Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת גם לי לא יצא לראות אותו לא נפגשנו למרות שאני מכיר כמותו כשאני נפגש בהם ביום יום ואני פונה אליהם ודורש בשלומם, והם לא מהנהנים בתשובה מעניין מדוע למה, אולי בגלל שלא הצגתי את עצמי, ואת שנת היצור שלי לא הבהרתי אם אני מנוע מוזרק או סביר להניח קרבורטור, ושבוודאי סביר להניח שאני מורכב על הקרבורטור בתוך בית מפלסטיק, טוב ביי אני ממהר אז אין לי זמן להשתמש בפסיק סימן שאלה

סימן קריאה, וחולם חסר

ואני מעדיף להיות בלתי מזוהה במקום שאשתמש בשמי הפרטי

דרך אגב אני שם ווקס כל שבוע ומורח אותו על פורד סיירה שנת 90

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ווקס לא ידוע לי על מסנן מזגן לסיירה שנת 90, הסבר נמק ופרט מדוע אתה בכלל מחפש אותו, האפ יש לך חשד שהוא מפריע ליעילות מזוג האוויר במכוניתך, אם כך גש למכון מזגנים באזור מגורייך, לדעתי תשובה

לשאלתך, לא אמורה להיות בתשלום, אתה לא חושב כך?

במידה ויש לך בעייה כלשהי במזגן לא ניתן לאבחן זאת דרך מסך המחשב.

בהזדמנות זאת , נקד ופסק את שאלותיך, ותן פרטים נוספים מקסימילים, על מנת שחברי הפורום ,

יקל עליהן לעזור לך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...