Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק 580 של פיוניר.

היום הייתי בחנות אודיו.. לא בזאת שקניתי הלכתי עם חבר להתקין איזה מערכת שהוא קנה משמה.

בעל החנות אמר לי שכל דגם של פיוניר בארץ שאין לו 50 בסוף (לדוגמא יש את ה5800 ואת ה5850) מה שמתבטא בכך שהוא מיובא מהיבואן הבלעדי ומקבל עליו אחריות מהיבואן הבלעדי עושים לאותו הדגם (בלי ה50 בסוף) ריפרבישינג , כלומר מחליפים לו כמה חלקים בפנים שעושים את הרדיו דיסק יותר זול.

מישהו יודע אם זה באמת נכון או שהוא סתם חירטט?

פורסם

דגמים עם 00 בסוף אלו דגמים מהשוק האמריקאי שלא מכויילים לתדרים של הארץ. מלבד זה כמעט שום דבר לא שונה בהם.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

ה 50 מציין את ההבדל בין דגמים אסייתים לאירופאים, כאשר בחלק מהפעמים יש עוד הבדלים קטנים בין הדגמים (RDS לדוגמה).

עוזי רדיו הוא היבואן הרשמי. יש עוד הרבה יבואנים אחרים שמייבאים דגמים אסייתיים ובמרבית הפעמים מחיריהם יהיו זולים יותר ממחיר עוזי רדיו.

כאשר אתה קונה רדיו חדש - בדוק האם הקופסה סגורה ומקורית ובדוק שאין שום מדבקה שמעידה ע"כ שהמכשיר חודש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

>ודה רבה אבל הכוונה דשלי הייתה שהוא אמר שבדגמים עם ה 00 משנים אותם לטיונר ארופאי ותוך כדי גם מחליפים חלקים מקוריים כמו עינית וכו' סגלל שזה לא היבואן הרשמי עוזי רדיו.

לדעתי זה חירטוט ושאלתי אם דעתי נכונה...

פורסם

אירופאיים ואסייתים קולטים תחנות רדיו בשיטת השידור בארץ, האמריקאיים לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם המכשיר הגיע חדש, אז לא מחליפים שום חלקים, לוודא שהאריזה סגורה ומודבקת באופן מקורי, לא תמיד קל לזהות זאת, ולא קשה במיוחד לשחק עם זה אל מול מישהו שלא מכיר את הסגירות.

בגדול, אני לא מאמין שיש בעיה מהותית כזו.

תהנה מהמכשיר--

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...