Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילה אישית (פומבית) לברוך שליט:

שווה לקבל בפעם הבאה חוות דעת מנהג או מעמותת הנהגים על המסלול כמה ימים מראש. היה ניתן לתקן את הפרולוג - אולי... ולמרות הביקורת -

ברוך - אל תרפנה ידיך... - מהטעויות באירוע זה - גם מקטרגיך למדים. אני בטוח שעוד יהיו אירועים מוצלחים יותר בעתיד. בהצלחה לך.... כי, זו תהיה הצלחה של כולנו.

אלון

אלון אני ככלל רואה את כל התגובות כבונות, מצד שני אני חי במציאות ישראלית ובקרקעות חקלאיות ועושה את הדברים על פי אישורים שהעמותה שאני מייצג מקבלת לכן לא יכולנו לקבוע מראש מסלול, אם אומר לכם שביום שאנחנו מכניסים כלים לבנות את המסלול באותו יום בדיוק קוצרים בשטח ומשנים לנו את שטח המסלול כך דבר רודף דבר ועד שיקום המסלול הישראלי ייקח עוד הרבה זמן לאור המצבים שאנחנו נחשפנו במרוץ זה.

אבל באמת כל מילה שמחזקת את ידנו יבורך הכותב ואני בטוח שחברי להנהלה וכן חברי למרוצים משתתפים בברכתי זאת

ברוך שליט

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמותת נהגי המירוצים תוציא הודעה מסודרת לחברי הפורום בעקבות האירוע לאחר הפקת הלקחים והמסקנות,

בברכה

דני לוי

יו"ר עמותת נהגי המירוצים

מירוצי מכוניות

פורסם

אז מה היה לנו?

הרבה מתחרים, פחות חום נוראי, ועוד הרבה קהל, ועוד פיט מסודר, פחות מסלול לא מצחיק בכלל, ועוד מדידת זמנים ללא תקלות (מקווה), ועוד..., פחות...

סהכ אנחנו בפלוס, לא גדול אבל גם משהו למדינה שהפלוס היחיד הוא ב info בשלט טלוויזיה!

מאוד מודים למארגנים על המאמץ, למתחרים על המאמץ ולקהל שבלעדיו הספונסרים היו סובלים קצת פחות בשקט בשמש.

תודה נוספת למכללת עתיד על התמיכה והנוכחות המלאה

ולאילן מצנטרל שלא היה קל להוציא ממנו חיוך הפעם אבל בסוף שברנו אותו ויש יופי של תמונה.

וכמובן תודה מיוחדת להנעה האחורית שבלעדיה הדברים היו נראים אחרת.

צוות פוביצר.

פורסם
ושוב המזל לא מאיר לנו פנים....

אני הכי נהניתי משלושה נהגים: מג'וני עם ה EVO שפשוט נהג ממש יפה. את _____ אני משאיר בינתיים לכם לגלות (כי אני מתכנן להעלות קצת יותר מידע עליו אח"כ) - עם האימפרזה שבסוף הסטייג' השלישי היה מהיר כמו ג'וני - ותאמינו לי שזה היה לא קל היום במסלול ממש גרוע מבחינת אחיזה.

היי אלון,

תודה על הפירגון. מקווה לא לאכזב גם במירוצים הבאים.

תודה למארגנים שעשו עבודת קודש למען קידום הספורט המוטורי.אומנם יש מקום לשיפור, אבל כפי שנראה אנו בכיוון הנכון.

תודה לכל הצוות הטכני שהשקיע רבות בהכנת הרכב, וכמובן תודה לנווטת ענב רביב.

בברכה,

אלי אלבג

פורסם

לאחר שלושה ימים עולות תמונות האירוע של יום שבת "ראלי" סובארו איתוראן באתר מועדון מרוצי ישראל.

מפליא לא לראות שם תמונות של הפודיום הכללי וקטגוריה N וכן חוסר בתמונה (אחת לפחות) של הרכב המנצח בו נהג רמי שוכטוביץ.

האם הסיבה לכך היא שצלם הבית של מועדון מרוצי ישראל הוא לא אחר מאשר פז בר איש סובארו ויובל מלמד או אולי מכתב התגובה החריף מעו"ד, שקיבלו ברוך שליט ופז בר לאחר שפרסמו באתר תמונה של האיבו 6 בה נהג רמי בחוות פיליפ עם ריטוש הספוסנר (OMP מתחרה לSPARCO - יובל מלמד).

חוסר האוביקטיביות המכוון בולט בצורה גסה.

אין אנו יכולים לעשות דבר למנהלי אתר האינטרנט של מועדון מרוצי ישראל אך מין ראוי שכולם יקבלו סיקור שווה והוגן מה שלא קורה אצל ברוך שליט ושות'.

כולי תקווה שמנהלי הפורום ישאירו את ההודעה הזו על כנה.

אגב בכל שאר האתרים המסקרים הכל במינון נכון וללא איפה ואיפה.

איתן

בב"ח

איתן

פורסם

אני מזמין כל מי שיש לו תמונות - להעלות אותן פה. לא זכור לי שנהגי הראלי התחייבו כלפי מישהו על מתן זכויות השידור והפרסום לגורם כל שהוא. זו היא אומנם דעתי האישית - אך אין לי ספק שהיא מייצגת את רוב מנהלי הפורום אם לא כולם.

גם אני אשמח לראות סיקור של ה EVO - ים שכיכבו - כמה מצחיק - בראלי סובארו.

זה לא מוריד כהוא זה מהתודות שמגיעות לספונסר - "סובארו" על ההשקעה הרבה והנכונות לסייע בהרמת הספורט הזה ולכן לגיטימי שהוא מצפה לחשיפה אוהדת בלעדיה אין לו מה לחפש בספורט הזה.

אסור לשכוח שגם לסובארו היה כוכב רציני באירוע הזה - אלי אלבג! לא היה חסר הרבה ששתי ה - EVO העדיפות על האימפרזה של אלבג - היו נשארות מאחור. באמת יכולת גבוהה של הנהג.

בל נשכח שגם ב EVO נהגו תותחים לא קטנים - רמי וג'וני. לא קל לעמוד בסטנדרטים שלהם - הן מבחינת נהיגה והן מבחינת איכות הרכבים שלהם.

אלון.

פורסם

אומר אלון וצודק,

שאפו אדיר לסובארו ומנהליה על האומץ החזון והביצוע.

נכון יש מקום לשיפור מבחינת האירגון אבל בכל זאת, להפקה בהיקף שכזה מגיע כל הכבוד.

כבוד גדול לאלי אלבג שסוף סוף חזר.

אבל מוקדם להספיד את נהגי האיוו וגם את יובל ושאר התותחים הנוהגים בסובארו.

בב"ח

איתן

פורסם

איתן

חזור למודעות האירוע ושים לב מי נתן חסות לאירוע

סובארו, איתורן , CA , פז, לוח פוקוס ספרקו.....

ומועדון מירוצי ישראל קיבל כסף עבור עבודתו לא עמותה ולא התנדבות ולא בטיח.

ולכן תפקידו לתת את התמורה 100% למי ששילם עבור השרותים שלו אני מתפלא שאדם משכיל ועם נסיון כמו שלך עוד מעלה בכי מהסוג הזה.

בזמן האירוע לא היה איכפת לך שלשתי מכוניות ראלי יש 3 רכבי שירות למרות שהיה אסור ועוד אתם יושבים על שטח ( כן עם אוהל OMP ) של 5 מכוניות ראלי ולי בצד שני של השורה הכוללת את אהוד , שחר, אילן, ואנוכי יש מקום לרכב שירות אחד !!!!!!!!!!!במקום ארבע ומקום לשני רכבי מירוץ במקום במקום לארבע!!!!!!!! , גם באירוע אימון האחרון לא הזיז לצוות שלך שהיה צמוד לשירות שלי לשים את הגנרטור של המתנפח בדיוק לכיוון השירות שלנו 6 שעות רצוף.

איתן -אין לכם כבוד לנותני חסויות , אין לכם כבוד לעוסקים בענף, אין לכם כבוד למתחרים כאשר בכל המירוצים האחרונים התייצבתם עם רכב גרופ A, כולל הסבב הקודם בימי נועם הימן,

שבו בישראל נרשמתם למירוצים גרופ N ואחרי שבוע רישום בקפריסין גרופ A .

אנחנו הנהגים לא מטומטמים כמו שזה נראה פשוט אין לי ולחברי רצון להכנס לריבים

ואתם מנצלים את זה היטב.

עכשיו אתה מוזמן לשלוח לי מכתב מעו"ד

בברכה יובל

נ.ב למה תמיד אתה וגל משמשים הפה ?? רמי לא יודע לדבר!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

יובל מלמד

פורסם
לאחר שלושה ימים עולות תמונות האירוע של יום שבת "ראלי" סובארו איתוראן באתר מועדון מרוצי ישראל.

מפליא לא לראות שם תמונות של הפודיום הכללי וקטגוריה N וכן חוסר בתמונה (אחת לפחות) של הרכב המנצח בו נהג רמי שוכטוביץ.

האם הסיבה לכך היא שצלם הבית של מועדון מרוצי ישראל הוא לא אחר מאשר פז בר איש סובארו ויובל מלמד או אולי מכתב התגובה החריף מעו"ד, שקיבלו ברוך שליט ופז בר לאחר שפרסמו באתר תמונה של האיבו 6 בה נהג רמי בחוות פיליפ עם ריטוש הספוסנר (OMP מתחרה לSPARCO - יובל מלמד).

חוסר האוביקטיביות המכוון בולט בצורה גסה.

אין אנו יכולים לעשות דבר למנהלי אתר האינטרנט של מועדון מרוצי ישראל אך מין ראוי שכולם יקבלו סיקור שווה והוגן מה שלא קורה אצל ברוך שליט ושות'.

כולי תקווה שמנהלי הפורום ישאירו את ההודעה הזו על כנה.

אגב בכל שאר האתרים המסקרים הכל במינון נכון וללא איפה ואיפה.

איתן

איתן לו היית קורא ולו במעט את הכתוב באתר זה לא היית מושך בעט הסופרים שאתה כה חלש בו.

1. למועדון אין "צלם מועדון"

2. בקשתי תמונות וקבלתי ממספר אנשים שפורסמו באתר המועדון.

3. ככל הידוע לי מספר התמונות אצלנו באתר הוא הגדול ביותר ויכול להיות שחסרים בו תמונות אם יש לך שלח אלינו ואנו נפרסם אותם.

4. אנחנו מאד אובייקטיבים ואין לנו שום דבר נגד רמי שוכטוביץ או כלפי כל אחד אחר.

5. תעשה בכוחמה אם תדבר עם רמי לפני שאתה מושך בעט הסופרים.

6. גם שהעו"ד כתב משהו אלינו לא היה בו משהו משום איום והדברים נסגרו בשיחה פשוטה אז מה הקשר?

*******עריכה**************

מתוך כללי הפורום :

אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.

שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם

על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות

בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה

שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.

אני מקווה שהפעם זה מספיק ברור... להודעה חצופה כמו הקודמת אין מקום אצלנו בפורום. לתשומת ליבך.

שמר.

ברוך שליט

• תוכן חדש...