Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי רכב מהשכרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ותודה על ההתייחסות.

אני מעוניינת לרכוש רכב והגעתי לאוטו סנטר שם הציעו לי פיאט פנדה 2005 נחמדה מאוד.

הדבר היחיד הוא שאינני יודעת מה הסיבה שכולם אומרים לי לא לקנות רכב אם הוא היה מהשכרה.

מה ההבדל בין ליסינג להשכרה?

אם תוכלו להסביר לי ולתמוך או לא בקניית הרכב, אני אודה לכם מאוד.

רונית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראי גם השכרה וגם ליסינג לא מומלצים לקניה

מכיוון שאותם אנשים שמשכירים את הרכב די קורעים אותו לא שומרים עליו

אם אתה מעוניינת לקנות רכב מהשכרה אז תקחי אותה לבדיקה ושמה יגידו לך מצב האוטו

בגדול הייתי ממליץ לך על רכבים שונים מפיאט

אבל מה הוא הסגנון שלך ומה אתה מחפשת מהרכב?

והכי חשוב מה התקציב שלך?

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

ההבדל בין השכרה לליסינג זה שליסינג זה בדרך כלל רכבים שהיו אצל אנשים פרטיים ולכן האוטו לא נסע המון אלה בערך כמו מכונית פרטית וגם מי שהחזיק אותו החזיק אותו לתקופה ארוכה אז הוא שמר עליו..

לעומת זאת מכונית מהשכרה עוברת מליון ידיים מי שמחזיק אותו מהשכרה כנראה שהוא מתכנן להיות הרבה באוטו ולא מהעבודה לבית ובחזרה ולכן האוטו יעבור הרבה וגם בהשכרה האוטו יהיה אצל הבן אדם כמה ימים ולא תהיה לו בעיה לא להתיחס אליו יפה ולא תהיה לו בעיה להרוס אותו ולקרוע אותו

פורסם

לצערי, כעובד לשעבר באחד חברות ההיטק הגדולות בארץ 'שחילקה' לעובדים שלה רכבים מליסינג תפעולי אנשים התייחסו אל הרכב בדיוק ,או אפילו יותר גרוע מאשר רכב להשכרה.

עדיין רכב מליסינג זה לא רכב שלך ששילמת עליו וכפי הידוע לך הישראלים צריכים פגיעה בכיס כדי להבין דברים מסויימים.

אל תקנה רכב מליסינג או מהשכרה כי תוכל תמיד עם מעט זמן והשקעה למצוא רכב כזה מאדם פרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר להריץ חיפוש על המילה השכרה ולראות את הדיונים הרגילים.

לא הייתי פוסל מראש רכבים מליסינג והשכרה, אבל כן צריך להוריד במחיר ולקחת בחשבון שיהיה יותר קשה למכור (וגם במכירה יצטרכו להוריד במחיר).

למרק, לא פעם אנשים יכולים לקנות מהשכרה וליסינג כלי רכב שלא היו מצליחים לרכוש מפרטי. ברור שאם אתה יכול במקום לרכוש מאזדה 3 2006 מהשכרה, לרכוש 2004 פרטית, עדיף. אבל אם אתה לוקח רכב במחיר טוב, בטוח יותר (לדוגמא קליאו B מהשכרה בזמנו לפחות, עם 4 כריות אוויר ו-ABS), חדש יותר, בודק אותו כמו שצריך ומוריד במחיר בהתאם, זו אופציה ששווה לבדוק. מה גם שלא כ-ל הרכבים בהשכרה שבורים ויש גם רכבים מליסינג שעברו שימוש סביר (ויש גם כאלו שלא). כמו כל דבר אין פה שחור ולבן. והכי טוב זה לקנות חדש, כי גם לך תדע מה אם לסבא הנחמד שקנית ממנו אין נכדים בני 18 שהרגו את האוטו בסוף שבוע.

לגבי הפנדה, תבדקי גם אצל היבואן. חדשה כזו נמכרת מאוד בזול, נסי לראות גם כמה דורשים על כאלו משומשות פרטיות, אם המחיר דומה מן הסתם הן עדיפות.

ובלי קשר - מה התקציב? מה הצרכים? אולי יש אופציות טובות יותר.

גיא

פורסם

גיא ציין את משפט המפתח "אין שחור ולבן". לא הייתי פוסל על הסף, בעיקר בגלל העובדה שאין מבחר כ"כ גדול של פנדה בשוק המשומש, ככה שאין הרבה אפשרות להתלבט. עוד אופציה היא לראות באמת מה ההפרש בין חדש לישן, או פשוט לבחור רכב אחר, שמתאים לדרישות, אבל נפוץ יותר בשוק.

אם רכב רגיל צריך לבדוק בשבע עיניים, רכב מליסינג או השכרה צריך לבדוק ב20 עיניים - לבדוק היטב מנוע, גיר, טיפולים סדירים, מכות שאסי למיניהן, ק"מ - השיקול הכבד ביותר הוא הקושי במכירה, מר ישראלי שרואה במודעה "השכרה לשעבר" או "לשעבר מליסינג", פוסל לרוב ועובר לרכב הבא, במיוחד אם יש מבחר בדגם המסויים.

פורסם
ההבדל בין השכרה לליסינג זה שליסינג זה בדרך כלל רכבים שהיו אצל אנשים פרטיים ולכן האוטו לא נסע המון אלה בערך כמו מכונית פרטית וגם מי שהחזיק אותו החזיק אותו לתקופה ארוכה אז הוא שמר עליו..

:rofl::smilecolr

או בעברית: שוכב על הרצפה נקרע מצחוק.

כמו שאמרו לעיל, רכבי ליסינג ברובם "נקרעים" על יד בעליהם, העושים בהם שימוש כרכבי הובהל, כג'יפים לסיורי שטח, ובכלל מתייחסים אליהם כמו לכוס נייר חד פעמית.

עדיף לקנות מפרטי שנה או שנתיים פחות, או לפחות לבדוק ב- 21 עיניים ;-) ולהוריד במחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנסיון שלי:

היה לי רכב מהשכרה ולגיסי יש רכב מהשכרה. שתיהן אלמרות משנת 1999. כשקניתי את האלמרה שלי היא עשתה אז, בהשכרה, פחות ק"מ ממה שעשיתי ברכב הפרטי שלי באותה תקופה...

הרכבים היו מאלדן ואויס והכל היה שקוף, גם ההסטוריה וגם ההסטוריה הטיפולית.

אם אתם קונים רכב מחברת השכרה אז כדאי רכב בינוני, לא קטן, וניתן לבחור ממספר רכבים, באותו מחיר, את הנראה לכם ביותר.

יש אחריות ויש חובה על החברה למהימנות כי זה לא אדם פרטי.

בגלל מה שנאמר על ליסינג, העדפנו את ההשכרה.

לא התאכזבנו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

ובכן, הרכב שראיתי באוטו סנטר הוא שנת 2005 ואני יכולה בכיף לקחת אותו לבדיקה.

הוא עשה 50 אלף ק"מ והם רוצים עליו 53 אלף והוא מהשכרה בהרץ.

רכב חדש עולה 76 אלף ויד שניה מפרטי רוצים 60 אלף. באוטו סנטר נותנים 12 אחוז מערך הרכב

ומתחייבים לאחריות שנה או עד 100 אלף ק"מ.

מה אתם חושבים ? לקחת לבדיקה?

לדעתי גם כשאתה קונה מיד שניה או יד שלישית אתה לא יודע מי נהג על הרכב לפעמים אנשים מופרעים ונוהגים ממש בפרעות וגם נותנים את הרכב לחברים ולמשפחה. לפחות בהשכרה או ליסינג אתה יודע שהרכב עבר את כל הטיפולים הנחוצים להבדיל מרכב פרטי שאי אפשר לדעת אלא אם כן יש ספר רכב, לא?

תודה על התגובות.רונית

פורסם

תזכרי גם להבדיל בין ליסינג תפעולי - לליסינג רגיל

יש אנשים שקונים את הרכב בליסינג - ובעצם זה רכב פרטי (ששימש אדם אחד ולא נקרע יותר מידי)

גם מכוניות כאלה מגיעות למגרשים

בזמנו קניתי מאזדה 6 2004 עם 15000 ק"מ במצב חדש

פורסם

הכל תלוי באקסמבלר שאת נופלת עליו ,

לי היה רכב מליסינג כ 9 חודשים ולא התפרעתי ברכב ולא "שחטתי אותו" גם אבי החזיק רכב בליסינג לשנה+ , לדעתו זה נראה כלא כדאי והוא החליט לעזוב את זה , הרכב שלו היה פשוט חדש - עבר יחסית הרבה 40 אלף בשנה אבל הרכב היה מטופל ובכלל לא היתה לרכב אף מגרעה - אבי אפילו שקל לברר מאביס אם הם רוצים למכור לו את הרכב אז .

אז כעיקרון הכל תלוי על איזה רכב את נופלת יש כאלה שחושבים שרכב ליסינג זה רכב שטח ויש כאלה שמשתמשים ברכב פשוט כרכב !

לדעתי 53 במקום 60 זה לא הכי טוב ולדעתי את יכולה להוריד אותם לסביבות 50 אלף בקלי קלות, ואם את יודעת להתמקח אז גם יותר

בהצלחה ,

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

1. תחפשי בYNET יש כתבות על איך מטפלים ברכבים מליסינג...

2. עדין לדעתי מכונית מליסינג תהיה יותר שמורה ממכונית בהשכרה...

או שיותר נכון מכונית מליסינג במצב טוב יותר קל למצוא ללכונית מהשכרה במצב טוב..

פורסם

לצערי עבדתי תקופה באוטוסנטר לפני כמה שנים ואני אוכל לתת לך עצה בחינם כמו שאומרים:

תתרחקי מהמקום הזה כמו מאש.

מאחורי כל רכב מסתתר לו סיפור מיוחד...לא לגעת.

כל מה שנאמר לך שם ע"י אנשי המכירות הממולחים שעובדים בעיקר על עמלות ממכירות,קחי בערבון מוגבל.

רק משהו כמו 10% ממה שנאמר לך,משקף את המציאות.

מצטער לומר לך , אך כשאני רואה היום רכב בכבישי הארץ,שיש לו מסביב ללוחית הרישוי "אוטוסנטר" או את המדבקה המפורסמת שלהם לייד הסמל של הרכב, אני פשוט מרחם על בעל אותו רכב.

פורסם

היי

וואללה אני לא יודעת להתמקח. אני עדינה מדי. אבל אני אנסה!! אני בטח הייתי שם באוטו סנטר טרף קל כי לכל מה שאמרו אני האמנתי.

הקיצר, אני דווקא בסבבה אוהבת את הרכב נראה לי מדליק.

אני אנסה להוריד להם במחיר אם אני אצליח.... אני אשחק על זה שאני צריכה להמתין עם הרכב... למרות שהבחור שם אמר שהם בכל מקרה לא מרויחים כל כך מהמכירה. (בטח עבד עליי:) )!

בכל אופן, תודה על התגובות. בתכלס תענו בכן או לא.... אם הייתם לוקחים את הרכב לבדיקה והוא מהשכרה והיה בסדר, הייתם קונים?

תודה ושבוע טוב

• תוכן חדש...