Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא של idmax

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לעשות ייבוא אישי של image dynamics idmax12.

הבנתי שיש בעיה עם הסאב הזה, שהוא נורא עדין, והמגנט שלו יכול לזוז, ואז צריך לשלוח לתיקון.

עשיתי חיפוש בפורום, ולא מצאתי התייחסות לזה.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

פורסם

tsachi1,

התאוריה הנ"ל נשמעת לי כמו שטות מוחלטת. אם המגנט של הסאב היה כל כך עדין, כפי שאתה מתאר, אז הסאב הנ"ל היה מתקלקל בכמויות, כתוצאה מהרעידות של הרכב. כפי שכבר כתבתי נשמע כשטות מוחלטת. מדובר כאן בסאב של חברה מאוא מאוד מכובדת. כמובן שכמו כל רמקול, אם הוא יקבל מכה חזקה מאוד, המגנט שלו עלול לצאת ממרכוז.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מממ... אחד מה IDMAX שהגיעו לארץ היה פגום. אני לא זוכר במדוייק את הפרטים ולמי היה שייך הסאב, אבל נראה לי שהסיפור היה דומה לסיפור שתואר מעלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה בייבוא IDMAX היא לא אם הוא יגיע תקול או לא(למרות שזאת דילמה בכל הזמנה מחו"ל).

הבעיה העיקרית היא מקור הרכישה.

כי הדילר אונליין היחידי של image dynamics הוא CARDOMAIN והם לא עושים משלוחים בינלאומיים.

ולכן המקור היחידי אונליין הוא או EBAY ושם לך תסמוך...

או בחברה עצמה שלא ממש ששה לשלוח(אני עדיין מחכה לאימייל של הבעלים אריק סטיבנס כבר 6 חודשים...).

under construction..

פורסם

אם אתה כך כך רוצה תזמין מ CARDOMAIM ותעשה את המישלוח לארץ דרך חברת מישלוחים מיוחד לעניינים האלו כדוגמאת USADDRESS. אני עשיתי אתה שילוב הנ"ל וזה מוכיח את עצמו . שתי החברות בעל שם מכובד,אמינות והוכיחו את עצמם בעבר. בהצלחה. אם אתה צריך עזרה נוספת פנה אלי בפרטי.

פורסם

זאת לא הבעיה, ההורים שלי מביאים לי את הסאב במזוודה.

ויש עוד דילרים אונליין, חוץ מ קרדומיין.

http://www.uscaraudio.com/cgi-bin/usstore.cgi?user_action=detail&catalogno=IDMAX12D2

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2900

את האמת שבקרדומיין לא מצאתי את הסאב הזה.

השאלה אם יש לסאב הזה איזשהי רגישות או מחלה נפוצה כלשהי?

פורסם

ההורים שלך יכולים לנסות להביא את הסאב הזה במזוודה אבל לא בטוח שהמצב יצא לפעול כמה סיבות:

1)גודל- ואני לא מדבר על גודל נטו אני מדבר על גודל כולל אריזה מתאימה.

אם אתה לא רוצה להתקל בנזק בדרך לארץ כתוצאה מהמכות שהמזוודה חוטפת בדרך (תאמין לי שיש מכות) אתה חייב לארוז היטב..ואריזה טובה של סאב בכזה גודל ובכזה משקל בלתי אפשרית עבור נוסע מפעת הגודל.

2)משקל- משקל של סאב כזה הוא 15K כפי שצינו .

נוסע ראשי להזיק מיטען של שתי מזוודות כל אחת עד 20K .משקל מזוודה ממוצע עומד על 2-3 קילו + אריזה וכבר עברת את ה 20 שלא נדבר על מטען נוסף שבטח הוריך ירצו לקחת איתם "בנוסף" אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהם לא טסו במטרה ליבא סאב בלבד:-)

עלות כל קילו נוסף לנוסע עומדת על 40 דולר(משהו כזה) אתה לא רוצה לדעת לאיזה סכומים אתה עלול להגיע. וזה מנסיון אני אומר.

3)מכס- כשמביאים מזוודה כזאת גדולה כמו שצריכה להיות עבור סאב ואריזה מתאימה המכס עלול לעצור ואז תכח בחשבון עוד 34 אחוז + עוד 34 % כנס

לסיכום יבוא אישי זה טוב השאלה לאיזה פריט ואיך. סאב כזה לא היתי מיבא אישית לארץ באופן פרטי מהסיבות הנ"ל. רק עם חברת מישלוחים שתקח לך בהתאם על המישקל. כנס לאתר שלהם יש שם מחשבון עלות תראה עם משתלם תעשה רק כך אם לא אז בארץ דרך מיבא.

פורסם

כל מה שאמרת עכשיו, לא אמור להוות מכשול גדול.

הדבר היחיד שמפריע לי זה הנזק שעלול להיגרם לסאב.

מכיוון גם ששמעתי שהוא נורא רגיש.

פורסם

זה לא ניראה מכשול גדול אבל אתה יודע מה רק אחרי שתנסה תחשוב אחרת. תאמין לי שהיתי באותו סרט. ונזק קשור באופן ישיר למה שרשמתי למעלה. פשוט כדי לארוז כמו שצריך ידרשו יותר מ 20 קילו וזה אומר מזוודה מיוחדת. דבר נוסף זה המון ברזל וזה ישר מצפצף בבדיקות הביטחוניות בקיצור. תשעה חשבון כספי ויעילותי אם זה משתלם. ושוב המלצה שלי ללכת על חברת משלוחים כי בסופו של יום העלות תהיה פחות או יותר דומה.

פורסם

בבדיקות של הבטחון, זה יצפצף אבל יעבור.

אם אני שולח בחברת משלוחים, רוב הסיכויים שאני יתקל באנשי המכס.

כשאני מביא את זה, בתור מזוודה של נוסע, הסיכוי להיתפס במכס הרבה יותר קטן, וזה השיקול העיקרי.

באיזה סרט היית? איזה סאב הבאת ארצה?

פורסם

אתה באמת מוכן לבייש את ההורים שלך מול המכס במסלול הירוק ולקלקל להם את החופשה?

אני הייתי חושב פעמיים

גם שאני הבאתי את ה K2P שלי עם ההורים ביקשתי מהם לעבור באדום ולהצהיר על זה

• תוכן חדש...