Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוהג לפתוח נושאים על כל סרטון וסרטון שאני מקבל במייל, אבל איך נשמעים 360 כ"ס על פחות מ-500 ק"ג? ומה עם החבילה מטורפת הזאת גם מתנהגת טוב? ומה עם כל הוידאו מצולם ביום מסלול עם מלא מכוניות מירוץ מסביב?

הזווית לא מזהירה, רוב הוידאו מצולם אחורה, אבל הטירוף... אוי הטירוף!!!

סרטון.

מוטי

פורסם

עם כמה שזה מהר, הכי קטע, שזה נראה כמו נהיגה מנהלתי, הכל רגוע כזה, נון שלנטי.

חבל שהמנוע יצא מאופנוע ולא נשאר בתוכו, "זוויות" הצילום שנוצרות באופנוע מרשימות ומסקרנות יותר את המתבונן.

איזה אוטו זה?

ראיתי מבחוץ שלדה אפורה עם כלום, במה מדובר?

סופר 7, מה זה סופר 7?

נ.ב: זווית גלגול חריפות לפורד סיירה לעומת היתר.

אופנוען

פורסם

אין ספק שבזה אתה צודק, מוטי.

אני לא יכנס לוויכוח ה"מה יותר מהיר" מזמן השתכנעתי שבתנאים הנכונים, מכונית תביא בראש יפה מאוד לאופנוע, בזה אין ספק.

דיברתי על הזוויות, כשאופנוע ב-45 מעלות ומותקנת עליו מצלמה החיים יפים יותר, מבין למה אני מתכוון?

עכשיו בזמן שאתה צופה בבית אורן (כן, צולם בבית אורן), אני אגש לגוגל לקרוא קצת על המכונית הזו!:-D

אופנוען

פורסם

SALEEN לא קשור. הם משפרים מכוניות שרירים וטנדרים אמריקאיים ויש להם גם מכונית על מייצור עצמי.

מה שכן קשור זה גם WESTFIELD ו-DONKERVOORT (החביבה עלי) ועוד כמה וכמה יצרני רפליקות של הלוטוס סופר-7 MK3.

יש גם אופציה לבניה עצמית לחלוטין של קיט (שלטענתם יכולה להסגר ב250$...) - לפרטים תערכו חיפוש על LOCOST.

פורסם

אין איזשהו אתר בית ששייך למכונית הזאת כדי לקבל עליה יותר פרטים או תמונות של הפרוייקט?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אין איזשהו אתר בית ששייך למכונית הזאת כדי לקבל עליה יותר פרטים או תמונות של הפרוייקט?
http://www.amazon.com/gp/product/1859606369/qid=1148047485/sr=2-1/ref=pd_bbs_b_2_1/103-2459761-0517429?s=books&v=glance&n=283155

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

יש גם אופציה לבניה עצמית לחלוטין של קיט (שלטענתם יכולה להסגר ב250$...) - לפרטים תערכו חיפוש על LOCOST.

ה-LOCOST למעשה היא אפילו לא קיט, היא סט של עצות ותרשימים.

250 פאונד תשלם אולי בבריטניה אחרי שמצאת גרוטאה של קורטינה ב-40 פאונד וקיבלת חצי מהחומרים בתרומות משכנים ש-ב-מ-ק-ר-ה יש להם 40 מטר של צנרת פלדה... :lol:

בכל אופן, רוב ה-LOCOST שמסתובבות בארה"ב הן לא ממש LOW COST בגלל שהחבר'ה שבונים אותן משתמשים בהן בד"כ למירוצים מסדרות שונות.. המון מכוניות אוטוקרוס, למשל.

הערכה ריאליסטית של מכונית מושלמת כולל אישור נסיעה על כבישים ציבוריים היא באיזור ה-$7000 ורובן נוסעות על קויל אוברים רציניים מאוד שרק החלק שלהם במחיר הוא בערך שישית מכלל הרכב.

רכבים פופולריים לקחת מהם חלקים לבניה הם מיאטה, קורולה GTS של שנות השמונים, 240SX, GMC S10, מאזדה RX7 ועוד..

מוטי

פורסם

סרט נחמד מאוד, אבל הבחור לא יודע לנהוג. שימו לב שבתוך הפניות, המכונית שנמצאת מאחוריו נשארת דבוקה אליו, גם אם זו איזה סדרה 3 היסטורית, שמעמיסה פי 3 משקל על אותו שטח צמיגים. כשהמסלול מתיישר הוא נותן בגז ומשאיר אותם מאחור. חוכמה גדולה.

עדיין עושה חשק לאיזה יום מסלול עם ריח של צמיגים וברקסים שרופים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

גם אני שמתי לב לעניין.. מה שלדעתי יש שם זה חוסר רגש ברגל שמאל יותר מהכל, יש שם זוג קטעים שהוא מכניס אותה קצת פנימה בסיבוב ואתה שומע את הגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה מיד.

בכל זאת, התאוצה הזו פשוט מטורפת.

מוטי

פורסם
ג'יזוס כריסט !!!

לא הבנתי מה יאשה עשה שם עם ה-RS , ואיך הוא קיבל ככה רכבות.:shock:

הייתי על גדישה נמוכה...

:roll:

ובדיוק החלפתי שיר של אריק לביא...

ולא רק זה , אני גם הראתי את הקווים של המסלול לפורש שהוא עקף לפני , אם שמת לב...

זהו . הראתי קווים לפורש . זו הסיבה !

:-D

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
סרט נחמד מאוד, אבל הבחור לא יודע לנהוג. שימו לב שבתוך הפניות, המכונית שנמצאת מאחוריו נשארת דבוקה אליו, גם אם זו איזה סדרה 3 היסטורית, שמעמיסה פי 3 משקל על אותו שטח צמיגים. כשהמסלול מתיישר הוא נותן בגז ומשאיר אותם מאחור. חוכמה גדולה.

בדיוק מה שאמרתי למוטי.

תאר לך איזה דיכאון זה לשבת לאחד כזה על הזנב בסיבוב , כשאתה יותר מהיר ממנו , אפילו הרבה יותר , ואז מגיעה ישורת וכל מה שאתה רואה זה אוויר לפניך...

• תוכן חדש...