Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם יסבירו לך, יש צורך בנסיון קודם , לפחות במשגיח מיומן בעת פעולה כזו בפעם ראשונה ואשר כרגע אין לך את הידע הנל.

אין בכוונתי לפגוע בכך, ההפך, לחסוך לך נזקים , שכאלה לעיתים גם קורים לאנשים מקצועיים, אי לכך עדיף ללכת למתקין מקצועי, הסכומים בעבור העבודה שיבצע לך הינם נמוכים יחסית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון זה כיף, אבל חבל לשבור איזה חלק באוטו, כל הקליפסים הקטנים והעדינים למיניהן.

לך למתקין שלם לו משהו כמו 100-200 שקל תגיד לו להרכיב לך תרמקולים *** תרמקולים = תרנגולים *** הקדמיים + האחוריים.

תשב לו מתחת לראש בכל זמן העבודה שלו, תסתכל מה הוא עושה, אתה תלמד רק למראות.

פורסם

היום כמעט כל מתקין שובר פלסטיקה

לא משנה כמה אתה מקצועי , לא תוכל להתמודד לגמריי בלי פגמים עם התקנות כושלות קודמות

או עם פלסטיקה עייפה שתישבר בכל מגע והכי קטן שתיגע בה

פורסם

תשב לו מתחת לראש בכל זמן העבודה שלו, תסתכל מה הוא עושה, אתה תלמד רק למראות.

דווקא כשתשב למתקין מתחת לראש הוא עלול לעשות לך נזק לאוטו , תחשוב אתה במקום המתקין איך ההרגשה שאתה עובד ומישהו בוחן לך את הצורה מכל הכיוונים , מציק נכון ?

בגלל זה נעשים נזקים .

פורסם

לי יש מאזדה

ואחרי התבוננות מס' פעמים (לדעתי באמת גם אחרי הפעם הראשונה)

אני יודע בוודאות איך מפרקים את הדלת לגורמים...

לא יותר מידי מסובך

אבל ללא ידע בהחלט תוכל לעשות נזק החלקים מפלסטיק מאוד שבירים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הסיבה היחידה שבגללה פלסטיקים נשברים אצל מתקין מקצועי - זה בגלל שהוא לא מקצועי!

ראיתי כל כך הרבה חאפרים, ולרוב המושג "מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח" תופס אצל החאפרים האלה כל כך חזק - והבעיה היא שמדובר בפלסטיקה עדינה - אז נשבר, מתעקם, לא חוזר למקום, נעלם...

דלתות של טויוטה קל מאוד לפרק! ראיתי מעט מאוד מתקינים שיודעים איך להוציא את ידית פתיחת הדלת מבלי לשבור אותה - אם הם רק היו משקיעים עוד דקה של מחשבה ונסיון וטעיה - הם היו מגלים שכאשר מסיטים את הידית טיפה לכיוון מכסה המנוע - היא משתחררת לה בסטייל של רקדנית בלט.

אם הם היו משקיעים עוד טיפה מחשבה הם היו מגלים שלא צריך לשבור את הידית או לעקם את הדיפון של הדלת בכדי שהיא תצא מהדיפון... פשוט צריך למשוך אותה קצת קדימה ולהטות אותה ואז היא יוצאת בלי בעיות - וכן! גם לא צריך לפרק את שדרת הברזל שבאה מהמנעול לידית הפתיחה...

וזה עוד רכב קל ונוח לעבודה - תחשוב מה קורה ברכבים אחרים.

יש המון טפסנים שיש בהם פטנט קטן - אין שום בעיה לשבור אותם בכוח! יש בעיה אדירה להשיג להם תחליף...

אם אתה ניגש למתקין - תיגש למקצוען! רצוי למתקין שמוסמך ע"י החברה שמייצרת את הרכב שלך - למשל... טויוטה עובדים עם גיל-קאר....

או לגשת למתקין שהוא ידוע היטב כבעל מקצוע - למשל - דני זומרשטיין (מה אתה יודע... לא סתם הוא כתב לך את מה שהוא כתב) עופר רוטמן שהשם שלו כאן רק ימשיך לעלות ולעלות... וכו' וכו'...

אני היום עושה את הכל לבד ואני ממש לא מתקין במקצוע שלי - אבל לפעם הראשונה - תיגש למתקין ותבקש ממנו להראות לך מה הוא עושה - אני גם התחלתי ככה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני היום עושה את הכל לבד ואני ממש לא מתקין במקצוע שלי - אבל לפעם הראשונה - תיגש למתקין ותבקש ממנו להראות לך מה הוא עושה - אני גם התחלתי ככה...

זו הדרך הנכונה ללמוד ולדעת איך לפרק , ולא לשבת למתקין על הראש .

• תוכן חדש...