Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממצב ?

יש לי סאב של דראגסטר. היום שמתי לב לחירחורים. לאחר בדיקה עליתי על כך שהסאב לא עובד כשורה. החלק הגמיש שמצמיד את שטח הפנים לאלמנט עצמו קרוע. הרמקול עצמו עובד יפה מאד וכאשר אני הצמדתי את הידיים את אותו חלק קרוע הסאב עבד, איכשהו, בסדר.

האם זה הסוף שלו או שיש דרך להדביק או לשפץ את האלמנט ?

Image(424).jpg

Image(425).jpg

Don't Let Yourself Get Attached To Anything

You Are Not Willing To Walk Out On 30 Seconds Flat

If You FEEL THE HEAT Around The Corner....

®[email protected]

פורסם

כך דבק מגע(מניסיון .. חבר שלי למד אלקטרוניקה שלוש שנים באוניברסיטה הכל על הדברים האלה ולימד אותי איך לתקן את זה..)ושים קצת על זה שיצא ואז תן לו עשר /15 דקות עד שיתייבש ואז תלחץ על זה (תדביק אותו .. ) וחכה יומיים ואז תפעיל תסאב...

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר לפני כשלושה שבועות. למזלי הסאב שלי היה עוד במסגרת אחריות ככה סדרו לי אותו ללא תשלום. לאתר התיקון הסבירו לי שהדבק שהחזיק את הממברנה פשוט היה רופף והם פשוט הצטרכו להדביקו בשנית ע"מ שלא יהיה רופף, אני משער שזו הבעיה שקרתה גם לך אז אל דאגה, הסאב ממש לא אבוד. אני מקווה בשבילך שהוא עוד במסגרת אחריות כי אם כן - אמורים לתקן לך אותו.

לאמיר - אני לא הייתי עושה זאת בעצמי ואני לא מייעץ לפותח השרשור שיעשה זאת, מכיון שמי שלא יודע איך להתעסק עם הדברים הללו יכול לגרום רק נזק.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

Molecular,

על פי התמונה שצרפת ניראה לי שצריך להחליף את הסראונד (הגומי שמחבר את הממברנה לגוף המתכת של הרמקול). מומלץ שתיפנה ליבואן של הרמקול הנ"ל. ליבואנים יש בד"כ את חלקי החילוף המקוריים שמתאימים לרמקול שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תשמע. לנסות לתקן מקום קטן. בסדר.

אבל לפי התמונה מדובר על חתך ארוך.

ולנסות להדביק לבד. עלול להרוס את הגמישות של הגומי.

וגרום לנזק לסליל. בגלל חוסר גמישות.

אני הייתי פונה או ליבואן שיתקן. או לטכנאי רמקולים כמו (דואק חולון , רפי האוזמן, רמת גן)

מנסיון. האוזמן מצויין. ובן אדם נחמד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כך דבק מגע(מניסיון .. חבר שלי למד אלקטרוניקה שלוש שנים באוניברסיטה הכל על הדברים האלה ולימד אותי איך לתקן את זה..)ושים קצת על זה שיצא ואז תן לו עשר /15 דקות עד שיתייבש ואז תלחץ על זה (תדביק אותו .. ) וחכה יומיים ואז תפעיל תסאב...

תיקון חאפרי ביותר.

מתקן רמקולים מקצועי מפרק את כל הסראונד ובודק את מצבו. אם ניתן להשתמש בו - הוא מנקה את כל שאריות הדבק, שם דבק חדש ומאזן את הרמקול מחדש. אם לא ניתן להשתמש בסראונד שוב - שמים אחד חדש ומאזנים את הרמקול.

תיקון מקצועי (ללא החלפת הסראונד) יעלה בין 150-200 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אמיר!!

שוב אתה נותן עצות שמקבילות לשאלות המטופשות שאתה מציג בפורום!!

ההמלצה שלך לאופן התיקון היא חובבנית ותאורתית בלבד,מומלץ לפנות למעבדה שתתקן ולרוב תקנה אחריות למס' חודשים.

לדעתי עדיף שתפנה ליבואן {לדעתי אפריל טרקליין} או למעבדת שרות.

אריק

פורסם
אמיר!!

שוב אתה נותן עצות שמקבילות לשאלות המטופשות שאתה מציג בפורום!!

ההמלצה שלך לאופן התיקון היא חובבנית ותאורתית בלבד,מומלץ לפנות למעבדה שתתקן ולרוב תקנה אחריות למס' חודשים.

לדעתי עדיף שתפנה ליבואן {לדעתי אפריל טרקליין} או למעבדת שרות.

הפעם לא .. הפעם אני זה שצודק ותגידו מה שתגידו.. עשיתי את זה למלא חברים ולעולם לא חזרו אליי עם בעיה.. !

פורסם
תיקון חאפרי ביותר.

מתקן רמקולים מקצועי מפרק את כל הסראונד ובודק את מצבו. אם ניתן להשתמש בו - הוא מנקה את כל שאריות הדבק, שם דבק חדש ומאזן את הרמקול מחדש. אם לא ניתן להשתמש בסראונד שוב - שמים אחד חדש ומאזנים את הרמקול.

תיקון מקצועי (ללא החלפת הסראונד) יעלה בין 150-200 ש"ח.

איתמר.

לזה התכוונתי!!

אבל רשמתי בקיצור.. כמו שציינתי עשיתי את זה הרבה פעמים!

פורסם

תודה לכל העונים.

רק הערה אחת, הסראונד לא קרוע. מה שכן, הפתח שנוצר הוא בערך 3/4 אולי יותר מהיקף הרמקול (ממש כמעט הכל ניתק).

אני לא יודע מה זה איזון, אבל אני בטוח שנמצא לזה פיתרון בדמות איש מקצוע.

®[email protected]

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ניסיתי להדביק את הסראונד עם דבק מגע, לפי ההמלצה של AMIRR. זה החזיק לי בערך 3-4 חודשים.

יחד עם זאת, הדבק לא החזיק וצריך להביא את האלמנט לאיש מקצוע.

מי היבואן של DRAGSTER, או לחלופין איזה איש מקצוע יכול לטפל בנזק?

אריה

®[email protected]

פורסם

עושה רושם שהתיקון החזיק כמעט שנה לפי תאריך פרסום הת'רד.

רפי האוזמן בר"ג. תחפש אותו ב d.co.il .

אם חולון יותר נוח לך, יש את האחים (?) דואק, גם אותם תוכל למצוא בדפי זהב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - עשיתי את התיקון עוד לפני שנה. אבל, אחרי 3-4 חודשים העסק התפרק. מה לעשות שאני עסוק. רק לאחרונה הרמתי את הכפפה והדבר הראשון זה למצוא האם אפשר לתקן את זה ואם כן מי עושה את התיקונים האלה.

FreeStyle - אין עליך. תודה

אריה

®[email protected]

פורסם

Molecular,

גם הפעם אני אמליץ לך שתפנה לבעל מקצוע על מנת שייתקן לך את הסאב. אני ממליץ על רפי האוזמן. רצ"ב קישור: http://www.rhausmann.co.il/index.php?act=about

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...