Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם התרחבות השימוש באינטרנט הפכו מגזיני הרכב הכתובים לדי מיותרים,בלי קשר לטיבם או לתוכנם.

קיים היום מאגר מידע עצום ברשת,בנוסף לפורומים הרבים.

שלא לדבר על מדור המיכתבים למערכת שבכלל נראה כיום פאטטי ומגוכך-מישהו מצפה לתשובה מדוע המכונית שלו צורכת 2\1 ליטר שמן,אחרי כמעט חודש?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מצחיק איך כל אחד זוכר משהו בצורה שונה. במקרה יש לי את הגיליון הנ"ל (108 ), ולהלן הציטוטים המשמעותיים:

"שלדת האקסנט מאוד בעייתית... בעיר ובכביש ישר אין איתה בעיות, אך קח אותה לדרך תובענית קצת יותר ומיד תגלה שהשלדה של יונדאי פשוט אינה טובה מספיק... כמעט היינו אומרים מסוכנת"

"לשתי המכוניות בלמים טובים. אהבנו יותר את אלה שביונדאי, שהיו תקיפים וחדים"

סיכום:

"מכיוון שאין זה מבחן השוואתי רגיל, אין לנו הפעם מנצחת. נכון, אהבנו יותר את הקורדובה..."

"האקסנט ניצבת בעמדה לא נוחה: מחירה אינו אטרקטיבי"

"לעניין האמינות איננו יכולים להתייחס. עוד מוקדם מדי, למרות שרכבי יונדאי הקודמים לא זכו - בלשון המעטה, לציונים טובים בסעיף זה בעיתוני הרכב בעולם. אולם יש לזכור כי האקסנט היא מכונית חדשה לחלוטין שעדיין לא עמדה במבחן הזמן"

אז מה זה אומר? שהמגזין היה מודע לכך שלא מדובר בהשוואתי רגיל ולא קבע מנצחת (אבל העדיף את הקורדובה), שהוא היה מודע לבעיות ההתנהגות של האקסנט, שהבלמים של האקסנט כן היו טובים, ושהאמינות לא היוותה גורם במבחן (מה גם שלא דובר על האמינות הטובה הצפויה לאקסנט, אלא להפך).

גילוי נאות (צריך?) אני כתב של "אוטו" כיום. בתקופת המבחן המדובר עוד לא היה לי רישיון :-P

רוני

אני לא מבין למה אתה מנסה לגונן על משהו שאתה בכלל לא אחראי עליו.

סה"כ אנשים ציינו מבחן שבעצם הוא לא בדיוק מבחן.

מקובל עליי שאתה מאוד (מאוד!) לויאלי למקום העבודה שלך, אבל זה קצת, איך לומר, מיותר.

כל שנותר הוא לקוות שהיום מבחני הנהיגה נעשים תחת ביקורת יותר קפדנית בבחירת הרכבים.

(למרות שאני מבין בעצם שהם ניסו לקחת שני רכבים שפחות או יותר מציעים אותו הדבר תוך ניסיון לבחון איך זה יהיה לנהג הישראלי החובב משפחתיות/זולות)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שניהם מונחים לי בתחילת כל חודש לצד המיטה, שניהם סוחבים עד סוף החודש, כאשר יש יתרון קל לבלייזר עקב ריבוי של כתבות קצרות (יותר נחמד לקרוא לפני השינה).
ליד המיטה? לפני השינה?

בן אדם, רוץ לפרוקטולוג ובדוק למה אתה לא מחרבן!

:lol::lol::lol:

פורסם
ליד המיטה? לפני השינה?

בן אדם, רוץ לפרוקטולוג ובדוק למה אתה לא מחרבן!

:lol::lol::lol:

בשירותים זה מוסף הכלכלה.

תנסה פעם, זה מסדר יופי את היציאות.

:onfire:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא מבין למה אתה מנסה לגונן על משהו שאתה בכלל לא אחראי עליו.

סה"כ אנשים ציינו מבחן שבעצם הוא לא בדיוק מבחן.

מקובל עליי שאתה מאוד (מאוד!) לויאלי למקום העבודה שלך, אבל זה קצת, איך לומר, מיותר.

כל שנותר הוא לקוות שהיום מבחני הנהיגה נעשים תחת ביקורת יותר קפדנית בבחירת הרכבים.

(למרות שאני מבין בעצם שהם ניסו לקחת שני רכבים שפחות או יותר מציעים אותו הדבר תוך ניסיון לבחון איך זה יהיה לנהג הישראלי החובב משפחתיות/זולות)

אני אסביר לך בדיוק למה. מאותה הסיבה שהייתי עושה את זה אם זה היה מגזין הגה, מכוניות, או AUTOCAR. בתור מישהו שמגיע מתוך עיתונות הרכב, אני לא אוהב שאנשים מזלזלים עד כדי כך בעבודה הזו. במקרים והם צודקים - אני לא אנסה לטייח. במקרים שהם טועים - אני אשמח להעמיד אותם על טעותם. בדיוק כמו שאם אתה תעבוד בתחום מסוים ומישהו אחר ילכלך עליו, אתה תרצה להראות שהוא טועה (במידה והוא אכן טועה, כמובן).

במקרה יש לי את הגיליון, אז החלטתי לקרוא את הכתבה (הדי משעממת), לראות אם יש דברים בגו. ראיתי שכל הדברים שאנשים ציינו הם לא נכונים, אז כתבתי את הציטוטים הנכונים. בכל הנוגע לבחירת המכוניות - כמו היום, לא תמיד כתבי הרכב מקבלים בדיוק את הדגם שהם רוצים, כך שיכול להיות שאז, ב-95, הם נאלצו לבחון מכונית אחת ידנית ואחת אוטומטית. בכל שאר האספקטים המכוניות מקבילות, כך שניתן להשוות ביניהן. מעבר לכך, הוזכר לא פעם במבחן שזהו לא באמת השוואתי "כמו שצריך" מפאת השוני בין המכוניות. אין בזה כל רע (גם אני בחנתי לא מזמן C2 VTS מול פולו GTI, שתי מכוניות עם מחירים שונים בתכלית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

:-D

אתמול בערב יצא לי לראשונה לעיין בחוברת הבלייזר החדשה של החודש.

התחלתי בקריאה של תגובות מנויים ופתאום קלטתי שאני קורא את ההודעה שרשמתי לבלייזר באתר שלהם.

לא חשבתי שהם יפרסמו אותה :lol: .

מי שרוצה יכול לקרוא את ההודעה בעמוד הראשון של תגובות המנויים.

על החתום, אמיר.

פורסם
עם התרחבות השימוש באינטרנט הפכו מגזיני הרכב הכתובים לדי מיותרים,בלי קשר לטיבם או לתוכנם.

קיים היום מאגר מידע עצום ברשת,בנוסף לפורומים הרבים.

שלא לדבר על מדור המיכתבים למערכת שבכלל נראה כיום פאטטי ומגוכך-מישהו מצפה לתשובה מדוע המכונית שלו צורכת 2\1 ליטר שמן,אחרי כמעט חודש?

תאר לך מישהו שלא קיבל תשובה בגליון שהתפרסם בסמוך .

לאחר 3 חודשים:

מקפיץ !
:lol:
פורסם
:-D

אתמול בערב יצא לי לראשונה לעיין בחוברת הבלייזר החדשה של החודש.

התחלתי בקריאה של תגובות מנויים ופתאום קלטתי שאני קורא את ההודעה שרשמתי לבלייזר באתר שלהם.

לא חשבתי שהם יפרסמו אותה :lol: .

מי שרוצה יכול לקרוא את ההודעה בעמוד הראשון של תגובות המנויים.

על החתום, אמיר.

בעודי קורא עכשיו את השרשור, לא שמתי לב לתאריך המקורי בו פורסם..

ואני כל הזמן חושב לעצמי "אני זוכר שקראתי תגובה כזאת בגליון האחרון"..

ההודעה שלך הסבירה הכל ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...