Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במכסחת דשא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מבסחת דשא בריג' סטרטון המנוע לא מניע מבדיקה קצרה הגעתי למסקנה שהצ'וק לא נפתח אבל שמשאירים אותו פתוח ידנית המנוע כן מניע אבל עובד בטורים נמוכים אחר כך הוצאתי לגמרי את הפרפר של הצוק המנוע הניעה ונכבה ולא מניע יותר רק לציין שיש למנוע קרבורטור ביחד אם המיכל דלק ויש קומפרסיה למנוע

מישהו יכול לעזור ולתת לי רעיון לפתור את הבעיה

פורסם

באיזה אזור אתה גר? יש אנשים שהמומחיות שלהם זה מכסכות דשא וכלים כאילו... מוסכים של מכסכות דשה...

לפעמים הפיתרון פשוט, ולדעתי נישבר איזה קפיץ או משהו דומה.. שווה ללכת למישהו שמבין בזה, הוא יתקן לך אותה בלי בעיה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מפ"ת מוסכים של מכסחות דשא פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר את כל הכלים שלי אני מתקן לבד

הקפיץ היחיד שיש שם הוא בין הקרבורטור לבין החלק של הכבל גז

אבל ממצאים שעלו עד עכשיו יש קומפרסיה יש ניצוץ והתנאי היחידי שהיא מסכימה להניע זה שפותחים את הפרפר של הצ'וק בעזרת מברג

פורסם

כנראה שהפרפר לא נפתח בתצורה אחרת שאמורה לפתוח אותו, חפש שם את הבעיה של למה הפרפר לא נפתח בצורה אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שמע...בדוק זה הקפיץ...

גם לי יש מכסחת בנזין, והיא בקושי התניעה, ושהתניעה עבדה בטורים ממש נמוכים.

התקשרנו לאיש מקצוע והוא אמר פשוט שהקפיץ השתחרר...

תפסתי אותו על המצערת של הגז והפלא ופלא.....עובד יותר טוב מקודם

תבדוק שהקפיץ מחובר...

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא לשכוח, קפיץ עם הזמן מאבד את תוכנת החזרה שלו, סיכוי קטן אבל סיכוי שהקפיץ כבר מתפקד כמו שצריך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מהקפיץ הזה זה בתוך לא הבעיה כי הפרפר השני פתוח כל הזמן וחוץ מזה היא היתה צריכה להניעה ולהיות בטורים מאוד נמוכים והכי חשוב שבוע שעבר שהרכבתי את המנוע הוא הניעה כל כך בקלות ועבדה כל כך יפה ופתאום היא לא מניעה הוצאתי את הפרפר של הצוק ועדיין היא לא מניעה עכשיו שאני נזכר יש עוד קפיץ בתוך הקרבורטור שאחרי על הצ'וק אולי יש הבעיה

מישהו יודע איפה אפשר להשיג מיכל דלק נפרד מהקרבורטור כזה עם ברז כי יש לי על מכסחת אחרת ויש שם נזילה ואני לא יודע מאיפה ואיך לפתור אותה צריך מיכל דלק כמו של מכסחת חדשה שהמיכל נפרד מהקרבורטור רצוי עם ברז

פורסם

תיקוני מכסחות קרובים אליך (יחסית) - "הגרעין" , א.ת. ישן ראש העין (בגב של "יד יצחק"),

"שי לגנן" - מושב בית נחמיה.

בברכה

לא רפי לין :-).

פורסם

תיקונים אצלנו לא יוצאים החוצה רציתי עצה מהפורום אולי יש אנשים שהיה להם בעיה דומה שיכולים לעזור זה רק עינין של זמן וסבלנות עד שהיא תעבוד אצלי

פורסם
תיקונים אצלנו לא יוצאים החוצה

ממליץ בחום לאמץ את השיטה לכשיתעורר הצורך בניתוח (לא שאני מאחל לך או לאף אחד אחר,חלילה).

• תוכן חדש...