Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"גנבים עם קלאסה".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"הציבור צריך כבר לדעת שאין משטרה" ציטוט של אחד מקציני המשטרה לשעבר שהתראיין בטלויזיה.

פחות או יותר מאפיין את חיינו היום, כלומר תראו את טיפול המשטרה בתאונות הדרכים, ביטחון הפשיעה וכו'.

תרופה??? כרגע כל מה שאני חושב נחשב לא חוקי ועובד לא רע למשפחות הפשע. אבל כנראה שאלו יהיו חיינו כאזרחים במדינה.

נידמה לי שאתה מחפש את האבדה מתחת לפנס, אם תגיע למפגש ביום שישי ותפגוש אותי, תשנה את דעתך...או לפחות נישחוט יחד כמה סטיגמות מקובלות.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רנצ'וק לא כל השוטרים כמוך.

לי יצא לעבוד עם כמה ליצנים לבושים במדים, שאים המשטרה שלנו היתה מתבססת עליהם אז המצב שלנו היה יותר גרוע. אבל גם יצא לי לראות כמה שמצילים את כבוד המשטרה...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

redbaron[/b]]

מה שיהפוך את זה ללא כדאי זה קטיעת גפיים. (נ ק ו ד ה ) ושמישהו ינסה להוכיח אחרת...

גילי

תחתוך לגנב רגל שמאל, והוא יתחיל לגנוב רכבים אוטומטיים.. :smile:

גפיים, זה ברבים... עליונים ותחתונים... למען הסר ספק...:twisted:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לגבי ה bmw גם אני חושב שראיתי אותה או אחת מאוד מאוד דומה לה ברה"ע. לכל מי שמכיר את האזור אני לא מדבר על זו שעומדת כבר שנים, בשיכון ב.

ראיתי אתמול אחת בשיכון א בתוך חניה פרטית.

סימן מזהה של זה שגנבו לו יעזור אם הוא ירצה שאני אבדוק מקרוב.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

כאשר המשטרה היא כלי וירטואלי בלבד , התוצאה נראית בכל מקום במדינה..

סליחה, חוץ מאשר בכבישים המהירים, שם משום מה נמצא מצבור העברינים הגדול במדינה..

(ההסבר היחיד שאני מוצא לכמות הניידות המדהימה דווקא שם (-: )

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נכון:

וכל הבלונדיות טיפשות, ולכל המרוקאים סכין, ולגרוזינים שן זהב, והערבים עושים חר_ עבודה, לכושים יש כזה גדול, והתימנים קמצנים, והפולטיקאים מושחתים, מזל שאתה יפה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לכושים יש כזה גדול

:ok:

סוף סוף הזדמנות להשתמש באייקון הזה

:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

מטרת שרשור זה היתה לעסוק במכוניות קלאסיות שניגנבו בעת האחרונה ולא בתיפקודה של מישטרת ישראל.

באם השרשור לא יחזור לנושא שבשמו ניפתח הוא ינעל.

חן מנהל הפורום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לבחור האשדודי שטען שכנראה הב.מ.וו נמצאת באשדוד מצטער אבל הרכב שייך לבנאדם שמטפח ואוהב אותה כבר תקופה ארוכה. (הבעלים של רדיו באז'ה מאיזור תעשיה אם אתה מכיר).

הפיאט האשדודית היתה מדהימה כל פעם שעברה לידי חייכתי כמו דביל ונהנתי מזה..

מאחל לכולכם שתמצאו את הרכבים האהובים!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

למען הסר ספק וכדי למנוע סתם עוגמת נפש מבעלי רכבים הדומים לשלי (שלא זו מטרתי ) , רציתי לפרסם תמונות נוספות מרכבי שנגנב .

באם ורק אם ניתן לראות ברכבים שנצפו על ידיכם , סימני זיהוי לאלו המופעים בתמונות , אני יותר מאשמח לקבל פרטים .

תודה מראש לכל הפונים ,

נתן

תמונה 256.jpg

תמונה 257.jpg

תמונה 260.jpg

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

הבעיה, שכאשר מפרסמים תמונה של המכונית עם המספר, זה כאילו נתת בידי הגנב את הכתובת שלך,זה לא שראה את הרכב ברחוב,כאן אפשר להתעמק גם כן לבחור מכונית כזו או אחרת,התמונה תמיד זמינה,ומי שמאד רוצה ימצא את הדרך לברר למי שייך הרכב,כמו שנאמר פרצה קוראת לגנב,וגנב כשקוראים לו בא.

ערב טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...