Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום שמתי לב שהפלסטיק המקיף את הלוחית רישוי האחורית של הרכב (מאזדה 3) שבור, כל תזוזה או תנועה קטנה של הפלסטיק - מפיל את לוחית הרישוי ממנה. הפלסטיק עצמו שבור חלקית בחלק התחתון יותר, כלומר - אינו יכול עוד להחזיק את לוחית הרישוי של הרכב.

מה לעשות? האם צריך לקנות פלסטיק חדש (מוכרים כזה באוטו דיפו) או משהו בסגנון? כמה זה אמור לעלות? האם יש דרך חלופית?

בתודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור, אם אתה רוצה מסגרת שחורה עם כיתוב של מזדה - קפוץ למוסך.

באוטודיפו מוכרים את המסגרות כרום - זוג עולה 50 ש"ח.

בהצלחה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה מתכוון לפלסטיק השחור?

לך לכל מכון טסטים ותבקש אחד, אם אין לך בעיה עם "פרסום".

אם לא, אתה יכול ללכת לקנות אחד בלי פרסומת, או אחד מניקל (אם זה הטעם שלך.... :| ).

בהצלחה.

**עריכה:

אוראל שוב עקפת אותי ברגע, פעם שניה היום. :evil:

פורסם

האמת לא אכפת לי איזה כיתוב. העיקר שיהיה פלסטיק שחור שיחזיק את הלוחית רישוי.

אוראל, מדוע בשביל חתיכת פלסטיק אוטו דיפו דורשים 50 ש"ח?! אין איזו קומבינה להשיג במקום אחר בגג 20 ש"ח?... אני רק רוצה שחיצונית זה יראה נורמלי ושיחזיק את הלוחית - זה הכל.

פורסם

ליאור, ידוע שאוטודיפו לא זולים.

מצד שני, כבר ביקרתי אצל מתקיני מערכות שרצו 50 ש"ח על מסגרת אחת... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום!

היום שמתי לב שהפלסטיק המקיף את הלוחית רישוי האחורית של הרכב (מאזדה 3) שבור, כל תזוזה או תנועה קטנה של הפלסטיק - מפיל את לוחית הרישוי ממנה.

הפיתרון אינו קל לביצוע, אך אם תנקוט בטכניקה הפשוטה שאני אסביר לך, תצא מרוצה:

1. לך לחנות.

2. קנה אחד אחר.

(בשבוע הבא: "נסעתי בכביש מהיר ונמרח לי יתוש על השימשה. חברי פורום יקרים - מה עלי לעשות? האם להסירו בג'ילדה, להפעיל את המגבים ולהתיז עם השפריצר או שמא עלי להחליף שמשה")

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בשבוע הבא: "נסעתי בכביש מהיר ונמרח לי יתוש על השימשה. חברי פורום יקרים - מה עלי לעשות? האם להסירו בג'ילדה, להפעיל את המגבים ולהתיז עם השפריצר או שמא עלי להחליף שמשה"

אין מצב שאני מפספס את זה!!!

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

השאלה אם באוטו דיפו יש אחד אחר, מכיון שלא בא לי לבזבז 50 שקלים על חתיכת פלסטיק... תסתלבט כאוות נפשך אדון תומר, רציתי פשוט לדעת אם יש את הפלסטיק במחיר זול יותר.

פורסם

(בשבוע הבא: "נסעתי בכביש מהיר ונמרח לי יתוש על השימשה. חברי פורום יקרים - מה עלי לעשות? האם להסירו בג'ילדה, להפעיל את המגבים ולהתיז עם השפריצר או שמא עלי להחליף שמשה")

רואים שאתה לא מבין בזה כלום, זה כבר שייך לאוף-טופיק בנושא

"יש לי ביטוח שמשות, להפעיל אותו אם נדבק לי יתוש"

לא נורא, יש סדנא שאני מעביר בנושא, יום שלישי הבא.

עוד בסדנא "קניתי אוטו, האם זה בסדר להרטיב במיים"

והנושא החם "שירי האהבה הטובים ביותר - מה לשמוע כשאני מעלה זונה"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

והנושא החם "שירי האהבה הטובים ביותר - מה לשמוע כשאני מעלה זונה"

רון.

עזוב שירי אהבה. הן חולות על הצליל של שבירת מסגרות לוחיות רישוי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...