Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שסובל משגיאות כתיב רציניות, אולי אפי' דיסלקציה, אבל זה לא מונע ממנו לכתוב בפורומים. הוא פשוט עושה בדיקה בוורד לפני שהוא מפרסם את ההודעה. :idea:

בשום אופן אני לא רוצה לפגוע בפותח השרשור, אני רק מציע את חמשת הסנטים שלי.

פורסם

גם אני מתקומם כנגד חוסר הסובלנות כנגד שגיאות כתיב ותחביר!

נכון שחשוב להקפיד על כתיבה ברורה אבל יש גם מי שמתקשה בזה באופן אובייקטיבי.

אפשר לבקש הבהרות ואפילו להעיר בנימוס או לתקן אבל זלזול הוא בלתי נסבל כאשר הוא מופנה למי שכותב בתום לב.

פורסם

בד"כ אנחנו טורחים לזלזל במי שמזלזל במשתתפי הפורום עם הודעות מזלזלות משלו.

ברשותכם נחזור לנושא השרשור לפני שאשתמש בכפתור ה-O/D LOCK.

פורסם

אז שמישהוא יעזור לי אני ממש מבואס. האם הגינוי שגיר חדש יוריד את הספק המנוע???

אוו שזה ביגלל הפילטר אוויר שהיה משוחרר וניכנס אבק למנוע וביגלל זה האוטו קצת פחות סוחב? ואם כן מה ניתן לעשות?

תודה

עריכה: מאז החלפת הגיר יש שינוי בכוח,וגם לאחר שחיברתי את הפילטר אוויר למקומו יש עוד ירידה בכוח.

פורסם

ממליץ לך ללכת למכון הזרקה ע"מ לנקות את מע' הזרקת הדלק.

ואח"כ תבדוק את הסחיבה של האוטו.

רק ככה יהיה אפשר לבדוק.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

טוב ליאור

תקשיב טוב

זה הולך ככה:

1. אין לך שמץ של מושג כמה כוח יש לאוטו. כמה כוח היה לו לפני או כמה כוח יש לו עכשיו, נסיעה של חצי שעה לא אומרת לך שום דבר על כוח של רכב, בטח ובטח לא בהשוואה לנסיעה אחרת חודש אחרי

2. אתה כותב שאחרי שהחלפתם גיר היתה ירידה בביצועים - שואלים אותך איזו ירידה, באיזה אופן ואתה לא יודע לענות, אחר כך אתה מספר ששבוע אחרי שהחליפו את הגיר שיחקת במנוע ורק אז חלה הירידה בביצועים - אני מציע שתהיה ברור יותר כדי שתוכל לקבל עזרה, אחרת באמת, השרשור הזה מיותר

3. אמרת ששיחקת באיזה צינור - מה הוא עושה? על סמך מה חיברת אותו? לאן חיברת אותו? אם ראית צינור מנותק, למה לא לקחת את האוטו למוסך לשאול למה זה לא מחובר?

לפי דעתי - אין קשר לגיר, בטח שיחקת עם צינור כניסת האוויר והוא כעת עובד על מצב "חורף" או וואטאבר וזה גורם לפגיעה האפשרית בביצועים. אופציה אחרת היא שאולי באמת משהו סתום שם.

והכי חשוב -

עשית עבודה אצל מוסך - אתה חושד שהיא לא בסדר - גש לשם וטפל בזה.

אל תנסה לתקן לבד, במיוחד כשאין לך שמץ של מושג מה אתה עושה.

רון.

-ולגבי העילגות, קרא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח, עבור עליהן, תחבירית ודקדוקית, ורק אז תלחץ על שלח - אל תתבייש, כולנו עושים את זה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אז אני יגיד לך למה אני יודע שלאוטו ירד הביצועים...לקחתי את האוטו באותו יום והגעתי באיזה עליה 130 קמ"ש לפחות.(ליפני החלפת הגיר)

ליפני כמה ימים שנסעתי היתי אפילו עם פחות מישקל והאוטו בקושי עבר את ה 125

פורסם

ולזה אתה קורא ירידת כוח?

חשבת על זה שאולי בפעם הראשונה נסעת קצת יותר מהר לפני העלייה ולכן העלייה "בביצועים"?

ו130 בעלייה? באיזה הילוך?

כנראה שקיבלנו רמז עבה למה הלך הגיר.

פורסם

לא את האמת ממש בדקתי בידיוק באותו מצב והרגשתי שהאוטו קצת יותר חלש מפעם, לגבי הגיר אז הוא אוטמוטי כך שאני לא בוחר את ההילוכים אבל לשאלתך אז בהילוך 4.

יותר ניראה לי הגיוני שהגיר לא קשור לזה וזה ביגלל שהפילטר אוויר היה משוחרר לאיזה שבוע שהאוטו עבר במיקרה גם לפחות 1K קילומטר

• תוכן חדש...