Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

הרכב הינו וולבו S40 1800 שנת 98

אתמול בסיום מפגש אודיו בצפון הבחנתי בתופעה מאד מוזרה שבהתחלה פירשתי אותה כפריקת מצבר.

התופעה היא, כאשר אני מנסה להניעה את הרכב הסטרטר מסתובב, הרכב לא מניעה ונורת הבדיקת מנוע מהבהבת. הייתי בטוח שהמצבר חלש אבל אני כן יודע כי לרכב ישנו מנגנון הגנה אשר מונע מהסטרטר להניע כאשר המצבר חלש. בכל אופן אתמול לאחר שני נסיונות של 2-3 שניות כל אחד הפסקתי והמתנתי כ10 שניות ולאחר מכן הרכב הניע ישר. חשוב לציין כי בערב התופעה חזרה על עצמה בדיוק באותו הסדר.

וגם חשוב לציין כי היא קרתה לפני כחודשיים בפעם הראשונה.

בכל אופן מה שאני רוצה לעשות הוא להחליף חוטי הצתה למקוריים חדשים (החוטים לא הוחלפו אף פעם והרכב גמע 130 אלף), להחליף פילטר דלק (לי נראה כאילו הוא זה שגורם לתופעה בגלל שהוא סתום מסיבה כלשהיא למרות שהוא הוחלף שנה שעברה).

היום בבוקר הרכב הניעה תקין.

מעוניין בהמלצות שלכם לפני המוסך.

פורסם

לדעתי יש קשר ישיר בין התנעת הרכב ונורת בדוק מנוע שהיבהבה. כידאי לסרוק את הרכב עם סורק תקלות , חוטי ההצתה לא מתנהגות בפעם עובד ובפעם לא עובד, אולי כידאי להחליף אבל זו לא התקלה שלך. עדכן תוצאות בדיקה.

שבת שלום יצחק :wink:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב

אני מצטער על העידכון המאוחר

הרכב טופל ונבדק אצל דני זומרשטיין מייד לאחר התחלת התופעה.

הסורק לא הראה שום דבר. ומכיוון שאני זוכר כי באת התקלה דלקה נורה של תקשורת אימובילייזר הוחלט לעבוד אם מפתח שני של הרכב בכדי לשלול תקלה של המפתח או האנטנה.

בכל אופן מאז הבדיקה הרכב עבד תקין לגמרי. בנוסף הרכב נבדק לקראת הטסט על מכשיר 4 גזים ונמצא תקין. בנוסף הותקנה אזעקה חדשה (לא מעוניין לפרט) שעובדת ללא דופי.

רוצה להגיד תודה רבה לדני ולצוות שלו על העבודה ובמיוחד על זה ששמר לי על הרכב שלושה ימים עד שהצלחתי לאסוף אותו וגם תודה רבה על השטיפה וההברקה של הרכב (לא האמנתי עד שלא ראיתי).

• תוכן חדש...