Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התערוכה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו היום לנסוע לתערוכה באשדוד מרחק שעה נסיעה.

אני מכיר חבר שבא מהצפון בערך שעתיים נסיעה

האמת ציפיתי ליותר משום מה נראה לי שהחמיצו משהו

בתערוכה . היו רכבים יפים אבל ציפיתי לראות יותר רכבי אספנות ויותר קלאסיקות

רוב הרכבים אני רואה ביום יום על הכביש או בתערוכת המכוניות בפסח

על התחרות שהיתה יש לי בעיה רצינית איתה .

אבל למרות הכל היה די נחמד לפגוש את נציגות מועדון החמש ואפילו קנינו דגלון. סמל .

וחולצה. לראות מכוניות מושקעות לפגוש את רמי .דני.בני. ואנשים מהפורום

אז עלו והצליחו. ואני בטוח שנדע להפיק לקחים אם נעשה משהו במסגרת המועדון.

וחבל שלא באתי עם הרנו 4 היתי כובש את הלבבות של כולם

בפעם הבאה אני בא אפילו על גרר.

פורסם

שלום לך ידידי,

באשדוד עדיין משתמשים במכוניות האלה, לא ירגישו בהבדל, אולי עוד 20 שנה תכבוש כמה מבטים... :-)

NSU Club Israel

פורסם
שלום לך ידידי,

באשדוד עדיין משתמשים במכוניות האלה שטויות,

א. באשדוד ישנם אזורים שלא רואים הרבה אזורים במרכז.

ב. אנשים לא באו לראות אספנות. אלה לחיצות של מרכבים שרירים.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אנשים באו להפנניג מוטורי שבא להציג כמה אספקטים של האהבה לרכב ונהיגה. מטבע הדברים המקום היה מוגבל וכל מיצג זכה למירב המקום שיכולנו להקצות.

כותרת הארוע לא היתה "תערוכת רכבי אספנות" אלא ארוע 4 שנים ל-CF ולכן היו הרבה מיצגים שונים ומגוונים.

היה מדהים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...