Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קו אדום במד המהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. שמתי לב שבמד המהירות שלי בפולו ב30 קמש וב 50 זה באדום, מה לפי דעתכם זה אומר? זאת אולי ההמלצה של היצרן עד לאיפה למשוך הילוך ראשון ושני?

תודה

P7240066.JPG

פורסם

אם אני זוכר נכון יש מדינות באירופה שהמהירות המותרת בעיר במקומות מסויימים

( בעיקר ליד בתי ספר ) היא 30 קמ"ש ובשאר הכבישים העירוניים 50 קמ"ש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אצלי היו קווים כאלה בפולו ובבורה, וגם אני חשבתי למה הם שם. דווקא בסיאט אין. אולי זה בחבילת איבזור גבוהה יותר :).

לדעתי הלא מבוססת היצרן לא ממליץ לך עד לאן למשוך הילוכים, בשביל זה יש את השעון השני (סל"ד) כולל הקו האדום שלו (שהוא דווקא לא מומלץ).

אני לא זוכר איפה זה היה בפולו, אבל בבורה העברית שלי היו קווים ב-50, וב-90 (ועוד אחד, לא זוכר איפה) שבצירוף מקרים מפתיע אלו מגבלות המהירות בשטח בנוי ובשטח פתוח בארץ.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אצלי באוטו יש קו אחד ליד ה 40 קמ"ש, שני קווים ליד ה 80 קמ"ש, ו3 קווים ליד ה 120 קמ"ש, מה זה אומר ? האוטו שלי אוטומט אגב

פורסם

כן ללא ספק הקווים האדומים באים להזכיר לנו את מגבלות המהירות השונות ולכן קיים שוני בין רכב לרכב, בגלל הסטנדרט שאליו שייך הרכב...

לדוגמא:

yosi-m כתב:

אצלי באוטו יש קו אחד ליד ה 40 קמ"ש, שני קווים ליד ה 80 קמ"ש, ו3 קווים ליד ה 120 קמ"ש, מה זה אומר ? האוטו שלי אוטומט אגב

ואצלי יש קו ב 50 קמ"ש במקום ב 40 קמ"ש...

פורסם

אחד ב-50 ואחד ב-80.

המורה לנהיגה שלי עשה את זה באוטו שלו (כלומר הוא צבע).

זה קצת עוזר לשמור על המהירות המותרת.

מתחילים לקבל ייסורי מצפון כשעוברים את ה"קו האדום".

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אני ראיתי בכמה מכוניות קוים ב-50, 90, 130

נראה לי שלאחרון אפשר לקרוא "קו השלילה" :twisted:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
50/90/130 = איטליה

מעכשיו הם צריכים 50/90/150 :D

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באוטו שלי, הסימונים האדומים ב-50, 90 ו-130 קמ"ש, מסמנים גם פחות או יותר את המנתק בשלושת ההילוכים הראשונים.

מידע די רצוי כשאין לך מד סל"ד

:mm_tongu:

פורסם

שמתי לה לזה שאני יכול למשוך הילוך ראשון עד 40 קמ"שף הילוך שני עד 80 קמ"ש והילוך שלישי עד 110~ קמ"ש

ויש לי פסים ב 40/80/120

זה קשור ? (אגב אין לי מד טורים)

פורסם

בהרבה אמריקאיות ישנות, כמו ביואיק סנצ'ורי קופה 74 שהייתה לי פעם, יש מחוג קטן שניתן לכוון בעזרתו באיזה מהירות זמזם יתחיל לצפצף בצורה מעצבנת...

זה יעיל בפעמיים הראשונות, אח"כ מכוונים אותו לסוף הסקאלה....שישתוק!...

:)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בהרבה אמריקאיות ישנות, כמו ביואיק סנצ'ורי קופה 74 שהייתה לי פעם, יש מחוג קטן שניתן לכוון בעזרתו באיזה מהירות זמזם יתחיל לצפצף בצורה מעצבנת...

זה יעיל בפעמיים הראשונות, אח"כ מכוונים אותו לסוף הסקאלה....שישתוק!...

:)

ליאור.

באוטו של אבא שלי(ברלינגו) החברה שהוא עובד בה הרכיבו לו משהו כזה ושהוא עובד את ה 110 זה מתחיל לצפצף.....

אבא שלי לא ממש מגיע למהירות הזאת אבל אמא ואח שלי כן וזה מרגיז... :mad:

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

• תוכן חדש...