Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לחוק של ה2 באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בטח יש לו יומהולדת באותו יום....

הפנזטזיה של כל תלמיד בכיתה י"א זה להוציא בידיוק בתאריך של היומולדת-רישיון.

אבל תחכה אתה עוד תיגרר עם זה... זה חלום של כל אחד ובדר"כ כולם נגררים עם זה בערך חודש אחרי היומולדת.

לא הרבה עוברים טסט ראשון-כל טסט אחריו יהיה אחרי שבועיים(מינימום-בדר"כ יהיה יותר משבועיים:זה לפי הטסטים שיהיה למורה נהיגה שלך בואתו חודש).

וזה בתנאי שלא התעצלת לעבור את התאוריה ואתה באמת מוכן מבחינת שיעורי הנהיגה לטסט.

בקיצור עד שתעבור טסט הרבה מים יעברו בים

דווקא אני עברתי טסט באותו יום של היום הולדת , ובדיוק ביום של היום הולדת עשיתי את השיעור 28 שלי.

לעניינו, רציתי לדעת יש לי רישיון שנה + 3 חודשים, שיגמר לי הנהג חדש בעזרת השם, אני אוכל להסיע 5 נוסעים ? או שמא לחכות עד גיל 21?

עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

CaR MaN:

TheHunter88 סיכם את כל הוויכוח עם ביסוס מהחוק עצמו.

תקרא את הציטוט הבא:

שמע בחורצ'יק, לפני שאתה קופץ כמו קופיקו על שטויות בלי להבין למה ובלי לדעת את הנושא עליו אתה קופץ, עדיף שתשתוק.

הנה לשון החוק כמו שכתוב בספר החוקים:

עכשיו, כמו שאתה רואה, משתמשים שם במשפט הראשון בצמד המילים נהג חדש, לפיכך, כאשר חדלת מלהיות נהג חדש, חוק זה אינו נוגע בך. על מנת שהחוק יחול עלייך אתה צריך למלאות 3 דרישות:

1) להוציא את הרישיון לאחר ה-1.11.2004

2) להיות נהג חדש

3) להיות מתחת ל-21

ברגע שאחד מהתנאים הללו לא מתקיימים, החוק לא חל עלייך.

*כלומר מי שלא נהג חדש=יכול להסיע יותר מ2.

LIRON YARIV:

לא תוכל החל מה 1.11.06 להסיע יותר מ-2 נוסעים ברכב עדיין.

כמו שאמרו כאן זהו אינו חוק אלא הוראת שעה-ב1.11.06 ואני מעריך שעוד לפני זה יערכו דיונים על הנושא הזה+צירוף של סטטיסטיקות של תאונות דרכים מהשנה הנוכחית(שבה ההוראת שעה נכנסה לתוקף). כנראה שישוו את הנתונים לשנים קודמות ויחליטו אם לבטל את ההוראה או לא. ישנו סיכוי שגם יהפכו אותו לחוק. אי אפשר לדעת מה יהיה.

בכל מקרה בואו ניהיה ריאלים, כנראה שלא יבטלו אותו.

עם כל הצער שבדבר.

פורסם
חרטא ברטא אנשים זה לא יתבטל ,

בשביל לבטל את זה הממשלה החדשה צריכה להתכנס והעביר את זה ביטול חד משמעי,

וזה לא הולך לקרות בשנתיים הבאות אז נדפקתם וזהו,

הברזתם משיעורי אזרחות? מי שמחוקק ומבטל חוקים זה הכנסת ולא הממשלה.

יש לך איזה שהוא מידע מוצק לגבי סדר היום של כנסת ישראל בשנתיים הקרובות?

אם לא - תפסיק להפיץ שטויות.

למעשה, כל משתתפי השרשור הזה - חלאס עם הספקולציות ותיאוריות הקונספירציה. אם יש לכם מידע מעניין לדון בו בקשר לחוק, אתם מוזמנים לנהל דיון. אם לא - תפסיקו לזיין את השכל.

פורסם

dj-niv היקר.

תודה שהבהרת לי את הנושא.

אז מעכשיו אני לא אחפף בקשר לחוק, ( הייתי נוסע יותר מ 2 ברכב , אבל מהיום אני אסע אך ורק אני + 2 ).

לילה טוב לכולם.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
הברזתם משיעורי אזרחות? מי שמחוקק ומבטל חוקים זה הכנסת ולא הממשלה.

יש לך איזה שהוא מידע מוצק לגבי סדר היום של כנסת ישראל בשנתיים הקרובות?

אם לא - תפסיק להפיץ שטויות.

למעשה, כל משתתפי השרשור הזה - חלאס עם הספקולציות ותיאוריות הקונספירציה. אם יש לכם מידע מעניין לדון בו בקשר לחוק, אתם מוזמנים לנהל דיון. אם לא - תפסיקו לזיין את השכל.

ממליץ לנעול את הדיון הזה. חוץ מלהביא כמה ילדים להתבכיין, לספר לנו על החיים הלא מעניינים שלהם ומה שהם עושים כשיש חברים באוטו, ולהראות מי בפורום הבריז משיעורי הבנת הנקרא ואזרחות.. הוא לא מועיל.

I Ride Because I Really Like Dessert

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...