Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שאלות לתותחי הוידאו:

1. יש לי שני קבצים;וידאו וכתוביות. השאלה שלי היא איך אני יכול להוסיף את הכתוביות לקובץ הוידאו. הכוונה היא לא לתוכנה שאני יכול לצפות במחשב בוידאו עם הכתוביות אלא ממש "להלביש" את הכותביות על קובץ הוידאו ולהפוך את שני הקבצים לקובץ אחד.

2. אני רוצה להפוך קובץ וידאו מ-avi ל-mpeg ואני יודע איך. השאלה שלי היא האם איכות הוידאו או הסאונד תרד כתוצאה מה"הסבה".

 

תודה מראש

פורסם

בהנחה ואתה מעוניין לצפות בסרט בטלוויזיה עם DVD, ויש לך DVD חדש יחסית, אז רוב הסיכויים שהוא מגיע עם יכולת קריאת כתוביות. כך שעליך פשוט לצרוב את הסרט ביחד עם קובץ הכתוביות, ובמכשיר ה-DVD תוכל לצפות בו עם כתוביות או בלי, כרצונך.

 

אם זה לא המקרה, שכח מזה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1) בצע חיפוש, היה פה לא מזמן מדריך - בעזרת VIRTUAL DUB.

 

2) לא, האיכות לא תרד, במידה ואתה לא מבקש לשים סרט שלם על דיסק אחד, SVCD אמור להספיק במידה ואתה לא רוצה לעשות DVD.

פורסם

תודה רבה לכם באמת עזרתם לי.

 

ד"א הקובץ הוא בכל מקרה 699 מגה ככה שאני באמת אצרוב אותו ב-svcd וזאת הסיבה שאני גם רוצה להפוך אותו ל-mpeg

×
×
  • תוכן חדש...