Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם הכותרת לא מספיק טובה זה הכי קרוב שיכולתי לחשוב.

אני רוצה לקנות סאב, עכשיו תכננתי ללכת על C12 ששמעתי שהוא מצויין בתיבה אטומה, מדויק, חזק וסבבה.. עכשיו התחלתי לחשוב גם על הכיוון של P2 אפילו ששמעתי שהוא חלש יחסית אבל אחרי הכל יש לי אוטו פיצי (פונטו) אז זה עדיין בא בחשבון כי שמעתי שהוא מדויק מאוד.

בקיצר אני לא אעמיק בשטויות. פשוט רציתי לדעת אם קיימת איזשהי חנות באיזור המרכז - ת"א, רעננה, הרצליה.. ששם ניתן להאזין לסאבים בפעולה.

תודה,

רותם

רותם

פורסם

סאב C12 זה סאב מדוייק וחלש יותר מידי חלש לטעמי וה P2 סאב מדוייק ויותר חזק ואיכותי מהקיקר !

אחרי ניסיון עם שניהם רק תתרחק מ ה -P1

פורסם

תיגש לאלי מקאר-טון בא"ת סגולה(צמוד לשפילמן) אם אתה גר באזור יש לו מיבחר די גדול של סאבים (SPL,SQובנייהם) בתיבות ואם אתה רוצה באמת לקנות אז הוא יתן לך לשמוע כמה שרק תרצה...

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

פורסם

הקטע של אני שמעתי את הV MAX 12 אם אני לא טועה אבל כפול בתיבות פתוחות באוטו יחסית גדול והוא פשוט כאב לי בכל חלק בגוף ולא שמעתי באוזן שמאל אחכ לאיזה שעה.. והוא היה ממש לא קשור למוזיקה לדעתי. חזק מדי, עכשיו הקרווין וגה כולם נוטים לכיוון של עוצמה או שהHED בגלל שהוא הסידרה הנמוכה שלהם הוא ממוצע יחסית ואני לא צריך אפילו לחשוב לכיוון של השוואה כזו?

אני בנאדם שאוהב עוצמה זה מאוד חשוב לי, אבל אני מבין שאני לא אוכל להשיג עוצמה יותר מדי עם המגבר שיש לי אז צריך ללמוד להתפשר, וגם זה יגנוב לי את כל ההצגה אם אני אביא סאב חזק מדי..

תודה על התמיכה

רותם

פורסם

מה רק V MAX? דיברתי פשוט על V MAX בגודל 12, ממה שידוע לי הוא קיים גם ב10..

ועל איזה סאב דיברת 300 ארמס משהו?

רותם

פורסם

רותם,

ביום שבת הבא בשעה 12:00 מפגש של חברי הפורום בר"ג, שם תוכל לשמוע הרבה סאבים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו תודה, אני יודע שיש מפגש וגם לפני 2 מפגשים הייתי ויצאתי לא משהו מרוצה אבל אולי הלכתי מוקדם מדי.. פשוט כולם שם היו עם מערכות משוגעות קומפ' 3 WAY וכאלה שבכלל לא מתקרב לחלקים המסכנים שיש לי אז אין מקום להשוואה לדעתי. אני מקווה שהפעם יבואו גם אנשים יותר עממיים ואז עוד שבועיים ב"ה נקנה סאב כבר..

ותודה על ההמלצה על הHED נשקול גם את זה.. (=

רותם

פורסם

גש לדיסק מונטנה יש להם מבחר עצום זה בירקון 323 תל אביב הטלפון 035440728אהכלה אנשים תותחים בסואד

• תוכן חדש...