Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני גנן מתחיל ואני רוצה לרכוש רכב עד 10,000 שקל.

הרכב צריך להתאים להובלה של עד 2 טון משקל...

פרמטרים חשובים:

1.לא צורך הרבה דלק

2.אופצייה ליותר מ2 מושבים (אפשרות עם ובלי נוסעים מאחור)

3.שהרכב לא יהיה רכב מוסך.

4. הכי חשוב קבינה סגורה (שאפשר יהיה להשאיר ציוד באוטו בזמן העבודה)

פורסם

אין חיה כזו.

אוטו שלוקח 2 טון משקל בד"כ מגיע כבר לרשיון ג' וצריכת דלק בהתאם. אם אתה לא הולך להוביל עצים לשתילת יערות בשביל מה אתה צריך 2 טון מטען?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם סוחב 2 טון (באופן חוקי) וגם לא צורך הרבה דלק זה די סתירה. וגם עוד אתה רוצה עד 10K שקל...

אני לא יודע מה המשקל המותר להעמסה של פורד טרנזיט (מהסוג האהוב על אחינו בגדה), אבל נראה לי שזה הפתרון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בטח שלא 2 טון! 545 קילו לפי נתוני יצרן.

אם אתה רוצה אחד במצב טוב ובמחיר טוב תוכל לפנות בה"פ לחבר הפורום tzahico.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה הקשר בין רנו אקספרס להעמסת שני טון ,או שאתה לא בכיוון או שטעית בגדול באומדן המשקל של הציוד שלך.

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקנות איזה L200 או משהו בסיגנון שם תוכל להעמיס טון אחד בודד שזה עדיין רחוק מהדרישות שלך..

פורסם

שניהם נבלות שחוטות אבל אם צריך לבחור מבינהם לא צריכה להיות לך התלבטות בכלל ,הl200 קרוב יותר לדרישות שלך.

פורסם

מיצובישי מסחרית l300 טנדר רובם פתוחים זה ה l200 אתה יכול לרכוש פורד טרנזיט, אבל אני בטוח שאתה טועה לגבי המשקל, 2 טון?

ציוד גינון מלא מלא, לא עובר את ה 600 קילו...

או אולי שברולט ספארי או סוואנה, אין הרבה שמורות, אבל הן בכלל לא חסכוניות, אבל יסחבו יותר משקל ויש הרבה יותר מקום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...