Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בללכת להיות מדריך/מסביר באור ירוק לחיים מה הם דרישות הקבלה אני בן 23 ויש לי חודש כבר רשיון?

פורסם
אני מתעניין בללכת להיות מדריך/מסביר באור ירוק לחיים מה הם דרישות הקבלה אני בן 23 ויש לי חודש כבר רשיון?
1. תיכנס לאתר שלהם ותבדוק.

2. רציתי לכתוב , אבל חשבתי על זה קצת ואני שותק. לך לאור ירוק. הם צריכים הרבה אנשים שיש להם חודש רשיון. אלה המתנדבים האידיאליים כי (בדומה לאור ירוק) הם לא יודעים מהחיים שלהם בכל הקשור למהירות ונהיגה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זה חתיכת חארטה האור ירוק הזה... אל תתפתה ללכת בעקבותיהם,

הם יחזירו אותנו שנות אור אחורה...

"גזר דין מוות למי שיוצא לעקיפה!!"

הסמור,

האיש והאגדה, אשר לא ראה פחד מימיו, וכאשר ראה, ברח...

פורסם
1. תיכנס לאתר שלהם ותבדוק.

2. רציתי לכתוב , אבל חשבתי על זה קצת ואני שותק. לך לאור ירוק. הם צריכים הרבה אנשים שיש להם חודש רשיון. אלה המתנדבים האידיאליים כי (בדומה לאור ירוק) הם לא יודעים מהחיים שלהם בכל הקשור למהירות ונהיגה.

כמה שאתה צודק... P:

Subaru Justy 88

פורסם

מזכיר לי את המתנדבים של התיאוריה, דבר חדש...

מחלקים עלונים ומבקשים שתרשום את מספר הפלאפון שלך, באותיות קטנות רשום שהם לא אחראים להטרדות. אח שלי סבל מזה.

פורסם

לא כדאי לך.

המשכורת נמוכה עד מאוד, מספר שעות העבודה נמוך, אבל בונוס חמוד לחשבון הבנק, וזה כשההסברים שלהם לא עוזרים הרבה.

מזכיר לי את המתנדבים של התיאוריה, דבר חדש...

מחלקים עלונים ומבקשים שתרשום את מספר הפלאפון שלך, באותיות קטנות רשום שהם לא אחראים להטרדות. אח שלי סבל מזה.

לא מבין את אלה שמתקשרים אליהם בלי הפסקה. מלכתחילה אין צורך לתת מספר, ואם כבר ניתן, אפשר לנתק בפנים.

לי אישית, לא התקשרו אפילו פעם אחת אחרי המפגש הנוסטלגי הראשון.

Xbox12341

פורסם

בשביל להתנדב לאור ירוק אתה צריך להיות מעל גיל 45 (ההתחלה של פנסיה) ,

להגיע למפגש שלהם ברמת אביב (שם הם עושים תחרות מי נתן יותר דוחות) ,

אחר כך אתה צריך להוכיח כי אתה יודע להוציא הרבה דוחות שלא קשורים באמת לתנועה או תרבות נהיגה ושאתה הכי מבין בעולם בתרבות נהיגה כי נהגת כי יש לך רישיון מאז שהוקמה המדינה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
בשביל להתנדב לאור ירוק אתה צריך להיות מעל גיל 45 (ההתחלה של פנסיה) ,

להגיע למפגש שלהם ברמת אביב (שם הם עושים תחרות מי נתן יותר דוחות) ,

אחר כך אתה צריך להוכיח כי אתה יודע להוציא הרבה דוחות שלא קשורים באמת לתנועה או תרבות נהיגה ושאתה הכי מבין בעולם בתרבות נהיגה כי נהגת כי יש לך רישיון מאז שהוקמה המדינה .

נשמע כיף :?

פורסם

כי מתנ"א עושה את תפקידה. אמנם בצורה מעוותת , אבל עושה.

"אור ירוק" הינה חבורת אנשים שאין להם צל של מושג ,אבל "נלחמת" בתאונות ע"י בזבוז כספים משווע והחטאת המטרה לחלוטין.

ובאותו עניין - כמו אצל צרכני וסוחרי הסמים . אם רוצים לטפל בבעייה , מחפשים את המפיץ , לא את אלה שמוכרים כמה גרמים בודדים.

מי שמפיץ את הכסף שנשפך על מטרות מטומטמות -במקרה הזה , היא העמותה הנ"ל.

• תוכן חדש...