Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מזה די זמן אני מחפש את הסיבה שהאוטו שותה דלק (איביזה 97 גיר רגיל מנוע 1600 , 1 ל-10 בכביש מהיר), שהחלפתי היום פלאגים (שאותם אני מחליף כל 10,000 במדויק) ראיתי שיש הצטברות של

פיח על גבי האלקטרודות, חיפשתי קצת והבנתי לפי המדריך של לדיקו שהתערובת עשירה מדי.

השאלות שלי הם : מה יכול לגרום לתערובת עשירה מדי, והאם יכול להיות שזה הגורם לצריכת הדלק המוגברת ?

אם מישהו חושב לכיוון הצוק האוטומטי (במידה וקיים אחד כזה ברכבי וזה לא מחשב שמכניס יותר דלק בהתנעה קרה) אז הטורים עומדים על 1100 שהמנוע קר ויורדים ל-800 לאחר התחממות, שגם זה אין לי מושג אם זה תקין.

כמו כן, אם אתם מצביעים על איזה בדיקות שאפשר לעשות לבד, עם זוג ידיים טובות, וספר של היינס בנושא התערובת או כל דבר אחר שיכול לגרום לפיח אני אשמח מאוד (ולו בשביל הרצון ללמוד יותר על מבנה האוטו).

ועוד שאלה קטנה על הדרך : האם מומלץ לגרז את הפלאג לפני ההרכבה ? ואם כן, אז את ההברגה או את הטבעת שבסופה ?

בתודה, זיו.

פורסם

יש לבדוק את הרכב בסקנר ובמכשיר 4 גזים, אצל מקצוען מוכח.

סביר להניח שחיישן טמפ לעיתים או תמיד בעייתי/תקול, לא פחות חשוב, וקודם כל לבדוק את מצב פילטר האוויר, כמו כן שויסות לחץ הדלק פועל ותקין, לא להתעלם מפעילות שסתום הקניסטר ככל שיש כזה, וקיימות עוד אפשרויות.

יש לאתר את הבעיה, לתקנה, ולבצע ניקוי (אינפוזיה) ורצוי גם ניקוי בית מצערת על הדרך וכל מעברי האוויר, ולהוסיף 44K של BJ למיכל דלק מלא.

מייד בסיום האינפוזיה (שיש לבצעה ב"מהירות איטית") ,חובה להחליף שמן ופילטר שמן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...