Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כמו בכותרת... השאלה שנשאלת היא האם אני יכול לקבל המלצה לרמקולים כאלו, והאם פעולת הסאב לא תפריע להם.

בברכה, שי.

פורסם

אני מחפש גם רמקולים כמוך..

יש את האינפיניטי .. קאפה או רפרנס

הקאפה 110 RMS ופועלים ב2אום מגיעים עם קרוס

והרפרנס 100 RMS פועלים ב4 אום

שניהם רמקולים מעולים

המחירים 700-800 לרפנרס והקאפה 1100

יש גם כל מיני סוגים של פולק אודיו .. טיפה יקרים

מה התקציב שלך ?

פורסם

יש לך את ה 6X9 של רוקפורד מסידרת פאוור 100 ואט RMS

אומרים עליו שהוא אחד הטובים .

אתה המחיר שלו אני לא יודע , בקשר להפרעה של הסאב , אז זה יפריע , בידיוק פתחתי ת'רד למעלה שבו שאלתי איך אפשר למצוא פתרון , בוא נחכה שיענו לי ונראה מה עושים גם אני עכשיו רוצה להתקין משהו אחורה , חסר לי משם צליל

פורסם

למה אתה רוצה 6X9 אם יש לך סאב?

רוצה רמקולים מאחורה? קנה 5.25 ותחתוך אותם גבוה. גם תקבל סאונד יותר מדוייק וגם הם לא יפריעו לסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הבנאדם מעוניין במערכת שתתן לו עוצמה אז אולי עדיף לו 6*9 על 5 ורבע

הוא יכול גם לחתוך אותם גבוהה אני מכיר משהוא שיש לו את האינפיניטי קאפה עם קומפונט וסאב

ולמען האמת הסאונד שלו יפה מאוד ואין בעיות של במה הצליל האחורי שמתקבל פשוט מספק

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

ממש לא קשור.

הסיבה היחידה שאנשים מתקינים 6X9 מאחורה היא בגלל ששטח הפנים של הממברנה גדול יותר. אין שום קשר בין זה לבין העוצמה שהוא יכול לנגן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ממש לא קשור.

הסיבה היחידה שאנשים מתקינים 6X9 מאחורה היא בגלל ששטח הפנים של הממברנה גדול יותר. אין שום קשר בין זה לבין העוצמה שהוא יכול לנגן.

איתמר.

אני עדיין לא ראיתי סאב של 8 יותר חזק מ12...

למשל אין 8 אינץ

1000WRMS לפי מה שזכור לי ...

וכמובן שיש 12 אינץ....

פורסם

בהתייחס לכותרת - יש לי נסיון עם הרמקולים של rockford שהוזכרו כאן. סדרה POWER 100RMS. דגם - T1692C .

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=3&series_id=34&family_id=15&item_id=91999&locale=en_US

אני עבדתי איתם על גבי מגבר של קלריון 80 וואט RMS לערוץ. והם יכולים הרבה יותר.

היום אני מעדיף רק את הסאב מאחורה. כמו כן הרמקולים האלו מתאימים יותר לסטים אחרים מאלו שנמצאים אצלי ברכב, זאת דעתי האישית.

יש להם טוויטר אלומינים שנשמע מעולה במוסיקה אלקטרונית וב HIP HOP. הם מאוד דומים לאינפיניטי רק עם קצת יותר "ביצים" ועוצמה. מפיקים הבאס חזק יחסית לאחרים ששמעתי ברמה הזו. אני מדבר מניסיון.

אם זה מתאים לציוון צליל שלך (צליל של BOSTON, INFINITY, JBL ,ROCKFORD), אז תלך עליהם. הם מעולים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

6X9 שיכולים לעמוד ב100 rms

זה רוקפורד פאוור רמקול של 110 rms רמקול מעולה איכותי וחזק...

(~SoLiT~)

^Dragster - :evil: - Cerwin Vega^

פורסם

מורל פולס, לא יכולים לעבוד ב 120...ההיבריד שלי יכולים לעמוד בזה. ומדובר באלמנט מדהים בטכנולוגיה מאוד מתקדמת ובעל סליל שעומד בעומסים האלו. פולס הם רמקולים סיניים פשוטים - הם ייצלו.

זה הספק מטורף למי שלא מבין.

בקיצר - ההמלצה שלך לא במקום.

פורסם

אתה לא יכול להגיד שהמגבר שלך מזין אותם ב120RMS גם אם הוא מוצהר 1000RMS ליציאה אם לא מדדת ביציאה כמה הוא נותן בעוצמה X עם רמקול Yאתה לא יכול לצאת בהצהרות.

פורסם
אז איך אצלי המורל עובדים על 120rms יפה מאוד?
לא יודע איזה מגבר יש לך. אבל 120 וואט RMS זה הרבה מאוד והמגבר שלך כנראה לא מפיק חצי מזה. אחרת הרמקולים שלך היו ניצלים.

מגברים רציניים שנותנים את מה שמצהירים לגביהם ומחוברים למערכת חשמל התואמת את המדידות (בד"כ 14.4, ואני מוכן להתעב איתך שזה לא המתח שיש לך באוטו...) היו מפרקים לך מזמן את הפולס האלו...

• תוכן חדש...