Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג פלאפון: SAMSUNG770 vs. SK Multy Slider

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקוח בחברת פלאפון כרגע יש לי מכשיר telit X70.

אני מעוניין לשדרג את המכשיר שלי.

האופציות הכי חמות כרגע נראות לי ה:

1. SAMSUNG 770

http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=2072&catID=164&tmpltId=&fId=128

2.(Sk Multi Slider(7400

http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1978&catID=164&tmpltId=&fId=128

מה אתם אומרים למישהו יש ניסיון אם איזשהו מהמכשירים? אם כן מה אתם ממליצים?

אם יש לכם המלצות נוספות על מכשירים נוספים שברשת פלאפון, אשמח לשמוע.

עוד שאלה קטנה- מישהו יכול להסביר לי איך עובד טכנולוגיית הבלוטוט שאפשר להעביר דרכה תמונות\שירים?

ואיפה אני יכול למצוא מתאם בלוטוט שדרכו אני יוכל להעביר שירים מהמחשב למכשיר?

פורסם

מהיכרות עם כל מכשירי SK - לך על הסאמסונג ללא ספק. לא יצא לי עדיין לשחק בו, אבל אני מבטיח וחותם שהוא עדיף על ה-SK העיוול.

BT (Bluetooth) זוהו בעצם פורטוקול העברת נתונים אלחוטית, עובדת עד 10 מטר בד"כ, דרכה אפשר להעביר דטא שכולל סאונד, תמונות ובעצם כל דבר אפשרי כמעט.

מתאם BT אפשר למצוא בכל חנות מחשבים זותרה, המחיר לא אמור לעלות על 150 ש"ח.

שים לב שאם אתה מתכנן להעביר דרכו קבצים גדולים, זה קצת בעייתי. הפרוטוקול לא הכי מהיר, בערך כ-20K בשנייה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הבדלים הרבה אין, רק תבדוק שהמתאם שאתה קונה הוא עם גרסת BT של 2.0 (כמו זה שמצאת). זאת הגרסה האחרונה של הפרוטוקול הזה, חבל להתקע עם משהו ישן.

פורסם

ה-770 גרוע.

יש לו תוכנה מיוחדת שסמסונג עשו לכבוד פלאפון, שנועלת בה הרבה אפשרויות בסיסיות כמו לשים MP3 כצלצול ולהפך.

זו רק דוגמא אחת מני רבות - כנס לפורום פוקט : http://www.pocket.co.il/community/ לפורום "פלאפון" ותראה.

כדאי שתשקול את המוטורולה E815, או שפשוט תשתדרג לGSM באורנג' או סלקום.

פורסם

מה שלא תעשה, אל תקח מוטורולה!

יש להם את הממשק הכי זוועתי שקיים בסלולרים.

ובנוסף יש להם קרינה לא נורמאלית.

תתרחק ממוטורולה.

פורסם

הממשק במכשירים החדשים של מוטורלה סבבה לגמרי..

בנוסף, המכשיר של סמסונג 770 הוא המכשיר עם הקרינה הכי גבוהה שיצא בזמן האחרון ברשתות הסלולר בארץ..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה שלא תעשה, אל תקח מוטורולה!

יש להם את הממשק הכי זוועתי שקיים בסלולרים.

תתרחק ממוטורולה.

+1

לא להתקרב למוטורולה. גם החדשים, מפגרים בטירוף.

פורסם

אל תיתקרב למוטורולה,יש לי מכשיר ברשת מירס ,המכשיר הכי מתקדם אצלהם,אך יחסית למכשירים בחברות אחרות אני מרגיש שיש לי מכשיר כמו הבננה של פעם.

תיתרחק ממוטורולה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ברור שהסמסונג!! למרות שאני לא חובב את החברה הזאת בכלל... .

פשוט SK חרא של מכשיר וההפעלה שלו ממש אבל ממש לא נוחה...

אני הייתי מחכה קצת וקונה NOKIA כמו שצריך, הם עומדים להיכנס בקרוב לרשת פלאפון.. .

תתחדש... !

Polo 2012

פורסם

יש לי SK סופר-סליידר, יתרונות: שמיעה מצויינת של MP3, כל מה שקשור לשיחות מצויין, ממשק נעים ונחמד, משחקים מצויינים, עיצוב יפייפה, מצלמה מעולה לדעתי.

חסרונות: אין BT אבל לומדים לחיות בלי (או שדורשים מפלאפון כאבל בחינם), זה רשת פלאפון כל כפתור שלא תלחץ שולח אותך לכל שטויות הדור ה3 שלהם והטלויזיה הרבה הרבה כסף מאז הכאבל לא מתקרב לזה, אי אפשר להרחיב זכרון.

לסיכום מכשיר מצויין, הוא עכשיו במבצע אז קנינו כבר 3 כאלה עד היום.

מכשיר שהייתי קונה אם הייתי במקומך: תמיכה באמ פי 3, אפשרות הרחבת זכרון, בלו תות', מצלמה איכותית, עדיפות לנוקיה, ונראה לי שאם כל המשפחה שלי לא הייתה בפלאפון הייתי עובר לסלקום בלי לחשוב פעמיים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

דע לך משהו אחד על הסמסונג

קניתי מלפני חתי שנה סמסונג 990 ברשת אורנג' , כולי התלהבות שעזבתי את הטליט המעפן שהסוללה שלו סחבה בקושי יום . עברתי לאורנג' והסמסונגים לא מרזיקים יותר מיום , קח בחשבון!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני גם שקלתי לקחת את הסמסונג 770,אחרי בירורים ירדתי מזה,ניגשתי לסלקום ולקחתי סוני ארקיסון דגם W600I,אני מרוצה ממנו מאוד,טלפון חדשני עם ממשק מעולה,הסוללה מחזיקה יומיים שלמים.

בגלל שהייתי מאלף הרוכשים הראשונים קיבלתי רמקולים מתנה שמתאימים לו בסגנון של הרמקולים של אייפוד.

פורסם

מצטרף ל TheHunter88

מהיכרות עם SK קודמים- פלאפון מיושן עם תוכנה מיושנת שבקושי מתעדכנת..

כרגע יש לי SK SUPER SLIDER 6000

פלאפון מוגבל- אין אינפרא אין כלום- כבל עולה 240 שקל!!!

ממשק נחמד ויפה שמתאים לבנות בגילאי 8-12...

הESC יותר זוועתי..

בקיצור- גם אני רוצה להחליף מכשיר, לצערי לפלאפון אין משהו להציעה לי חוץ מסמסונג 660 850 מיושן..

• תוכן חדש...