Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לי היה רכב מתוצרת פולסווגן בעלת תיבה אוטומטית לא הייתי מקשיב לטענה הזאת שלא מחליפים לעולם, למרות שיש בתיבה שמן סינטטי בעל תכונות שאמורות להחזיק שנים והכל וכן הייתי מחליף כל שנתיים שמן ופילטר גיר או כל 40K גג. ככה אני חושב לפחות.

זה כמו שברכבי פג'ו החדשים אומרים להחליף שמן ופילטר שמן מנוע כל 30K ואני אישית ראיתי איך נראה השמן שיוצא ממנוע שעבד 30K על אותו השמן.

יש את אלו שיגידו מי אתה שתתחכם ותחשוב שאתה "חכם" יותר מהיצרן שכך קבע ואת אותי שחושב בהיגיון ועושה את השיקולים שלי.

יום עצמאות שמח

פורסם

יש התפתחות בקשר לתקלה הגיר עושה בעייה רק לאחר נסיעה של שעה בערך

ולאחר מנוחה חוזר לתפקד כרגיל ושוב לאחר שעה נסיעה תקלות שוב

מה שאני מנסה להבין מתגובות האנשים פה

1.האם לדעתכם הלך הגיר / עומד ללכת?

2.אם לא מה לפי תיאור התקלה צריך להחליף?

תודה מראש

פורסם

קודם כל הדבר הזול ביותר הוא להכנס למכון לגירים

בדר"כ יגידו לך שצריך לפתוח ואז לראות!

לאישתי היתה קרייזלר נאון עם 50000 ק"מ והתחילו בעיות בגיר

כמובן שכולם אמרו שצריך להחליף גיר!

קראתי קצת המלצות של פורומים בחו"ל, החלפתי שמן גיר, פילטר והוספתי תוסף של חברת BP לגירים אוטומטים (שמאוד מומלץ!)

ראה זה פלא, אחרי יומיים שלושה, הגיר הפך להיות כמו חדש! והמשיך כך עד למכירת הרכב כעבור 3-4 שנים.

אז מה הכי גרוע שיכול להיות?

תשקיע 200-300 ש"ח בהחלפות הנ"ל הכי הרבה זה יהרוג לך את הגיר סופית ובכל מקרה תזדקק לשיפוץ. ואם זה יצליח לך תקנה לי חפיסת שוקולד...

דבר נוסף שלא מובן לי, איך לא קיימת המלצה להחליף שמן גיר? הרי כל נוזל מעבד את תכונותיו במהלך הזמן! בפזו למשל מחליפים כל 40 אלף, בקרייזלר כל 80 בסוזוקי כל 90...זה לא הגיוני לא להחליף שמן גיר...אבל שוב! אני לא מומחה לגירים, רק בנאדם עם נסיון אישי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יכול להיות שישנה סתימה או סתימה חלקית בצינורות שמובילות את שמן הגיר מהקולר שלו לגיר דבר הגורם להתחממות של שמן הגיר ויכול לגרום לתקלה הנ"ל

מפה קשה מאוד לאבחן את התקלה.

צריך ללכת למכון אמין לגירים אוטומטיים ולהתייעץ.

ישנו חבר בפורום בשם סף שנמצא בפ"ת והוא בהחלט מומלץ.

פורסם

לפי תיאור הבעיה נראה כי הקירור של התיבה בעייתי.

הקולר המקורי מורכב על הגיר.

ניתן להחליף אותו לקולר חיצוני (הרבה עבודה, אבל עדיף מבחינת קירור, לטעמי). יש להקפיד על שימוש בצינורות שמן ללחץ גבוה (להבדיל ממיצובישי\יונדאי, למשל).

• תוכן חדש...