Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה מי יכול להסביר לי איך אני מחליף נוריות בדשבורד של אסטרה 92'

או לתת כתובת בה אפשר למצוא מידע על האוטו הזה

תודה מראש

פורסם

כדי להחליף נורות בלוח שעונים צריך להוריד את לוח השעונים.

קודם צריך להוריד את חובק ההגה- כשאתה יושב על כיסא הנהג, סובב את ההגה לשעה 3 ותיראה על חובקק ההגה פלסטיק עגול קטן. אתה צריך לשלוף אותו ומתחתיו תיראה בורג פיליפס שאותו צריך לפתוח. אותו התהליך גם בצד השני, אבל כשההגה בשעה 9. בורג נוסף שצריך לפתוח נמצא מתחת לחובק ההגה.

אם אני לא טועה, אין יותר ברגים שצריך לפתוח והחובק מחזיק רק על הקליפסים. מאוד בעדינות תפיד את שתי החלקים מחובק ההגה ותסיר אותם.

עכשיו תוכל להגיע למסגרת לוח השעונים- אני לא זוכר אם היא מחזיקה רק על קליפסים או גם על ברגים. בכל מקרה אם יש ברגים אז תוכל לראות אותם.

אחרי שהורדת את המסגרת של לוח השעונים תוכל להגיע לברגים של לוח השעונים עצמו.

מאחורי לוח השעונים תראה בית נורות עגולות, שנפתחות עי סיבוב ומשיכה.

קח את הנורות השרופות כדוגמא לכל חנות חלקי רכבים או חנות חשמל ובקש את אותן הנורות בדיוק.

פורסם

אתה בטוח שהחלק התחתון מוחזק רק על ידי בורג אחד?

כי את העליון הורדתי אבל התחתון (לאחר שהורדתי את הבורג שדיברת עליו) עדיין לא יצא, כאילו שיש לו עוד משהוא שמחזיק אותו

פורסם

אני חושב שיש רק בורג אחד שם. אם לא מצאת עוד ברגים אז אין. הפלסטיק אולי נתפס במקום חיבור שלו עם מנעול הסוויץ' (איפה שמכניסים את המפתח). פשוט שולפים בעדינות , זה תפוס עם גומי על הסוויץ'.

פורסם

אז ככה: בחובק ההגה למטה יש עוד 2 ברגים

הורדתי את החובק, את המסגר ושלפתי את לוח השעונים, למרות שהוא כמעט לא זז ממקומו (זה בסדר ככה??)

החלפתי נורות אבל עכשיו משום מה בלחיצה ראשונה אחרי ההתנעה נדלקת הנורה של המצבר ולא נכבית. חוץ מזה נראה כאילו שעון הדלק והחום לא פועלים

מה עושים???

פורסם

אני לא יודע בנוגע לאסטרה שלך

אבל במודל שלי, יש מעין "ידית" קטנה לבנה שיש לשחררה -להסיטה שמאלה, על מנת שהקונקטור ישתחרר, אם משכת את הלוח מבלי לשחרר את התפס הנ"ל (במידה ויש) אז אולי ישנה בעיה....

יובל

• תוכן חדש...