Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המעוניינים עד כה למפגש הם:

אנוכי

מתן

SOUNDSTREAM

DRAGSTER

Soundman - אלי

SHALEVHO

סלבה - מדריך.

שרגאמן-מדריך. - אני מקווה שלא מפריע לך "שנידבתי אותך :wink: מתאים לך?

בקשר למיקום? זה תלוי איפה רובנו ממוקמים,

מה דעתכם על לתפוס איזה "פינה" באזור של איצטדיון רמת - גן? הבעיה היא שצריך חשמל, אני חושב שאני יוכל ארגן איזה גנרטור השאלה האם גנרטור אחד יספיק... אם יש דברים שחסרים אני בטוח שכולם ייתרמו לעניין..

ההמצלה שרשמתי צריכה אישור סופי של כולם, אז אנא להגיב,

ולמנוסים שמבניכים אם צריך דברים מעבר אנא לציין שלא ייקרה מצב שיהיה חסר משהו ..

בקשר לקנייה של חומרים מישהו אחד ייקנה את הכול במקום זול (לכולם) ויחזירו לו כסף באירוע עצמו.

** הכול בהנחה שאנשים פה רציניים ומוכנים לעשות הנסיעה עד לשם, ולא יידפקו ברז ישעה לפני **

תודה,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהמעט שאני כן יודע לעשות עם פיבר אני בהחלט מוכן להעביר הדרכה על מה שאני כן יודע - אבל אני לא חושב שרמת הגימור של העבודת שלי מתקרבת למשהו שאפשר לקרוא לו - מקצועי...

יש בעיה הרבה יותר גדולה עם הנושא הזה - הבטיחות

א. צריך שלכולם יהיה ביגוד מגן מתאים - כולל סרבל עבודה, קרם ידיים או קרם גוף, נשמית טובה ואני מתכוון טובה! ומשקפי הגנה וכפפות ליטקס.

ב. צריך שיהיה מקום מתאים - או סככה עם צל או האנגר פתוח או מרתף עם המון איוורור.

ג. חומרים - פוליאסטר 55, מאיץ, מקשה - כמה סוגים של בד פיבר, חומר פחחים רגיל, חומר פחחים רך (ביקורת או סיקנס), דיסק חיתוך, דרמל עם דיסקיות שיוף וחיתוך, נייר לטש 0 ו 80 ו 120 ו 220 , מסורה לפוליאסטר, מזרק 5 מילילטר למקשה, כלי לערבוב השרף עם המקשה והמאיץ, מברשות + אציטון וקערה לניקוי של המברשות, גרבי ניילון ובדים, אקדח סיכות ואקדח דבק חם.

וחשוב לא לשכוח מקור חשמל... יכול להיות מאוד מביך בלי חשמל לכלי העבודה...

ד. צריך משהו שיהיה אפשר לבנות עליו כמו פאנל של דלת או רשת של מכסה של מקום מקורי לטוויטרים וכו'... בנוסף לכך צריך עץ - לעשות טבעות עץ, צריך מקלות ופסי מתכת ליצירת תומכות לטבעות העץ... ולזה צריך גם את הכלים לעבודה בעץ - ג'קסון, מקדחה, מחרטה (לא חובה) שולחן עבודה + מלחציים.

ה. - בדים לגימור, צבע לגימור - דבק מגע, ספוג דק.... והמון סבלנות!!!

קצת קשה לארגן את כל זה - צריך מקום, צריך תאריך

ולא לשכוח מצב רוח טוב.

בקיצור אני מוכן להדריך כי אני יודע לעבוד עם פיבר אבל אני גם צריך הדרכה כי אין לי הרבה נסיון עם כל סוגי הבדים ושיטות גימור - כמו מתיחת בד בצורה יפה והתאמות מילמטריות של הפוד למשטח הדלת...

יש כאן עוד כמה חברה שיכולים להיות מדריכים טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי אז ככה..

דבר ראשון...חכו קצת עם המקום ,התאריך והשעה...

השרשור הזה עדין לא מפורסם פה יום...חכו שעוד כמה אנשים יביעו את דעתם ורצונם להשתתף.

עוד רעיון שעלה לי זה שמי שחושב להדריך יקנה את החומרים ונקבע מחיר לבנאדם על מנת להחזיר את העלויות. מבטיח שאם מישהו מבריז אני משלים את החסר=)

(אלא אם כן זה ממש הרבה כסף:wink: )

עכשיו שכל אחד יכתוב איפה הוא גר - אולי נמצא מקום שיותר נוח לכולם.

AudioRider

מתן

SOUNDSTREAM - ארז מיקום: אורנית

DRAGSTER

Soundman - אלי

SHALEVHO

סלבה - מדריך.

שרגאמן-מדריך.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

וואו .. אני בטוח שאני וכל החברה שרצו להקים את זה קראו את מה שרשמת ונבהלו ..

אבל אתה יודע מה? אני עדיין בעד, אני אומר שמבחינת ציוד מכני,ציוד עבודה שכל אחד לעצמו ויביא איתו ברכב .. ומחינת חומרים כמו שאמרתי קנייה אחת מאוחדת של אדם אחד שייקנה בזול.

יש לי הרגשה שאולי אחד מקס' 2 פה רציניים וזה בעייתי..

מי שרציני ויודע שהוא יכול להשיג לעצמו את הציוד שהוא רשם הודעה מעליי, אני מדבר על ציוד עבודה, ומעוניין להגיע בוודאות שיגיב וירשום זאת.

מבחינת אלו שרוצים להגיע ולעזור להדריך ולעזור בבנייה, רק צריכים להביא את עצמם, ציוד שיש להם ובא להם לעשות טובה ולעזור, ולבוא עם מצב רוח טוב, זה הכול..

בא לכם? תרשמו, אחרת זה לא יזוז לשום מקום..

אני בעד שבוע הבא, יום שבת מה דעתכם?

קרוב מידיי? לחוץ מידיי? אפשר לדחות את זה בעוד שבוע שיהיה לכולם נוח.

(חדרה, ד"א אורנית זה ליד איפה?)

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

שמע לא יודע מה איתך...אני מתכוון לטוס לפני הגיוס שלי...

ואם אני אקנה את הרשימת ציוד הזאתי נראה לי שאנשהכי רחוק שאני אגיע זה לגן שעשועים ברחוב שלי..

צריך למצוא פה איזה פתרון יותר יצירתי מה גם שבטוח שאחרי שאני אקנה את ה"מצרכים" אני אגלה שזה בכלל לא ה"מצרכים" הנכונים.

(אורנית זה ליד פ"ת)

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
979...980 וזה ממשיך לעלות!(המבין יבין).
אני בעדך

כשזה מגיע ל1000 אני מודיע על פרישתי מהתחום:)

[צוחק] אבל הבנתי את הרעיון :)

בתור אחד שעומד לשנות את כל פנים הרכב שלו עם פיבר

אני בעד הרעיון

לא יזיקו לי רעיונות וטיפים ממומחים ממני

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נשמע רעיון מצוין...

אני לא בטוח שאני רוצה לבוא כי אני עדיין לא יודע אפילו איך להתקין מערכת..

למרות שזה לא ממש קשור..

אבל אם זה יתבצע אני חושב שאני אבוא..

אני איתמר גר בהוד השרון.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני גם מוכן לבוא ולתרום מידע די שימושי,אבל לעשות סדנה זה כבר יותר מסובך.

אבל בכיף אם תצליחו לארגן מה שצריך

פורסם

בקשר לכלי עבודה אין מה לדאוג אני מוכן לנדב את הכלים שלי שאני עובד איתם להדרכה זו.

אני גם מוכן לנדב כ1.5 ליטר פוליאסטר וכ2 מטר יריעות סיבי זכוכית להדרכה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אני רוצה להשתתף.

לדעתי לא צריך להיסחף ולהביא קורות \ דלתות \ אוטו מפירוקייה. כל הרעיון זה להדגים איך לעבוד עם פיבר, לא לבנות למישהו משהו. זה ייצא מכוער ולא מושקע.

אני חושב שיהיה הכי נוח ונעים לערוך את ההדגמה בביתו של מישהו. אורנית נשמע מקום טוב (ליד פתח-תקווה פחות או יותר למי ששאל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראשית - ח"ח על רוח ההתנדבות. כבר מראה רוח טובה!

לפי דעתי צריך להריץ שני סקרים:

1. מיקום של ההדרכה. קודם כל נעלה את ההצעות למיקום ההדרכה, ולאחר מכן נבצע סקר, כל אחד יצביע מה לפי דעתו מיקום טוב.

2. תאריך של ההדרכה.

מכיוון שאין לי מושג איך עושים סקר, אבקש את עזרת המנהלים.

כמו כן, נראה לי שהשרשור הזה יהיה אטרקטיבי להרבה חברה בפורום, מומלץ לשקול לשים אותו בדביק לזמן הקרוב.

בברכה,

מתן.

פורסם

טוב לא קראתי את כל התרד, זה בכלל לא משנה.

בכל מצב בכל מקום ובכל זמן, אני בא !

גם אם זה יהיה לצפון, לאילת ועוד חור בצ'כיה ...

בא עם מצלמה מצלם הכללל !

אז מתי נפגשים כל החברה הטובים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...