Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רנו ספורט 30/9/2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת רוצה פירוט על ההבדל בין כל אחד מהדגמים? בטח, אין בעיה. תן לי חמש דקות ואני עושה לך על זה דוקטורט :-P

אלו רמות גימור שונות של המגאן קופה, כפי שהוצעה בבריטניה. לא רלוונטי לארץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המפגש מתקרב ועדיין אין תשובה מהותיקים שבחבורה...

ברשד? :-)

אגב, לפחות למפגש הראשון יהיה נחמד אם המודעה תפורסם בעוד פורומי רכב. מי שיכול - מוזמן.

אבירם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

הברשד קיבל הזמנה אישית, לא בטוח שיגיע, הבטיח שישתדל.

המפגש פורסם בפורום PSI ובפורום סקאלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אנשים,

דברים מתחילים לזוז בכיוונים הנכונים!

היום קיבלתי חבילה מטעם "קרסו", יבואנית רנו בישראל.

בחבילה יש חולצות וכובעים יפים מאוד, סתם ככה מתנה לבעלי מכוניות רנו שיגיעו למפגש (כמובן שהכמות מוגבלת, לא לבוא אלי בטענות אם נגמר)

הכוונה היא שלמפגש תגיע נציגות מטעם "קרסו" כדי להתרשם מהארוע. חשוב לי לציין ש"קרסו" באמצעות מנהלת מותג רנו בישראל, מיכל גיל, מגלים עניין רב בפעילות שלנו.

נתראה במפגש,

גיא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נו, הם באים עם פנקס הזמנות חדש למגאן 225 ולקליאו ספורט החדשה ? :roll:

בכל מקרה, צעד יפה, נקווה שהם ימשיכו בכיוון הזה.

ניר

פורסם

ניר, אתה מוכן לשים 220K על המגאן המוגדשת ?

תהרגו אותי אני לא מבין - איך בשני המפגשים הקודמים לא הייתה היענות כזאת שלא נדבר על נציגות של היבואן, ועכשיו פתאום כולם נזכרו (בעיקר קרסו) שהם רוצים מפגש ומועדון רנו ישראל.:roll:

קספר - חולצה וכובע עליך.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
ניר, אתה מוכן לשים 220K על המגאן המוגדשת ?
אתה משוגע ? מה אני אעשה בקטגוריה של הטורבו עם המגאן ? יקרעו לי את הצורה :lol:.

אני רק תוהה אם יהיה באמת נציג אם הוא יספר לנו שהנה אוטוטו מביאים את הרכבים האלה (על הקליאו לפחות אני יודע שמאז שהפסיקו להביא, לפני מעל שלוש שנים, היו לא מעט אנשים שבקביעות הציקו להם וגם אני הייתי מצטרף לקנית קליאו ספורט חדשה אם היו מביאים).

ולגבי המפגש וקרסו, אני לא חושב שהם פתאום נזכרו. פעמים קודמות אף-אחד לא פנה אליהם כנראה ועכשיו אני מניח שקספר עושה עבודה טובה.

ניר

פורסם

קודם כל, תודה לקספר ששלח לי בה"פ לינק להודעה הזאת:arrow: לשמחתי יצאתי מהצבא לסופ"ש הביתה.

אבל ממש לא בא לי להגיע עם המשפחתית של ההורים כי את הקליאו ספורט שלי מכרתי לפני הצבא :cry:

במידה שיש איזה מישהו שיוצא מאיזור פ"ת והוא יכול לאסוף אותי, זה יהיה ממש נחמד.

נדב - 0544868087

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע.

המפגש מאוד מוקדם.

אני אנסה להגיע עם משה בעל האתר שדיברו עליו.

יש לי מגאן קופה 2000 סמ"ק.

פורסם

חבל שהמפגש נערך ביום שבת..ההיתי מגיע עם 2 הפתעות קטנות (קליאו)

מקווה שפעם הבאה יהיה ביום אחר, שיהיה בהצלחה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...