Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,הרצתי חיפוש וראיתי שדי טחנו את הנושא אבל השאלה שלי קצת שונה...

אחרי התחרות אתמול ,שמתי לב שבגדול אין לי טעם ברמקולים האחוריים שלי כי גם ככה כל הבמה מקדימה והסאב משלים את החסר,ולכן המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש זה לעשות בי אמפינג לטויטרים.

הקומפוננט הינו fanatic X בגודל 6.5 של רוקפורד שמסוגל לקבל בגדול 75 רמס. עכשיו הזטק שלי מוציא 50 רמס לערוץ ככה שגם המיד וגם הטויטר יקבלו את הכוח הזה.

האם כדאי לי ללכת על הבי אמפינג ולהעיף את האחוריים קיבינימט כי אם אני לא אלך על הבי אמפינג אני פשוט אגשר את הקומפוננט ואתן לו 100 רמס.

השאלה בגדול היא מה יותר כדאי?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אם יש לך אפרות לעבור לבי אמפינג-

חיווט נפרד לכל אלמנט,קרוס אקטיבי וכו' אז בדרך כלל יהיה עדיף בגלל השליטה המלאה בחיתוכים בסלופים וכו'.

מצד אתה יכול לנסות קודם להפעיל בגישור ולראות מה קורה,אולי לא תרצה בכלל לעבור לבי אמפינג,אולי הסט יספק אותך כמו שהוא בגישור.

פורסם
אם יש לך אפרות לעבור לבי אמפינג-

חיווט נפרד לכל אלמנט,קרוס אקטיבי וכו' אז בדרך כלל יהיה עדיף בגלל השליטה המלאה בחיתוכים בסלופים וכו'.

מצד אתה יכול לנסות קודם להפעיל בגישור ולראות מה קורה,אולי לא תרצה בכלל לעבור לבי אמפינג,אולי הסט יספק אותך כמו שהוא בגישור.

קרוס אקטיבי כקרוס נפרד אין לי ,אבל יש לי את הקרוס של המגבר ושל הרדיו דיסק לשחק עם החיתוכים ככה שזה לא בעיה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

דניאל,

א. הרכב שלך קטנטן - אין לך שום צורך ברמקולם אחוריים - אצלי ברכב דווקא יש צורך בקצת מילוי אחורי לנוסעים מאחור ובגלל זה יש לי את הרמקולים האחוריים של הרכב שמחוברים דרך הHU - אבל עשיתי להם ניתוק בתא המטען - ככה שאני מחבר אותם רק כשאני רוצה לפנק נוסעים מאחור בנסיעות ארוכות - אז אני מחבר אותם - וגם חיברתי אותם אחרי קבל 200 מיקרו פאראד ככה שהם מנגנים מסביבות ה200 הרץ ומעלה ולכן גם לא מחרחרים (הם פשוט לא מקבלים באס).

ב. כדאי לך לעבור לבי אמפינג משתי סיבות -

1. יותר שליטה על הבמה הקדמית - אתה יכול להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות כאשר אתה יכול להגביר כל חלק של הסט בנפרד.

2. 75 RMS זה העוצמה הכוללת של מידבאס+טוויטר - כשאתה מפריד את האלמנטים - כל אלמנט מקבל פחות מזה ואז ההגברה שלך מן הסתם עוד יותר חזקה לעומת הסט קומפוננט שלך.

לתת לטוויטר שצורך 75 RMS כשהוא חלק מסט שלם - 50 RMS נקי זה פנטסטי! בנפרד הוא בטח צורך הרבה פחות מזה.

אני מאמין שהמידבאס שלך כרכיב בודד זקוק ל50 RMS גג - זה גם מצויין!

אבל את הנתונים המדוייקים אתה יכול לבדוק בחוברת יצרן או באתר.

שכחתי להוסיף

לגבי הקרוסים:

א. יש לך HU לא רע בכלל - תבדוק את אפשרויות הקרוסאובר שלו וכמה יציאות יש לו במגבר.

ב. אם אין לך קרוס אקטיבי חיצוני אני מציע לך לעשות את הדברים הבאים

או ש

- את הטוויטר תגביר דרך הקרוס הפסיבי המקורי של הסט.

- את המידבאס תחתוך בHPF במגבר ובLPF בHU.

או ש

- את הטוויטר תחתוך במגבר (אם יש לך בקרוס אובר של הערוץ הקדמי כפתור שנקרא X10 - זה אומר שיש לך אפשרות לHPF לתדרים הגבוהים (אתה מכפיל את תחום הקרוס אובר של המגבר בפי 10 ככה שמקום שיהיה לך HPF מ50 עד 250 יש לך עכשיו HPF מ500 עד 2500 - ככה זה אצלי במגבר של האינפיניטי) בשביל הטוויטר) ואת המידבאס תחתוך דרך הקרוס המקורי וכרגיל דרך הערוץ של המגבר.

אל תשכח לבדוק בHU את האפשרויות.

תתכנן את זה על דף נייר - יהיה לך הרבה יותר קל.

אם תצטרך, אם אתה מעוניין - יש לי עוד את הקרוס האקטיבי הישן שלי lanzarX6 - תרכיב אותו ותנסה אותו - ימצא חן בעינייך - מחיר סמלי בלבד והוא שלך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דניאל,

א. הרכב שלך קטנטן - אין לך שום צורך ברמקולם אחוריים - אצלי ברכב דווקא יש צורך בקצת מילוי אחורי לנוסעים מאחור ובגלל זה יש לי את הרמקולים האחוריים של הרכב שמחוברים דרך הHU - אבל עשיתי להם ניתוק בתא המטען - ככה שאני מחבר אותם רק כשאני רוצה לפנק נוסעים מאחור בנסיעות ארוכות - אז אני מחבר אותם - וגם חיברתי אותם אחרי קבל 200 מיקרו פאראד ככה שהם מנגנים מסביבות ה200 הרץ ומעלה ולכן גם לא מחרחרים (הם פשוט לא מקבלים באס).

ב. כדאי לך לעבור לבי אמפינג משתי סיבות -

1. יותר שליטה על הבמה הקדמית - אתה יכול להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות כאשר אתה יכול להגביר כל חלק של הסט בנפרד.

2. 75 RMS זה העוצמה הכוללת של מידבאס+טוויטר - כשאתה מפריד את האלמנטים - כל אלמנט מקבל פחות מזה ואז ההגברה שלך מן הסתם עוד יותר חזקה לעומת הסט קומפוננט שלך.

לתת לטוויטר שצורך 75 RMS כשהוא חלק מסט שלם - 50 RMS נקי זה פנטסטי! בנפרד הוא בטח צורך הרבה פחות מזה.

אני מאמין שהמידבאס שלך כרכיב בודד זקוק ל50 RMS גג - זה גם מצויין!

אבל את הנתונים המדוייקים אתה יכול לבדוק בחוברת יצרן או באתר.

שכחתי להוסיף

לגבי הקרוסים:

א. יש לך HU לא רע בכלל - תבדוק את אפשרויות הקרוסאובר שלו וכמה יציאות יש לו במגבר.

ב. אם אין לך קרוס אקטיבי חיצוני אני מציע לך לעשות את הדברים הבאים

או ש

- את הטוויטר תגביר דרך הקרוס הפסיבי המקורי של הסט.

- את המידבאס תחתוך בHPF במגבר ובLPF בHU.

או ש

- את הטוויטר תחתוך במגבר (אם יש לך בקרוס אובר של הערוץ הקדמי כפתור שנקרא X10 - זה אומר שיש לך אפשרות לHPF לתדרים הגבוהים (אתה מכפיל את תחום הקרוס אובר של המגבר בפי 10 ככה שמקום שיהיה לך HPF מ50 עד 250 יש לך עכשיו HPF מ500 עד 2500 - ככה זה אצלי במגבר של האינפיניטי) בשביל הטוויטר) ואת המידבאס תחתוך דרך הקרוס המקורי וכרגיל דרך הערוץ של המגבר.

אל תשכח לבדוק בHU את האפשרויות.

תתכנן את זה על דף נייר - יהיה לך הרבה יותר קל.

אם תצטרך, אם אתה מעוניין - יש לי עוד את הקרוס האקטיבי הישן שלי lanzarX6 - תרכיב אותו ותנסה אותו - ימצא חן בעינייך - מחיר סמלי בלבד והוא שלך

תודה על ההתיחסות אדי,אני אמצע לי איזה סופ"ש נחמד ככה ואחבר את הטוויטרים למגבר בחיבור ישיר דרך הקרוס של המגבר שנע אצלי מ 32 עד 320 בhpf..

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

סבבה - אבל אל תשכח שאתה צריך לתחום את המיד בשני תחומים... גם בנמוך וגם בגבוה.

- אם אתה תחבר את הטוויטרים בחיבור ישיר למגבר והמגבר שלך יכול לתחום HPF גג עד 320 - אתה תשרוף את הטוויטרים...

רק אם המגבר שלך יכול להכפיל את התחום שלו עד 3200 קילוהרץ - אז אתה יכול לחבר את הטוויטר ישירות למגבר.

תבדוק לפני שאתה עושה את זה - מה מאפשר לך הHU, מה תחום התדרים של הטוויטר ומה תחום התדרים של המידבאס, תכנן הכל על נייר ואז תנסה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

LANOS לנושא שאתה אמרתה בקשר ל עוצמה המקובלת על ידי האלמנטים.

אני לא חושב אם הסט מוצהר 75 אז הוופר של הסט מוצהר 50 כי זה לא ככה

הוופר כנרא יכול לקבל 75 RMS ללא חיתוך תדרים וגם הטוויטר כנרא יכול לספוג את העוצמה הזאת רק בעזרת סינון של הקבל.

לפותח התרד שאלה שלי האם המגבר מוציא 100 בגישור או בעיקרון הוא חייב להכפיל את העוצמה פי 4

אז אני חושב שהמגבר נותן קצת יותר מ 100. משהו באזור ה120 130 וואט לערוץ. מה שאני מציא לך לנסות את האופציה של גישור לקומפוננט שיעבוד דרך קרוס הפאסיבי שלו.

עוד שאלה איזה HU יש לך?

ועוד דבר כמו שאמר LANOS לא לחבר את הטוויטר ישירות למגבר כי אין לך את הקרוס המתאים.

פורסם
לנסות את האופציה של גישור לקומפוננט שיעבוד דרך קרוס הפאסיבי שלו.

עוד שאלה איזה HU יש לך?

ועוד דבר כמו שאמר LANOS לא לחבר את הטוויטר ישירות למגבר כי אין לך את הקרוס המתאים.

מערכת של kenwood מדגם kdc-925MP מהסוג שיש מסך לחוד ומקלד לחצנים לחוד....דגם נדיר יחסית

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...