Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי לפנות בוקר עשיתי תאונה כשאיבדתי שליטה שהכביש היה רטוב מהממטרות בעיקול

כתוצאה מזה נכנסתי ב3 מכוניות חונות ואת האוטו שלי כנראה כבר לא יתקנו (מיצובישי קולט 94) לא היה לי מקיף רק צד ג'

בקיצור, בבוקר אחד האנשים שפגעתי בהם הזמין משטרה הם טענו שנסעתי מהר אני אמרתי שנסעתי כחוק. הם לא הציקו בעניין הזה יותר מידי.

השוטרת גם אמרה לי ישר שהיא הגיעה לנשוף עליה וכשהיא לא הריחה אלכוהול התגובה שלה הייתה "אה הספקת כבר ללעוס מסטיק"... זה הבדיקה של המשטרה שלנו? לא ברור בכלל.. 2 שוטרים טיפשים היו שם...

קיצר שאלו אותי אם נפגעתי אמרתי שלא.

למחרת קמתי עם כאבים חזקים בגב בצוואר והכי גרוע בכף רגל וממש צלעתי, הלכתי למיון יש לי המשך מעקב וכל מיני חרטות אבל זה לא העניין

עכשיו אני צריך לדווח על התאונה במשטרה בשביל להסדיר את החוב לבית חולים.

יש סכנה לרישיון שלי? (אני קצת יותר מחצי שנה עם רישיון)

ויש איזה דברים ספציפיים שאני יכול להגיד במשטרה שיעזרו לי?

תודה

נ.ב

אם אנשים עכשיו יתחילו לזיין ת'שכל על איך עשית ת'תאונה ואת כל הזיוני שכל על נהגים צעירים אז אפשר למחוק את הנושא מבחינתי

ולכל אותם אנשים - לא, לא הייתי שיכור. לא, לא עישנתי סמים לפני זה. והאמת שגם לא השתוללתי.

פורסם
ויש איזה דברים ספציפיים שאני יכול להגיד במשטרה שיעזרו לי?
שום דבר שתגיד במשטרה לא יעזור לך, רק יהווה ראיה כנגדך במקרה של משפט.

מומלץ מאוד להיוועץ עם העורך דין שלך [אם אין, בחר לך אחד...], בטרם תפתח את הפה במשטרה.

במידה ובכל זאת תבחר ללכת ללא יעוץ אמיתי, הרי שהינך הנהג הזהיר בעולם, נסעת במהירות נמוכה מהמותר ובהתאם לתנאי הדרך, המכשול היה בלתי צפוי, לא היית בפאב ובוודאי שלא שתית אלכוהול ולא נהגת תחת השפעת תרופה זו או אחרת, לא היית עייף כי ישנת צהריים, וכיוצ"ב.

לעיתים מחליטים להעמיד לדין גם ללא נפגעים, במידה ויש הוכחות לאשמה. מקור המידע היחידי שיש למשטרה זה אתה- היה זהיר בדבריך.

dirty old man

need love too

פורסם

עצה: כל דבר שתגיד במשטרה אפשר להשתמש בזה נגדך

נסע במהירות נמוכה מהמותר? אני אניח שמדובר בתאונה באיזור שמוגדר שטח בנוי ולכן המהירות המותרת בו היא 50 קמ"ש

אם לא ניסית לבלום אתה לא מתאים להיות נהג

אם ניסית לבלום ויש סימני בלימה אפשר לדעת באיזה מהירות נסעת (הדיוק הוא מספיק בשביל להוכיח בבית משפט)

אם ניסית לבלום ואין סימני בלימה לא בלמת בלימת חירום ולכן אתה לא מתאים להיות נהג

כמו כן אם בלמת והאוטו שלך מיועד להשבתה אז מדובר על מהירות גבוהה יותר

באופן כללי יגידו שזאת אשמה של הגורם האנושי (או במילים פחות יפות אשמתך)

הכביש היה רטוב? היית צריך לנסוע לאט יותר נקודה

מהמשטרה אתה לא תצא מבלי שתואשם בתאונה הנ"ל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סעיפי האשמה שבטוח תואשם בהם יהיו:

1. גרימת נזק.

2. נהיגה ברשלנות.

עכשיו אתה צריך להחליט מה יכאב לך פחות - אבדן רשיון לכמה חודשים או תשלום לעורך דין, שיהיה כנראה יותר מאלפיים ש"ח. יש גם את הסיכון שהשופט ישלח אותך לעשות רשיון מחדש, ואז זה יעלה לך יותר מלקחת עורך דין.

בכל מקרה, טלפון לעורך דין זה הדבר הראשון שאתה צריך לעשות היום.

• תוכן חדש...