Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק חיזקת את עמדתי בקשר אליהם - לא טובה (העמדה)(רציתי להגיד חארות אבל לא מתאים).

אין שום סיבה שבעולם ששוטר לא יתן לך קנס אם מגיע לך ואילו רק בגלל שיש לך אוטו כזה או אחר\הנהג נראה טוב(בד"כ בנות)\הנהג נכה\לנהגת שדיים גדולים וכו'....

השוטרים הם לא הרשות השופטת והם לא יכולים להחליט את מי כן לעצור ואת מי לא .

אם היה לך סוזוקי סוויפט 89 והיית מתחרע אליה אז הוא היה נותן לך אחלה דו"ח.

שלא תבין אותי לא נכון אני שמח בשבילך שלא קיבלת קנס וששיחררו אותך אבל המקרה רק מראה כמה שהחוקים לא ברורים להם.

תראה למשל את ההודעה שלירן כתב :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14374

מקווה שלא פגעתי, דניאל.

אני מסכים עם דניאל.

למה שבעל ראלי לא יקבל כנס על צמיגים רחבים ובעל סוויפט יקבל קנס על שינוי מידה בצמיגים?

פעם הבאה אותו שוטר לא יתן כנס, בגלל שנהגת שעשתה עבירה היא פצצה בלונדינית בגלל שהוא אוהב איך שהיא נראית.

השוטר לא אמור להיות השופט.

למה אתם חושבים שהתגובה האינסטינקטיבית לכל עבירה, צריכה להיות קנס כספי?

שוטרים תפסו אותי גם בארה"ב (על מהירות) וגם בגרמניה (שלט אין כניסה), שניהם ויתרו לי (בטח בגלל שאני תייר) וזה לא גרם לשום פחיתות כבוד אליהם.

למה תמיד במדינה צריכה להיות ברירת מחדל אחת, והיא קנס?

עובדה ששני השוטרים הסבירו את עמדתם ואני את שלי, האמריקאי ביקש שאני אסע יותר לאט (במיוחד בגלל קרח על הכביש), ביקשתי סליחה והאטתי.

הגרמני הסביר לי קצת על השילוט (נכנסתי בטעות כי לא הייתי רגיל לסימונים על הכביש, זה היה היום הראשון בגרמניה).

בארץ הפכו אותנו לפרה חולבת. טעית? לא בכוונה? למי אכפת, תשלם ותשתוק.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אין שום סיבה שבעולם ששוטר לא יתן לך קנס אם מגיע לך ואילו רק בגלל שיש לך אוטו כזה או אחר\הנהג נראה טוב(בד"כ בנות)\הנהג נכה\לנהגת שדיים גדולים וכו'....

שלא תבין אותי לא נכון אני שמח בשבילך שלא קיבלת קנס וששיחררו אותך אבל המקרה רק מראה כמה שהחוקים לא ברורים להם.

מקווה שלא פגעתי, דניאל.

אני מסכים עם דניאל.

למה שבעל ראלי לא יקבל כנס על צמיגים רחבים ובעל סוויפט יקבל קנס על שינוי מידה בצמיגים?

פעם הבאה אותו שוטר לא יתן כנס, בגלל שנהגת שעשתה עבירה היא פצצה בלונדינית בגלל שהוא אוהב איך שהיא נראית.

שוטרים תפסו אותי גם בארה"ב (על מהירות) וגם בגרמניה (שלט אין כניסה), שניהם ויתרו לי (בטח בגלל שאני תייר) וזה לא גרם לשום פחיתות כבוד אליהם.

עובדה ששני השוטרים הסבירו את עמדתם ואני את שלי, האמריקאי ביקש שאני אסע יותר לאט (במיוחד בגלל קרח על הכביש), ביקשתי סליחה והאטתי.

הגרמני הסביר לי קצת על השילוט (נכנסתי בטעות כי לא הייתי רגיל לסימונים על הכביש, זה היה היום הראשון בגרמניה).

אתה בעצמך אמרת שהיית תייר ובגלל זה הוא ויתר לך אז ההשוואה פה היא לא לעיניין חביבי

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

מה הקשר? נתתי דוגמה על חו"ל (ומה לעשות, בחו"ל אני תייר) לעומת הארץ.

מה זה משנה איפה העבירה נעשתה?

אתה חושב שאם בארץ היית אומר שאתה תייר אז היו מוותרים לך?

עובדה שבארה"ב נסעתי 85 במקום 55 ולא היתה לו שום סיבה לשחרר אותי.

אבל לאחר שהוא דיבר איתי וראה שאני לא פסיכי (כל המשפחה היתה ברכב) הוא חשב שקנס לא רלוונטי ומספיק שיחת אזהרה.

למה בארץ אם לא עצרת עם 4 גלגלים לפני התמרור, אתה בטוח תקבל קנס, גם אם היית במהירות זחילה?

מה לעשות שאני חייב לתת דוגמאות מחו"ל, כי בארץ כל הדרדסים חולירות...

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
למה בארץ אם לא עצרת עם 4 גלגלים לפני התמרור, אתה בטוח תקבל קנס, גם אם היית במהירות זחילה?

אני לא מצליח להבין את הקטע הזה, אבא של אחד החברים שלי קיבל דוח כי הוא לא עצר בכל ארבעת הגלגלים :roll: , לא עזרו כל מאמצי השכנוע, והשוטר התעקש שלא כל הגלגלים עצרו (what the fuck?? רכב אלסטי??) ונתן את הדוח. :x

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

אני לא מצליח להבין את הקטע הזה, אבא של אחד החברים שלי קיבל דוח כי הוא לא עצר בכל ארבעת הגלגלים :roll: , לא עזרו כל מאמצי השכנוע, והשוטר התעקש שלא כל הגלגלים עצרו (what the fuck?? רכב אלסטי??) ונתן את הדוח. :x

מה לעשות זה החוק בתמרור עצור חייבים שכל הגלגלים יעצרו...יש היגיון כמובן כי אז אתה חייב להכניס לראשון ואין מצב שתפרוץ לתוך הצומת...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מה לעשות זה החוק בתמרור עצור חייבים שכל הגלגלים יעצרו...יש היגיון כמובן כי אז אתה חייב להכניס לראשון ואין מצב שתפרוץ לתוך הצומת...

LOL :lol:

ההתעקשות של השוטרים לרשום "לא עצר עם כל ארבעת הגלגלים" זאת מסורת עתיקת יומין... אני בכלל הייתי בטוח שהיא עברה מן העולם. זה מין קטע כזה שעבר משוטר לשוטר, חינוך קלוקל אם תרצו... :lol:

זכור לי סיפור על נהג שיצא זכאי במשפט תעבורה בבית דין צבאי על אי עצירה בתמרור עצור אחרי שגרם לשוטר שרשם בדו"ח "לא עצר בכל ארבעת הגלגלים" להודות בפני השופט שלמרות שהוא לא עצר בכל הגלגלים הגלגל הקדמי ימני שלו כן היה בעצירה מוחלטת...

חאפר. :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אולי לא הבנתם את הרעיון.

השוטר שיחרר אותי אחרי שהוא ראה את המידה כי הוא אמר שלדעתו זה שיפור חיובי ורק יתרום לאחיזה שלי.

אולי השפיעה עליו האהבה למכוניות ואולי אפילו לראלי בפרט, אבל הוא ציין את העובדה הנ"ל.

פורסם

נראה לי שיש כאן בלבול ....

יש אנשים שעוצרים כשהם על הקו, כלומר כשהגלגלים הקדמים כבר עברו את קו העצירה.

לכן שוטרים מציינים שהנהג לא עצר כאשר כל 4 הגלגלים לפני הקו.

הכוונה היא לא ש4 הגלגלים עצרו אלא ש 4 הגלגלים לא היו לפני קו העצירה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

הגיוני.....

אבל מה הם מצפים ?!!? הם שמים לי את הקו עצירה 450 מטר לפני הצומת ! :screwy:

פורסם

הגיוני.....

כדי שתעצור ואז תתקדם לצומת בזחילה

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מקווה שלא פגעתי, דניאל.

אני מסכים עם דניאל.

שתי העבירות שעשית הן יותר חמורות אומנם מהרחבת צמיגים, אבל הם גם יכולות לא לחזור על עצמן במידה והנהג באמת עשה טעות.

הרחבת צמיג היא משהו שאפשר לשנות.

חוץ מזה תייר זה על אותו משקל כמו אוטו יפה\נהגת יפה וכולי...

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הגיוני.....

כדי שתעצור ואז תתקדם לצומת בזחילה

אני מכיר כמה שעוצרים בקו העצירה, מתקדמים לצומת וברגע שהם בצומת כבר מספיקים להעביר לשני!

כאשר הם באים לצומת שיש בו תן-זכות קדימה, הם מורידים לראשון, ועוברים את הצומת בראשון.

כלומר כאשר יש עצור, הם נכנסים לצומת מהר יותר!

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...