Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כואב הלב להכנס עם דבר כזה לשטח"

זה מזכיר לי את שאר המתלהבים במדינתנו הקטנה מלאת הפוזה ,שיכולים לסוע בחולות דיזינגוף,הרי שנקין,מיצרי ארלוזרוב וכמובן בנחל בזל.

וכמובן לא שוכחים להחנות על המדרכה באמצע העולם- כי הם יכולים...

under construction..

פורסם

לקח קצת זמן :) מקווה שתאהבו :twisted:

אגב, לגבי הברקסים זה באמת קצת מפחיד וצריך להתרגל, האוטו מאיץ מאוד מהר ונותן הרגשה של אוטו ספורטיבי והכל , ואז כשצריך לבלום , הבלימה לוקחת דרך ארוכה יחסית וזה מצריך אפילו לתכנן מראש תוך כדי התחשבות בבלימה שאחרי את ההאצות והעקיפות כי מצאתי את עצמי מגיע לפעמים הרבה יותר מדיי מהר מתקרב לפגושים גם תוך כדי הבלימה.

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10575602&alid=215123&uid=1C4F5AA333B445B08D77F389033697B8&AlbumIsOpen=False

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10575607&alid=215123&uid=1C4F5AA333B445B08D77F389033697B8&AlbumIsOpen=False

פורסם
שים לב רק שאמנם הוא מאיץ (כמעט) כמו אימפרזה טורבו, אבל מרכז הכובד הגבוה והצמיגים הלא ספורטיביים (שנועדו לאפשר גם יכולת שטח מסוימת) גורמים לו לא להיות ממש יציב כמו מכונית ספורט בסיבובים.
בדיוק בגלל זה מומלץ לייצב אותו על ציר רוחב

dsc0047small7be.jpg

:twisted:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תיתחדש,בטופ-גיר הרכב קיבל המון שבחים,סע בזהירות ותהנה מהאוטו.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בהחלט כדאי לייצב אותו על ציר רוחב.

והמלצה קטנה - תמגן אותה

זה רכב נמוך והוא בקלות יכול לקבל מכה בעגן שמן או בגיר או בכל דבר אחר ויעשה נזק רציני.

מיגון גחון הכרחי ואם מתחשק לך אתה יכול ללכת גם על מיגון מיכל דלק (לי אין מיגון מיכל דלק ונכון לעכשיו המיכל שלי שהיה 60 ליטר הוא 59 ליטר בלבד).

מיגון כזה אתה יכול לקנות ישר מהיבואן (שיש לזה יתרונות מסויימים מבחינת זה שהם לא יכולים להגיד שהמיגון מפריע למשהו או דבר כזה) או שאתה יכול לקנות אצל אספיר, פרוג'יפ וכו...

אתה יכול לראות את המיגון בתמונה.

תהנה ואל תפחד לרדת איתה לקצת שטח, היא דווקא מפתיעה.

יופי של רכב!

דניאל.

DSC_0065_PS_no_crop_small_NN.jpg

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...