Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש..!!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. אולי הוא עושה קצת יותר רעש אבל זה עדיין במגבלות הרעש המותר עד כמה שידוע לי.

3. הוא כן חוקי, יש חברות שיש להם אישור ממכון התקנים לשווק את המוצר שלהם (למשל, סופרספרינט וANSA)

.

אגזוזי זרימה חופשית ע"פ תקנות התעבורה אינם תיקניים.

גם אם יבואן/מתקיו אגזוזים עבר תקינה על רמת רעש מותרת למערכות אלו, עדיין זה לא מתיר לו להרכיבם על רכבים(שיתלה אותם ליופי).

סיבות לפסילה על רעש:

(1)הרכב משמיע רעש מן המפלט העולה בעוצמתו על הרעש מרכב תקין אחר מאותו התוצר והדגם.

(2)ברכב מותקן מכשיר שמפסיק את פעולת משתיק-הקול וגורם רעש.

(3)מותקן ברכב מתקן חריג הגורם להגברת רעש המפלט.

אף אחת מן התקנות לא מתייחסת לרמת העש ב-db, אלא בהשוואה לרכב אחר תקין מאותו התוצר והדגם.

אי לכך כל אישור על תקינותה של מע' מסויימת אשר עברה תקינת רעש היא לפי תקנות משרד לאיכות הסביבה ולא לפי תקנות משרד התחבורה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3. הוא כן חוקי, יש חברות שיש להם אישור ממכון התקנים לשווק את המוצר שלהם (למשל, סופרספרינט וANSA)

.

אגזוזי זרימה חופשית ע"פ תקנות התעבורה אינם תיקניים.

גם אם יבואן/מתקיו אגזוזים עבר תקינה על רמת רעש מותרת למערכות אלו, עדיין זה לא מתיר לו להרכיבם על רכבים(שיתלה אותם ליופי).

סיבות לפסילה על רעש:

(1)הרכב משמיע רעש מן המפלט העולה בעוצמתו על הרעש מרכב תקין אחר מאותו התוצר והדגם.

(2)ברכב מותקן מכשיר שמפסיק את פעולת משתיק-הקול וגורם רעש.

(3)מותקן ברכב מתקן חריג הגורם להגברת רעש המפלט.

אף אחת מן התקנות לא מתייחסת לרמת העש ב-db, אלא בהשוואה לרכב אחר תקין מאותו התוצר והדגם.

אי לכך כל אישור על תקינותה של מע' מסויימת אשר עברה תקינת רעש היא לפי תקנות משרד לאיכות הסביבה ולא לפי תקנות משרד התחבורה.

עמית

הבדיקה מבוצעת בסל"ד סרק?

אם כן, אז באם הדוד האחורי שלי לא משמיע רעש חריג בסרק אזי הוא יעבור אישור ללא שום בעיה... :?:

:-)

פורסם
20VT, אתה מגזים

אתה צודק, קיצוניות זו אחת הבעיות העיקריות שלי.

בוא נתחיל בעובדות.

1. אגזוז זרימה חופשית לא מזהם יותר.

עם האגזוז שאתה מתאר כאן אין לי בעיה. ככלל עניין החוקיות שיותר מטריד אותי הוא מבחינת חוקי איכות סביבה, כלומר רעש וזיהום, ופחות העובדה האם בעל האגזוז טרח ורשם את האגזוז ברשיון או לא. זה בירוקרטיה, וצריך את זה, אבל זה בינו לבין המדינה, לא בינו לביני. גם אם הוא לא בדק בקניה ומספר השלדה/מנוע לא מתאים לרשיון הרכב, יהיה לו ים צרות עם המדינה, אבל לא איתי.

מי שיש לו 1000-2000 שקל לשלם בשביל 'רעש מגניב' מדבקה על הטמבון ו-0.5 כ"ס, סביר שיש לו 1000 שקל לשלם לקנס. וממה שאני מבין פה זה בד"כ לא מגיע ל-1000 שקל האלה.

וואלה, אז אני יכול להגיד שמי שיש לו אוטו עם טורבו ו 180 כ"ס אין לו בעיה לשלם כל חדש קנס על מהירות.

האמת ? ממש נכון. אם זה היה מסתכם רק ב-250 שקל על כל פעם שהיו תופסים אותי ב-127 קמ"ש, זה היה הרבה יותר כלכלי מלקנות בליינדר. מסיבה דומה לא קניתי חיישני רוורס לרכב - יותר זול טמבון חדש כשהנוכחי יהיה שרוט. לצערנו יש גם את עניין הנקודות, ההרשעות, שלילה, נהיגה מונעת וכדומה.

בהפוך על הפוך אני יכול להגיד שמי שקונה אוטו עם 180 כ"ס ולא עובר את ה 140 זה כמו "לזרוק כסף לזבל", היית קונה פונטו, מגיע בדיוק לאותם תוצאות.

תקרא את מה שכתבתי באותו ת'רד שבו כתוב שאני נוסע 140 גג ותבין למה לא קניתי פונטו.

להיכנס לאנשים לראש ולכיס ולהחליט בשבילם מה טוב או לא, זה לא התפקיד שלך, לא לכולם יש צרכים כמו שלך ולא לכולם העדפות כמו שלך.

צודק 100%. אם מישהו חושב שזה משפר לו את האוטו, מגביר את אונו, או מוסיף לו כל דבר אחר, שיקנה ויתקין מה שהוא רוצה. לא באתי בטענות לאף אחד שהתקין פילטר פתוח.

עם זאת, לישון בשקט ולנשום אוויר נקי זה כן העדפה שלי ושל עוד כמה אנשים שהמחוקק דווקא כן תומך בה. אם יש לך אגזוז 5 אינטש כסוף עם לדים מהבהים, שמוסיף 10 כ"ס, אבל שקט ונקי, סבבה אגוזים.

זה לא חוקי, ואתה יודע שיש דבר כזה אגזוז לא חוקי (וגם צמיגים אגב), והיית צריך לבדוק.
גם לנהוג 140 זה לא חוקי, גם לעבור באדום כהולך רגל או לא במעבר חצייה זה לא חוקי, בוא תגיד לי שאתה לא עושה את זה.

לא אני לא יכול להגיד לך שאני לא עושה את זה. אבל אני לא אבוא להתבכיין לך פה "מדינת משטרה" כשיתפסו אותי על 135.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אתה תבוא ותבכה.

בעיקר כאשר מדובר בנסיעה רגועה...וכן 130 זה רגוע ב-2 בלילה בכביש החוף כאשר יש 0 תנועה, ואתה יחיד על הכביש.

ומה לעשות מדינת ישראל כן מתנהגת כמו מדינת משטרה, רפובליקת בננות וכו'.

אם לירן מקבל דו"ח של 250 שקל על כך שהוא לא עשה כלום,זה מרתיח אותי.

מחר אתה תהיה הקורבן שאיזה מתנדב מסריח ללא רשיון וולא טסט יתן לך רפורט, נכון שזה אירוני?! :mad:

שיאכפו את החוק כמו שצריך, אנשים טובים והגונים לא צריכים לפחד מהמשטרה, המשטרה אמורה להגן עלינו, להיות הוגנת כלפי הציבור.

אבל רגע......שיט אני בישראל, אוי זה היה חלום מתוק. :idea:

דוגמא:

אתמול הבוס של חברה שלי נתפס ע"י שוטר תנועה שארב לו בצומת.

אותו בחור לא עצר בתמרור "עצור" סבבה קיבל קנס 1000 שקל.

לגיטימי נכון?! בבדיקת רשיונות שנעשתה לו, השוטר מגלה שאין לו לא רשיון תקף וכמו כן גם אין לו טסט לאוטו ובנוסף לכך גם אין לו ביטוח חובה בתוקף.

הקנס: 500 שקל :shock: וסע לשלום :shock: נראה לכם הגיוני?!

הוא היה צריך להוריד אותו מהכביש באותו רגע, אבל לא, הוא שיחרר אותו.

אבל בגלל שיש לי אגזוז ש"מסכן" חיי אדם צריכים להוריד אותי מהכביש.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...