Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפורה של חופשה באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף למחמיאים ומזל טוב לליויתנית וליונק החדש :-P .

תמשיך לטייל ולעלות את זה כאן אנחנו נהנים מזה.

לילה טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לפני הטיול הבא - טלפון ליחידת חילוץ גולן. מראש. שידעו שאתם מתכוונים להגיע.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תקשיב, אני חושב שאתה צריך להחליף את החברה, יותר מידי תקריות זה כבר יותר מאור אדום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שאלוהים מנסה לרמוז לך משהו לגבי הכדאיות שתצא לטיולי ג'יפים. אני במקומך הייתי מקשיב, כי בקצב הזה את הטיול הבא שלך נראה במבזק חירום בערוץ 2...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חמושים במומחה לעגלות ילדים, קצינת ניווטים, לוייתנית בחודש שביעי ולנד קרוזר שאני מפחד ללכלך לו את הגלגלים, יצאנו לכבוש את סיני! :mm_yeah:

אבל זה לא עוזר לנו ממש, כי בלי מצפן אנחנו כנראה נישן כמה לילות בשטח עד שנמצא דרך החוצה.

מוסר השכל מהטיול: לא להכניס לויינתניות בחודש תשיעי לג'יפ שלכם

תאמינו לי, מים שיורדים - מסריחים פצצות!!!:roflmao: :roflmao: :roflmao:

זה רק אני? או שכנראה הייתם שם הרבה לילות. נכנסתם בחודש שביעי, יצאתם בחודש תשיעי...

כנראה שהטיול ערך יותר מכמה לילות. :)

פורסם

""מה זה? איך זה שאילת צפונית אלינו?" היא שואלת כאילו אני גר פה :conf:"

זה משפט שדי צריך להלחיץ לא? :lol:

tweet, יש לך כשרון כתיבה מדהים! ואני באמת נהנה מקריאת סיפורייך, תמשיך כך!

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לא רוצה להרוס את השמחה אבל יש לי תחושה שמישהו הולך לשלם המון כסף על החילוץ האוירי.. אלא אם מדובר בבעל מסוק שאין לו בעיות לעשות טובות חינם.

אגב,הליוויתנית והדוקטור יודעים איך אתה קורא להם ומה אתה חושב על פגישות איתם...? :wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אלון, אני לא יודע אם הגבתי בשרשור של שבוע שעבר, אבל מה שבטוח בטוח:

יש לך את הכשרון לגרום לי כאבי לסת, לקח לי המון זמן לסיים את הקריאה מרוב הצחוק.

חזק ואמץ ;)

זה סתם כי אתה לא יודע לקרוא

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא רוצה להרוס את השמחה אבל יש לי תחושה שמישהו הולך לשלם המון כסף על החילוץ האוירי.. אלא אם מדובר בבעל מסוק שאין לו בעיות לעשות טובות חינם.

שמע, יש מצב..

מה שבטוח, זה לא יהיה אני :biggrin2:

אף אחד לא הכריח את הלוייתנית להיכנס לי לג'יפ, ובכלל הייתי שמח אם היא ובעלה היו הולכים לבדוק כמה עגלות בשילב :hihi:

זה רק אני? או שכנראה הייתם שם הרבה לילות. נכנסתם בחודש שביעי, יצאתם בחודש תשיעי...

כנראה שהטיול ערך יותר מכמה לילות. :)

אמנם כל שעה איתם זה בערך כמו שבועיים, אז בחישוב מהיר באמת עברו כמעט חודשיים. :-D

אבל בפועל לצערי, היא נכנסה בחודש תשיעי ויצאה בחודש תשיעי, :-P

הטעות פה היא שלי :)

• תוכן חדש...