יודע או שומע או רואה ב.מ.וו קומפקט אוטומטית למכירה - שיעדכן אותי בבקשה...

ולא נשכח - כל עכבה לטובה

פורסם

אני מחפש כמו מטורף ב.מ.וו קומפקט ולא מוצא...כבר דיברתי עם חצי עולם...טרייד אין של קמור...מוסכים שאני מכיר...עובר על הלוחות באינטרנט מאה פעמים ביום...שמתי מודעות ומה לא....ואין, אני לא מוצא ת'רכב הזה...

מצאתי מתחת למקום עבודה שלי אחת בצבע סגול / חציל...שמתי לו פתק והשארתי פרטים...כלום !

רבותי חברי הפורום - אם אתם נתקלים אז בבקשה תעדכנו אותי מדי מיד כאן באתר (אני מחובר לכאן כל הזמן)....

נמאס לי מרכבות אוטובוסים ומוניות - מת כבר להניח את הידים על רכב כמו בנאדם :-)

פורסם
אז ככה...לבסוף הגענו (המוכר ואני) לעמק השווה ורכשתי את הרכב :-)

עדכונים בהמשך :-)

מזל טוב!! תתחדש ותחזור לספר באמת (-:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט אחזור...

רק אתרגל כמה ימים לרכב...אלמד אותו ומיד אחזור לספר :-)

לבינתיים אני מאד מאד מאד מרוצה ונהנה מכל רגע

פורסם

אל תשכח להביא תמונות מבחוץ, מבפנים, מנוע, תא מטען הכל!

צלם ושלח שנראה את היפיפיה.

פורסם
ולא נשכח - כל עכבה לטובה :-)

אז ככה...לבסוף הגענו (המוכר ואני) לעמק השווה ורכשתי את הרכב

אהבתי את הגישה שלך :wink:

תתחדש וסע בזהירות :!:

אמנם לא מתלה רב חיבורי ודוושה אחת פחות מדי אבל בימר. :wink:

MCS 2008

פורסם

מבטיח לצלם מבפנים, מבחוץ, מאחור, מלפנים, מנוע, לוח שעונים...הכל...

היפייפיה הזאת מטריפה את הנהגים בצמתים...אין אחד (ואחת) שלא מנסים להבין מה זה הרכב הזה (בכל זאת לא כל יום רואים ב.מ.וו קומפקט) והיום אפילו "אחות גדולה (ב.מ.וו 740) נתנה כבוד" והנהג פתח חלון וחייך למראה הקטנטונת לידו :-) :-)

בקרוב התמונות

פורסם
מבטיח לצלם מבפנים, מבחוץ, מאחור, מלפנים, מנוע, לוח שעונים...הכל...

היפייפיה הזאת מטריפה את הנהגים בצמתים...אין אחד (ואחת) שלא מנסים להבין מה זה הרכב הזה (בכל זאת לא כל יום רואים ב.מ.וו קומפקט) והיום אפילו "אחות גדולה (ב.מ.וו 740) נתנה כבוד" והנהג פתח חלון וחייך למראה הקטנטונת לידו :-) :-)

בקרוב התמונות

אתמול הייתי בתל אביב ראיתי אחת יפיפיה כסופה למכירה עם סאן רוף ענקי! (לא מקורי כמובן)

שהתפרס על כל הגג של הרכב (עשוי מבד) ממש פצצה.

רציתי לרשום את המספר אבל הוא כבר נסע

אבל עכשיו זה כבר לא רלוונטי כי כבר קניתה אחת אחרת...

• תוכן חדש...