Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רובה אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מישהו כאן מתעסק עם BB Airsoft ?

חשבתי לקנות לי אחד, אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף.

צריך משהו שיעביר את הזמן בצבא...

פורסם

האמת, שיריתי לא מעט ברובה אויר, אפילו למדתי, אבל, לא מצאתי בזה שום עניין מיוחד, מצאת את זה מעניין?

פורסם

למישהו פה יש אוטו מסוכר?

לא , כי כבר כמה ימים רצים פה דיונים על כמה שהאוטו שלכם מסכן ושחתולים יושבים עליו...

אוי אוי אוי

ומה גשם לא יורד על האוטו?

וכשקר אתם מכניסים אותו הבייתה ומלטפים לו את הראש?

נו ברצינות

כולה חתול יושב על האוטו המכוסה שלכם

אפשר לחשוב יושב ילד עם רוגטקה ומתאמן בלקלוע בסמל של ה-W על הפרונט....

גם האוטו שלי מכוסה רוב הזמן

גם האוטו שלי חונה בצל רוב הזמן

וגם על האוטו שלי מטיילים חתולים - ואתם יודעים מה?

שיהיה להם בכיף.

אם האוטו שלי לא מחזיק חתול על הגג, אז עדיף שבאמת אמכור אותו ואקנה לי קורקינט חשמלי

ולבחור עם רובה האוויר, באמת ניכר שהחופש הגדול נותן את אותותיו פה בפורום, אבל זה עדיין לא מעלים את כפתור החיפוש האומלל והבודד שיושב שם למעלה, ואם תחפש - אני מבטיח לך שתמצא הרבה מידע על רובי אוויר,, כולל מה דעתי על מי שמשתמש בהם לירי על בעלי חיים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך שלי,

א - לחתול יש דבר שנראה "ציפורניים". אם אתה לא רוצה לשמור על הצבע של הרכב שלך - שיבושם לך. אני לא אוהב שריטות על הצבע.

ב - עשיתי חיפוש - לא מצאתי כלום.

ג - אני לא בחופש הגדול - אני בגימלים.

פורסם
הציפורניים של החתול מכונסות בתוך כפות רגליו, הוא מוציא אותן רק כשהוא רוצה לשרוט.

שטויות, בזמן שהחתול מפעיל לחץ על הרגלים הציפורניים יוצאות, וזה קורה תמיד (כשהוא קם במפתיע, כשהוא רוצה לקפוץ ועוד...) ולכן כשהחתול יושב על האוטו מן הסתם כל תזוזה שלו תשרוט...

ואגב - העניין של התבלין עובד מנסיון - אני השתמשתי בזה מזמן וזה עבד - אבל לא לעשות את הטעות שלי - פעם האוטו היה ללא כיסוי ושמתי קצת על הרכב (מזל ששמתי קצת) אחרי יום עם הלחות. ראו כתם כזה שירד בווקס גס...

בהצלחה ...

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

או כשהוא מחליק מהצבע ומנסה להיאחז על מנת לא ליפול. זה לא עוזר לו, זה סתם שורט את הצבע...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...