Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבר'ה הנ"ל מסתובבים עם עגלת סופר ואוספים גרוטאות. בשעות אחה"צ והערב בא טנדר למקום המיפגש הקבוע שלהם ואוסף את החלקים שנערמו. הם מתגוררים ברחוב וישנים תחת עץ... וכך המקום מירבץ שלהם גם ניראה.

המוקד העירוני לא מבין על מה אני מדבר (ממש קשיי הבנה) ובסוף פטר אותי ב"נטפל וניראה מה נעשה..." ובמשטרה היומנאי היה גס רוח, חצוף, "אני לא שולח ניידת בשביל מקרים כאלו ואתה לא תגיד לי מתי לשלוח..." ובסוף ניתק לי הטלפון בפנים. השאלה שלי היא מה הלאה? 2 הגופים שאמורים לטפל במקרים כאלו - איכזבו. למי פונים עכשיו? ובאותה הזדמנות - היכן מתלוננים על היומנאי הנכשל? מדובר ברמת גן.

תודה מראש.

פורסם

לקראת ערב תחייג 100 ותתלונן על שיכורים שמציקים לעוברי אורח.

חייג 101 תזמין אותם תגיד יש שיכור מוטל.

חייג למוקד העירוני כנ"ל..

כאשר כל אלה יבואו בפעם הראשונה אני מאמין שיעזבו אותם

אבל כשיבואו בפעם השניה, שלישית רביעית וכו' כבר יימאס להם..

פורסם

חוץ מהיותם בני מיעוטים שככל הנראה עצם נוכחותם מפריעה לך - הם עוברים על איזה שהוא חוק?

אם אתה מאוד חושש מהם, פנה למשטרה ובקש לדעת מי מטפל בריכוז של שוהים בלתי חוקיים באזורי מגורים, תגיע אליו והמשטרה תשלח מישהו שיבדוק להם ת"ז.

אם הם אזרחי ישראל או בעלי רשיון עבודה שלא עברו על אף חוק, זכותם המלאה להסתובב בשכונה שלך ולאסוף גרוטאות. הם אפילו עושים שירות בפינוי הפסולת.

פורסם
חוץ מהיותם בני מיעוטים שככל הנראה עצם נוכחותם מפריעה לך - הם עוברים על איזה שהוא חוק?

אם אתה מאוד חושש מהם, פנה למשטרה ובקש לדעת מי מטפל בריכוז של שוהים בלתי חוקיים באזורי מגורים, תגיע אליו והמשטרה תשלח מישהו שיבדוק להם ת"ז.

אם הם אזרחי ישראל או בעלי רשיון עבודה שלא עברו על אף חוק, זכותם המלאה להסתובב בשכונה שלך ולאסוף גרוטאות. הם אפילו עושים שירות בפינוי הפסולת.

נו באמת, אני יודע שאם הם אזרחי ישראל ולא עוברים על החוק - אז זכותם המלאה להסתובב כאן.

פעם אחרונה שטיפלו באנשים כאלה, באותו מקום - הם היו תוצרת שכם.

פורסם

אם הם לא היו בני מיעוטים, זה היה מפריע לך?

כל עוד הם לא עושים לך נזק - למה להפריע?

אם בן אדם מגיע למצב שהוא ישן ברחוב, אז אתה צריך להסיק לבד שמצבו גרוע. מאוד.

מה יעשו במשטרה? עוד יותר רע?

או שאתה פשוט רוצה שיזרקו אותם משם, למקום אחר? זה יספק אותך?

פורסם
אם הם לא היו בני מיעוטים, זה היה מפריע לך?

כל עוד הם לא עושים לך נזק - למה להפריע?

אם בן אדם מגיע למצב שהוא ישן ברחוב, אז אתה צריך להסיק לבד שמצבו גרוע. מאוד.

מה יעשו במשטרה? עוד יותר רע?

או שאתה פשוט רוצה שיזרקו אותם משם, למקום אחר? זה יספק אותך?

תאמר לי, אתה מקשיב לעצמך? האם אתה טורח בכלל לקרוא את מה שאומרים האנשים לפני שאתה מגיב?

אני חוזר שנית: מדובר בבני מיעוטים שפשוט 'החליפו' את אלה שפונו משם פעם אחרונה והיו, כך מסתבר, משכם, אחד מהם אפילו היה "בינגו". ובקשר למפריע או לא מפריע: אני רוצה להזכיר לכבודו מה קרה בשוק עם הילדה הקטנה, שכבר איננה.

פורסם
נו באמת, אני יודע שאם הם אזרחי ישראל ולא עוברים על החוק - אז זכותם המלאה להסתובב כאן.

פעם אחרונה שטיפלו באנשים כאלה, באותו מקום - הם היו תוצרת שכם.

התשובה בגוף השואלת

פורסם

ירחמיאל.. קודם כל אין כאן עבירה פלילית כל עוד לא נגנב הברזל והוא נמצא ברחוב זרוק.

שנית כל, אתה יכול תמיד לצלצל 100 ולהודיע כי יש אדם חשוד והוא ייבדק.

פורסם
אתה יכול תמיד לצלצל 100 ולהודיע כי יש אדם חשוד והוא ייבדק.

התכוונת - "אתה תמיד יכול לצלצל 100 ולהודיע כי יש אדם חשוד". ההמשך כנראה לא יהיה כפי שכתבת.

:turn-l:
פורסם
החבר'ה הנ"ל מסתובבים עם עגלת סופר ואוספים גרוטאות. בשעות אחה"צ והערב בא טנדר למקום המיפגש הקבוע שלהם ואוסף את החלקים שנערמו. הם מתגוררים ברחוב וישנים תחת עץ... וכך המקום מירבץ שלהם גם ניראה.

המוקד העירוני לא מבין על מה אני מדבר (ממש קשיי הבנה) ובסוף פטר אותי ב"נטפל וניראה מה נעשה..." ובמשטרה היומנאי היה גס רוח, חצוף, "אני לא שולח ניידת בשביל מקרים כאלו ואתה לא תגיד לי מתי לשלוח..." ובסוף ניתק לי הטלפון בפנים. השאלה שלי היא מה הלאה? 2 הגופים שאמורים לטפל במקרים כאלו - איכזבו. למי פונים עכשיו? ובאותה הזדמנות - היכן מתלוננים על היומנאי הנכשל? מדובר ברמת גן.

תודה מראש.

תתקשר למשרדי הוואפן ס.ס.

פורסם

אני במקרה גר באותה שכונה, |****לא צריך כתובת,תודה**** אנחנו מכירים?

בכל מקרה, הם נראים כלא מזיקים, אוספים גרוטאות למיניהן... ראיתי את הבחור המבוגר יותר עובד בגינון בשכונה וכאלה.

אני רואה אותם שם גבר הרבה זמן, ולא נראה שהם גורמים נזק.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם,הוא סה"כ דואג לשלום משפחתו,שוהים בלתי חוקיים מועדים לפורענות,הם מרגישים שלא חלים עליהם חוקי מדינת ישראל.

כמו שלא הייתם רוצים שיגורו נרקומנים בשכונה שלכם או הומלסים,גם אני לא הייתי רוצה ששוהים בלתי חוקיים ישנו תחת העץ ברחוב ויאספו זבל בשכונה שלי,זה מתחיל מאסיפת גרוטאות תמימה,ועובר לפלילים ויותר מזה.

כולנו היינו מזועזעים מאונס של ילדה קטנה ורציחתה בבית שמש,אל תשחקו אותה תמימים.

אני מבין את פותח השירשור,אני גם הייתי מרגיש לא בטוח במצב שלך.

פנה למשטרת ההגירה או למג"ב! הם יטפלו בעניין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...