Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

יש בעיה ברכב שאני מנסה להתמודד איתה כבר לא מעט זמן וכיום אני בטוח שישנה בעייה

כאשר אני מדליק את הרדיו ולא משנה באיזה תחנה יש רעשים מעצבנים שבאיזורים מסויימים עם ממש בלתי נסבלים (איזור פלמחים) ובאיזורים אחרים כמעט ואין את הרעשים. פעם לא משנה איפה הייתי לא היו רעשים של תחנה שלא בול על התחנה. ניסיתי להכניס את האנטנה של הרכב ולא עזר. הוצאתי, גם לא עזר. אני מתחיל לחשוב או שיש בעיה במתח, הארקה או שזה פשוט הרדיו דיסק שעובד כבר למעלה מ3 שנים? אני מבקש את עזרתכם

מדובר במאזדה לאנטיס מודל 2000 1.8 133 אלף קילומטר

הרדיו דיסק של חברת אייוה מדובר בדגם שמחליף אורות בין כחול לאדום לא זוכר את הדגם שלה

תודה מראש, בן עמי

פורסם

יכול להיות שהפלאג ("בננה") של האנטנה מאחורי הרדיו קצת יצאה ממקומה, אך התקלה שלך יותר נשמעת כאילו שאתה עובר באיזורים נטולי קליטה (אתה אומר שלא קולטים שום תחנה).

עם זאת אני לא שולל תקלה בטיונר. כל עוד שהוא עובד ורק אחת להרבה זמן נעלמת הקליטה - סחוב איתו. ברגע שהבעייה מחריפה - לפח ולקנות מכשיר חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קולטים את כל התחנות איתמר ידידי

חלקם יותר טוב וחלקם פחות טוב.

איני נוסע באיזורים נטולי קליטה כמו במצפה והרים ומקומות מרוחקים למיניהם.

אני התכוונתי לכביש פלמחים וברדי דיסקים אחרים שומעים מושלם שם.

גם אצלי ברכב היו שומעים מושלם תמיד עד שהתקלה כאמור התחילה.

פורסם

שלום.

אם הרדיו עושה ""קחחחחח קחחח"" אז תעשה לו בחזרה על תקח על תקח!!!

0002006E.gif

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בדוק את מגעי האנטנה, ונקה את המגעים עם ספריי לניקוי מכלולי חשמל, אולי צריך גם איזה חיזוק/לחיצה בחיבור האנטנה לרדיו, דבר שני תוציא את הפיוז האחראי לרדיו נסה להחליפו ולאחר שהרדיו יתאפס אולי תפתר הבעיה, זה מעין reset לרדיו, לפעמים זה עובד לפעמים לא.

עדכן לגבי תוצאות

בהצלחה

פורסם

זה דגם 217 , ומה שטוב בו זה שהוא מחליף צבעים, אז תן אותו מתנה לאיזה תינוק וקנה לךמשהו נורמלי.

אם אתה מתעקש עליו, כנס לאיזה 2 או 3 מתקינים , בטח ינסו למכור לך חדש , אבל תסביר שאתה מתעקש עליו, יהיה איזה צדיק שיעזור.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמעט בטוח שזה בגלל המכשיר, גם אצלי הייתה הבעיה, כשהגיע הזמן והחלפתי לפיוניר התחיל לקלוט מצויין

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן

מדובר כאמור ב 217 נראה לי

כל העולם ואחותו אומרים שאיווה על ה_ _ _ _ ברדיו דיסקים.

אני אישית עובד איתו כבר למעלה מ 3 שנים ללא שום בעיות ברדיו ובקריאת דיסקים.

הרגע התעוררתי

עוד מעט אלך לעשות לאוטו שטיפה ואני יפרק אנטנה, ינקה, כמו כן יוציא את הרדיו דיסק ויבדוק חיבורים ומגעים

• תוכן חדש...